Bu son dönemlerde en büyük şerefsizlik daha önce Adnan Oktar'ı bir kaç kez Tv'de görmüştüm ama çok aldırış etmemiştim. Kedilerinle beraber ilk kez gördüm. Tam bir rezillik ya kızlara acıdım. Hepsi de aynı esnetik yaptırmış hepsi ikiz gibiler. Bu arada Adnan Oktar hastaymış hiç bir şekilde cinsel ilişkiye giremiyormuş. Cinsel ihtiyacını başka şekilde gideriyormuş ve Adnan hoca evde çok ahlaksız dolaşıyormuş gelen kızlarin beli kalinsa hortumla dönüyormuş ve kirpiklerini kazıyormuş ve fark ettiyseniz kızların hepsi aynı yüz tipinde. Kızları 7 11 14 16 17 yaşlarında kaçırıp onları yetiştiriyormuş. Çıplak namaz kılıyorlarmiş. Hepsi hayatlarına devam ediyormuş ama hepsi Adnan Oktar'ın tehditti altında olduğu için yine Adnan Hoca'nin yanına geliyorlarmiş.
Neler düşünüyorsunuz Adnan Oktar ve kedicikleri hakkinda?
herkes ektiğini biçer. beni neden kimse kandıramıyor zorla tutamıyor. hangi birinin şikayeti var mercilere? uyuşturucu , alkol , para , seks menfaat sağlarken kedicikler bana mı sordu. şimdi de adi oldu zorla zorla morla değil kardeşim hemen kendilerine hafifletici sebep bulmasınlar mk. biz yer miyiz?
1999 da sapkınlık içeren santaj sahtecilik karapara suçlarından tutuklanan Adnan Oktar neden bırakıldı. Diyelim ki bıraktılar adam 2011 den beri aktif yayın yapıyor. Görüşte fark ettim yanlış yazılmış. 7 yıldır AKP başkanına ülke başkanına cumhurbaşkanına şikayet edildi bu adam. Fakat hiç birşey yapılmadı ilginç olan.
Başkanlık sisteminin ilk başkanı olan seçimi kazandıktan sonra Adnan Oktar by by dedi.
İyi de en baştan fazlasıyla belliydi zaten her şey
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben hiç bu kadar derin bilmiyordum sadece Adnan Oktar'ı bir kaç kez Tv'de görmüştüm ama hiç aldırış etmemiştim sadece hasta galiba ne biçim yüzü var demiştim.
Saçma sapan program yapıyorlardı. İnşallah maşallah adı altında şişme kadınları önünde dans ettiriyordu vesaire. Belliydi yani böyle olacağı, ben şaşırmadım.
En İyi Cevaplar