Spor Size göre erkek kavgası mı yoksa kadın kavgası mı daha adrenalin doludur? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Size göre erkek kavgası mı yoksa kadın kavgası mı daha adrenalin doludur 🤔#AileToplum Erkek kavgası Kadın kavgası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size göre erkek kavgası mı yoksa kadın kavgası mı daha adrenalin doludur? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Kavgaya karşıyım. 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Normalde erkekti ama artık erkek gibi kavga eden kaldı mı? Ya belindeki silaha bıçağa sarılır ya da yanına adam toplar gelir. 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Erkek kavgası kadınlarda bi saç tutuyolar başka bir halt yok 1 0 Yorumla
AzraaaAslan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kadınlar dövüşmeyi çok iyi bilmediği için napicagi belli olmaz buda daha adrenalinli oluyo 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Erkek kavgaları daha şiddetli 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Erkek kavgası 1 5 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Her gün kardeşlerin ile güreşen sen 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Onlar beni dövüyor ahsja Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 aa abla dövülür mü hiç 🤗 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Babama şikayet ediyorum :D Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Et et 😂 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadın kavgası 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 642 cevap paylaştı. Erkek kavgası dememe gerek yok 😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. erkek kavgasi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kavgaya karşıyım.
Normalde erkekti ama artık erkek gibi kavga eden kaldı mı? Ya belindeki silaha bıçağa sarılır ya da yanına adam toplar gelir.
Erkek kavgası kadınlarda bi saç tutuyolar başka bir halt yok
Kadınlar dövüşmeyi çok iyi bilmediği için napicagi belli olmaz buda daha adrenalinli oluyo
Erkek kavgaları daha şiddetli
Erkek kavgası
Her gün kardeşlerin ile güreşen sen 😂
Onlar beni dövüyor ahsja
😂😂 aa abla dövülür mü hiç 🤗
Babama şikayet ediyorum :D
Et et 😂
Kadın kavgası
Erkek kavgası dememe gerek yok 😂
Kadın kavgası
erkek kavgasi