Fenerbahçe belli bir süredir görüştüğü ünlü teknik direktör José Mourinho ile resmen anlaştı. Fenerbahçe resmen hocayı KAP’a bildirdi. Anlaşma iki yıllık olacak. Sizce Mourinho Fenerbahçe’de başarılı olur mu?
Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik direktör José Mourinho resmen anlaştı! Ne düşünüyorsunuz?
6 ay içinde ayrılır Burası Türkiye Hagi Del bosgue Hiddink Reikard Daha nicesi geldi başaralı olmadı Portekizli teknik direktörler başaralı olamıyor ülkemiz de Bide 3 lü defans oynuyor Mourinho 3 lü defans Bizim ülkede olmaz Ne ostrowolde, becao, djiku 3 lü defans oynayabilir. Üçüde ağır stoper Merih Demiral, çağlar ı almaları lazım Orta saha içinde torreira tarzı bı 6 numara Fred beraber oynayacak bir orta saha Osayi Samuel ve ferdi 3 lü oyunda iyi kanat oyuncusu olur Levent mercan bir alternatif olur Ama Mert müldür olmaz Mert müldür, serdar aziz, serdar dursun, crespo, tadic, dzeko, daha nice oyuncuyla yollar ayrılmalı Ertuğrul Çetin, becao, fred, symanzski, ferdi, osayi Samuel ilk 11 iskeleti kurulmalı ve lukaku, Vedat muriç, rey Manaj gibi iyi bir forvet gelmeli Bir Galatasaraylı olarak yorumum bu
Fenerbahçe başarılı olur olmaz arası ayrı ama ligin kalitesi artıyor dünyaca ünlü bir isim geliyor sonuçta, dünya basını Mourinho için Süper Lig'i ve Fenerbahçe yi daha çok tanımış olacak özellikle Avrupa da başarı yakalarsa bu markalaşma açısından güzel olur. Bu teknik direktör ünlü futbolcular da getirir diye düşünüyorum ve yine hem Lig hemde Fenerbahçe kalitesi artar bence güzel oldu ve başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum.
Morinho Fenerbahçe'nin başına geçerse ve fener yine de şampiyon olamazsa, büyük borca girer ve en az birkaç sene daha şampiyon olamayabilir. Fener büyük kumar oynuyor. Şampiyon olamadığı takdirde Okan Burukla birlikte Galatasarayın yıldızı çok parlayacak.
İstediği transferleri yapmazlarsa mert hakanla şampiyon olacaklarını sanmıyorum fakat Galatasaray'ın hamleleri de burada önemli bir etken ve Okan buruk ülke futbolunu ve bu ligi iyi tanıyan birisi ben Galatasaray'ı yine 1-2 adım önde görüyorum bu sene
Bir galatasaraylı olarak çocukluk ve gençlik kahramanimın rakip takıma gelmesi değişik duygular hissetmeme debep oldu. Mourinho hangi takıma giderse her hafta arkadaş grubumuzla o takimın maçlarını izlerdik. Hafiften kıskandım.
İsmail Kartalın gönderilme sebebi nedir? 38 maçta 99 puan toplayan ve 2.6 puan ortalamasına sahip bir bir teknik direktör neden gönderildi ki? Fenerbahçe bu sezon rekorlar kırdı ve son derece başarılı bir sezon geçirdi. Sorun nedir?