Spor Kaslı erkek mi kassız erkek mi tercih edersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zayıf çelimsiz yoksa kaslı mi dobra olursanız sevinirim önce karakter diyenler cevap vermesin Güncellemeler+1 yıl Spora yazilcam şimdi gaza getirdiniz beni Kaslı erkek mi kassız erkek mi tercih edersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl kaslıyım ama 1.75 altı kızlar umrumda bile olmaz istediği kadar güzel olsun cücelerle işim yok benim. 1 0 Yorumla
TugceUwU Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hangisi uzun boyluysa o :) kas sonradan yapılır da boy sıkıntı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 1.80 iyi mi? Yorumla TugceUwU +1 yıl Senin haberin yok mu hep vardı sacmalama bunun geyiği dönüyor yıllardır 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne diyorsun olum Türkçe bilmiyorsun daha Yorumla TugceUwU +1 yıl 180 kimine göre kısa bence tam sinir da idealdir :) Yorumla Soran +1 yıl Oradan kurtardık be şükür Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaslı olsun kaslı 1 15 Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Yazıl knk Yorumla Soran +1 yıl Kaslı olup hiçbir kıza bakmicam sonra Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Adamsın yürü bee Yorumla Soran +1 yıl Uff fena gaz veriyorsun hoşuma gitti Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Devam et böyle kralll Yorumla Soran +1 yıl Süryani misin Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Bende değilim ortak yönümüz cokmus Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Evlenek mi Yorumla Soran +1 yıl Oha bi kızdan evliliknteklifi aldım evet evet Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Djfkekfmckfmf Yorumla Soran +1 yıl Ama basım bagli unuttum Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Elveda 👋 Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Aeo Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaslı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl İyi bakalım buldun mu Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Aramadım ki Yorumla Soran +1 yıl Kaslı tercih edip kaslı aramayan da ne bilim Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Evliyim Yorumla Soran +1 yıl Esin kaslı mi Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Hayır😄 Yorumla Soran +1 yıl Garipsiniz ya çözülemeyen ve bilinmeyensiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaslı bakımlı özellikle bacakları ve göğüsleri güzel görünümlü olmali 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Killi mi kılsız mi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kıllı olmasın mümkünse kılsız daha çok hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Baska ketçap mayonez de olsun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kafi Yorumla Soran +1 yıl Tamam bi soru daha o zaman bu özellikler mi daha on planda yoksa tıp mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ozellikller Yorumla Soran +1 yıl Kas yapıp geliyorum bekle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok buyuksun ya Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım iyi birini bulursun Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı tipsiz olmasaydım bi de keske Yorumla Cemdendeniz +1 yıl Kaslı tüysüz parlak vücutlu takım elbiseli bankacılar nasıldır sence Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kaslı erkek 1 0 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kaslı 😉 2 6 Yorumla Soran +1 yıl 6 ay sonra dm bakarsın Yorumla Serenia +1 yıl o neden. s Yorumla Soran +1 yıl Olmuş muyum diye Yorumla Serenia +1 yıl hatırlamazsın bile. s Yorumla Soran +1 yıl Adını cok gördüğüm icin unutmam imkansız eğer sitede olursam 🙂 Yorumla Serenia +1 yıl Hımm... Yorumla
wwhyy Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Kas kanka 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kasıyorum Yorumla wwhyy +1 yıl Espri mi yaptın fjdhd Yorumla Soran +1 yıl Arada olur denk geldi sanan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kaslıyım ama 1.75 altı kızlar umrumda bile olmaz istediği kadar güzel olsun cücelerle işim yok benim.
Hangisi uzun boyluysa o :) kas sonradan yapılır da boy sıkıntı
1.80 iyi mi?
Senin haberin yok mu hep vardı sacmalama bunun geyiği dönüyor yıllardır 🤣
Sen ne diyorsun olum Türkçe bilmiyorsun daha
180 kimine göre kısa bence tam sinir da idealdir :)
Oradan kurtardık be şükür
Herkes kaslı der kankam
Kaslı olsun kaslı
Yazıl knk
Kaslı olup hiçbir kıza bakmicam sonra
Adamsın yürü bee
Uff fena gaz veriyorsun hoşuma gitti
Devam et böyle kralll
Süryani misin
Yok
Bende değilim ortak yönümüz cokmus
Evlenek mi