+1 yılFenerbahçeye Hoca lazım
011 Yorumla- +1 yıl
Hayır anlamadın teknik direktör demedim. Hoca lazım
- +1 yıl
Kupasız 100 yıl daha
- +1 yıl
Helaaalll
- +1 yıl
Ne demek fatma abi
- +1 yıl
Sakallı fatma abla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu ciro değilmi
066 Yorumla- +1 yıl
Gelmez size ablasi
- +1 yıl
Biletini alır gelir rams parkta izlersin 🤧
- +1 yıl
Etme zaten babasını transfer sadece gel ciroyu izle ramsta sonuçta babası orada olduğu için hani çocukta orada ya
- +1 yıl
Ciro fanatik bir cimbomlu alamazsın😉
- +1 yıl
Ciro 5. yildizi takmak için antrenman yapıyor 🤣
- +1 yıl
No no no sen en iyisi git kendine küçük cirolar yap kendi altyapindan olsun daha sağlam ve temiz olur tsjtrjsn
- +1 yıl
Senden olmayacak senden doğacak gjdsjd
- +1 yıl
Yoo olur olmaz diyorsansa Belçikalı bul ne diyim kddjfsgj
- +1 yıl
Ben ciroyu istiyorum bitmiştir.
#CiroFenere diye hasthag açmaya gidiyorum yeni başkan kim olursa bundan alsın bana - +1 yıl
Cironun insiyatifine kaldin
- +1 yıl
Öyle deme neredeyse tüm kızlar önyargılı çocuk için ama doğunca unutuyorsun o fikrini çok güzel vakit geçiriyorsun zevkle bakiyorsun
- +1 yıl
Neyse çok geç olmuş artık uyuyum sana iyi cirolar sınava 1 hafta kalmış git uyu da düzene gir bir haftada dimi bir hafta falan kaldı
- +1 yıl
Ohooo sen takmissin çocuklara bilmiyom irfanı canı
- +1 yıl
Yok fikrin değişir bak gör olunca gel buraya yaz
- +1 yıl
burada bir üye soru açmıştı çocuğu olunca nasıl fikri değişmiş görsen jsjsjssjshs
- +1 yıl
Z kuşağı çok büyütüyor çocuk olayını e sende mutfağa gidip yerle bir ediyorsun🤣 yemeği annen yapıyor sofrayı kuruyor kaldırıyor bulaşığı temizliği o yapıyor e seni görünce canavar görmüşemi benziyor hayır
- +1 yıl
Bu arada sem benim her mutfağa girdiğimde mutfağı yerle bir etmemi nerden biliyorsun🤣
Valla öyle oluyor tam olarak canavar görmusten fena oluyor bir süre gözüne gorunmuyorum
ayrıca annem o şekilde yetiştirilmiş yemek yapmak temizlik yapmak bilir eskiden hep kızlar öyle yetişiyordu ama ben bir yemek yapsam en az 6 tencere yanıyor birkaç bardak kırılır yaptığım yemekte makarna temizlik zaten anlamam - +1 yıl
Öyle yetiştirilmiş diye bir şey yok onlarda bir şey bilmiyorlardı sadece deneyip öğrendiler ve alıştılar bu arada sende uslu bir çocuk olmazsan senin çocuğunda senin mutfağını yıkar 😂 git youtubeye mutfağa nasıl kazasız belasız girilir yaz ve izle jdgijssjgsjf hahaha çok komik evde tabak bardak bırakmadın demek
- +1 yıl
Var bu arada küçüklükten onlar öyle yetiştirmiş ta 10 yaşından mutfakta yemek yapmayı bilen annemle 18 yasinda elimi daha hiç ise vurmamis ben asla bir olamam
Vallahi geçen gün denemiştim bir şeyler ama fırın yandı nasıl olduysa benim yüzümden evde elektrikler gitti o günden sonra annem mutfağın kapısından içeri girince ben korkuyor - +1 yıl
😂😂😂 elektrik sistemini bile çökerttin demek vay be iyi peki neden anasına bak kızını al demişler ayrıca binbir türlü halı var bu dünyanın doğada kalırsın evde tek kalırsın bir şeyler öğrenmek yararına olur az ucundan sanada öğretsin annen
- +1 yıl
Vahşi doğada zaten sana noodle sunacak
- +1 yıl
Teknolojiyi bilmem ama yabani hayvanlar kaçar başına bir şey olur diye 😂 sende onları mangal yaparsın tuttugunu
- +1 yıl
Aman agacari yakma
- +1 yıl
Sakar şakirmisin mübarek
- +1 yıl
Yok ya dikkat etsen hicbisey olmaz
- +1 yıl
Git anneni izle öğren
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Sozelmisim
- +1 yıl
Hedef?
- +1 yıl
Şakacı kız seni
- +1 yıl
Naber kral jswkske
- +1 yıl
Neye borçlusun o keyfi
- +1 yıl
Hee az önce TV açıktı gördüm
- +1 yıl
Peki hangi takımdan geldi en sonki takımı ne
- +1 yıl
Jesus geldiğinde de bu kadar heyecan olustumu sende yani bırak boş ver her sene aynı şey sen vazgeç ümidi kes artık ya ikinci ya üçüncü olduğunuza sukredin
- +1 yıl
İyiydi zaten bende onu diyorum kim gelirse gelsin GS daha iyisi ya hani boş ver sen sınava bak
- +1 yıl
Eksimemet ne
- +1 yıl
Ben senin kadar fanatik degilim
- +1 yıl
Macada gitmissindir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Spor konusunda 20,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMessi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIsim olarak bilmem ama bolge olarak 1 kaleci 1 defansif orta shaa 2 kanat 1 ofansif orfa saha birde forvet sart bence buralara cok iyi oyuncularr alinirsa iyi antrenor gelir ali koc da giderse sampiyon oluruz seneye kadro su olacak
Kaleci becao djiku osterwolde osai dos fred oos sgk slk forvet kaleye ya irfan gecmeli ya da transfer yapilmali tani yedek ohuncalarda onemli
00 Yorumla
+1 yılhayırlı geceler kimi transfer edersen et saha dışı olaylari olmayacak saha içi odaklanmak gerek
04 Yorumla- +1 yıl
olması lazım hemen düzgün planlama gerekiyor
- +1 yıl
inşallah aziz yıldırım alır
+1 yılHer sene hüsran yine olacak fener kimi ederse et mayıslar Galatasaray 😂
01 YorumlaKim gelir bilmem ama "o" gitmeden zor.
032 Yorumla
+1 yıl1v1'de bunu tekte alırım ben
12 YorumlaGalatasaray yine şampiyon olur
02 Yorumla- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılronaldo messi hepsi gelse de olmaz
01 Yorumla
+1 yılAman Ciro’muzu almayın da🤣🤣
01 Yorumla
+1 yılAziz Yıldırım
00 Yorumla
+1 yılselam
020 Yorumla- +1 yıl
kimi istiyorsun
- +1 yıl
keşke gelse
toplama takım olursunuz - +1 yıl