İnsanlığa genel olarak baktığımızda her erkek birer savaşçıdır.
Peki ya kadınlar? Kadınlar da iyi birer savaşçı, dövüşçü olabilir mi? Dövüş sporlarında hangi cins daha başarılı?

İnsanlığa genel olarak baktığımızda her erkek birer savaşçıdır.
Peki ya kadınlar? Kadınlar da iyi birer savaşçı, dövüşçü olabilir mi? Dövüş sporlarında hangi cins daha başarılı?
Herkes demiş erkekler, erkekler güçlüdür erkekler başarılıdır falan diye ama cahil cahil konuşmanın bir anlamı yok. Dövüşmek bir teknik işidir ayrıca sikletlere ayrılmıştır 60 kilo biri ile 80 kilo birinin birlikte mac yaptığını hiç gören oldu mu aranızda. Herkes kilosunda rakiple dövusur ve kuvvetler aşağı yukarı denk sayılır. Önemli olan teknik dövüşebilmek ayrıca mücadele edebilmektir. Bir insan teknik dövüşüyor ve mücadele ediyorsa kadın olsun erkek olsun her türlü bu işi yapıyor ve seyir zevki veriyor demektir ve başarılıdır. . Öteki türlü kamyoncu ya da pazarcı gibi dovustukten sonra erkek olsa ne yazar kadın olsa ne yazar.
Mükemmel bir görüş.
Örnek vermek gerekiyorsa kadın boksör kaite taylor çok başarılıdır. Çünkü çok tekniktir dövüşten anlayan biri iseniz kontra ataklarını, savunmasını eskilerini manevra kabiliyetini vs her şeyi dövüş esnasında görürsünüz anlarsınız ve zevk alırsınız. Yok bilinçsiz bir izleyici iseniz bir şey anlamazsınız bu kadın ya da güçsüz der kanal değiştirirseniz.
Hassas bir yapım var. Dövüşe gelemem👀 beni sevsinler benimle dövüşmesinler. Narin yapım kaldırabilemez
Aman da aman narinmiymiş :D
Evet👀
Sen dövüşmen guzum
Ona da evet👀
Cevap
10Cevap
Kadınlarda başarılı bence
Fiziksel özellikler açısından erkekler bu konuda daha avantajlı tabi ama kadınlar olarakta kendimizi çok geliştirdiğimizi düşünüp gurur duyuyorum. 🙏
Yerine göre değişir. Ama erkekleridaha başarılı gibii
Bence eşit güçler dövüşse daha makbule olur,,
Erkekler daha başarılı oluyor kadınların ve erkeklerin dövüş sporlarını çok kez izledim bayanlarda o kadar heyecan vermiyor
Erkekler daha dayanklı
Erkekler daha basarılı bence.
Kadınlar komik dövüşüyor
Hepsi montajlı gerçek ile alakası yok
:D?
Erkekler
ilgilenen herkes
Erkekler her zaman daha güçlüdürler
Erkekler
erkekler
Eşit
Bilmiyorum, izlemem