Evet arkadaşlar Acun Ilıcalı sizce bu yanlış işlere girdi mi? Ve Acun'un bu zenginliğini dürüst yollarla kazandığını düşünüyormusunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet arkadaşlar Acun Ilıcalı sizce bu yanlış işlere girdi mi? Ve Acun'un bu zenginliğini dürüst yollarla kazandığını düşünüyormusunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adamın hayatı gözümüzün önünde geçti, adım adım her anına şahit olduğumuz tek kişi olabilir. Halen soru işaretin varsa problem vardır
Evet doğru söylüyorsun ama birde bu zengiliğin bilmediğimiz perde arkası olabilir. Acun ılıcalı'nın bu kadar parayı survivor gibi bir programla kazanabileceğine ihtimal vermiyor. Adnan oktar ile ilgili olan kısmına ise kendisi 1.5 - 2 yıl gibi bir süre devamlı olarak görüştüklerine dahil röpörtajı var.
Acun 280 tane Adnan çıkartır cebinden. Adnan kim ki Acun onun gücünü kullansın?
Acun firarda, televole zamanlarından beri yaptığı her formatı tutturdu, birinin desteğini aramak anlamsız
Yanlız televole'de sadece basit bir muhabir'di, acun firarda ise bu kadar para kazanabileceği bir program değildi. Adnan oktar'a gelirsek nasıl bir zengiliği olduğunu ve nasıl bu örgütü kurduğunun detayları olan bir program izlemiştim.
Basit bir muhabirdi, dünyayı gezdi ve beğendiği formatları Show tv’ye getirip yapımcılığını sunuculuğunu yaptı. Formatları tuttukça kendisi de isim ve para yaptı ve finalde dandik bir tv kanalı satın aldı. Ardından o kanalda tüm formatları yayınlayarak parayı vurdu. Her şey step step mantık çerçevesinde ilerledi, halen neyin şüphesi
Olaya bu kadar basitçe bakmamak lazım. Tabiki acun'un yaptığı bir çok doğru iş var ama bu kadar kısa sürede bu kadar zenginlik düşündürücü artı bu adnan oktar ilişkisi de pek masum bir abi kardeş ilişkisine benzemiyor.
Şaka mı bu
Hayır
Amcası da milletvekiliymis
hiç bir şey düşünmüyorum