MMA dövüşçüsü Kaan kazgan 1.70 boy 63 kilo kendisi boks muaythai jijitsu biliyor

Powerla ilgilenenlerin yakından tanıdığı adam haftor bjornson kendisi dünya üzerindeki en güçlü adam 501 kilo deadlift kaldırdı 501 kilo ile dünya rekoruna imza attı ve kendisi boks yaptı 2-3 sene civarı eddie halı boksta yendi jijitsu eğitimide aldı bir videoda gördüm
Boyu 2.05 kilosu 195-200 arası korkutucu duruyor bence
Sizce olası bir kavgada hangisi alır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birader bir bitmediniz.
Bende boksörüm bir biz meydan okumuyoruz bu powerlift ve body yapanlarda nedense kendini bir ispatlama var gelin boks yapın biraz mayanız olgunlaşsın.
Güçlü olan adam onu yenerim bunu döverim demez.
Sakin durur meydan okuyanı ezer.
Aynı Kaan Kazgan kardeşimiz gibi.
Herkes kendi sporunda iyi bende 150kg bench press atamıyorum kollarım 45cm değil
Olgunlaşın.
Kaan cacık. Başka bi mmaci olsa bi acaba olur. Kaan Kazgan'ı ben de döverim
Ama savaş cebeci de güçlüydü Kaan teknikle yendi?
Savaş cebeciyi bilek güreşinde yenebilen yokmuş Kaan teknikle yendi ama savaşı
Görseldeki adam kaanı çig çig yer ama bencede
Teknik bende de var. Muay thai, capoeira, wing tsun, kraw maga çalıştım yıllarca
Bu Kaan denen, bir daha kimseyle karşılaşamaz. Rezil olur çünkü. Hele ki görseldeki adam, 30 saniyede Kaan'ın vefatına sebep olabilir...
Görseldeki adam haftor bjornson 2.05 boy 200 kilo dünya üzerindeki en güçlü adam boks biliyor güreşte az bir şey biliyor
görseldeki adam eminmisiniz kaanı alırmı savaş cebeci de güçlüydü ama Kaan teknikle yendi?
Savaş hayatının hatasını yaptı...
Hayatta yumruk atmamış, gitti rezil oldu.
doğru da haftor bjornson kaanı öldürür savaşa benzemez bence
Benim bir arkadaşım var 1.70-1.75 arası boyu kilosuda 60-63 arası zayıf hali ile benden daha esnek ben de 1.95 boyundayım kilomda 130 civarı vs atsak sizce hangimiz alırız büyük ihtimalle?
Kilolu olan daha hantal olur. Çevik olan alır
Tamamda bir taraf dünya üzerindeki en güçlü adam 2.05 boy 195 kilo 501 kilo kaldırdı haftor ve boks ve jijutsu da biliyor kaanı patates eder bence haftor
bir şey sorucam ben 1.95 boy 130 kiloyum
Bir erkek arkadaşımda 1.70 boy 63 kilo benden hafif kavga etsek sizce hangimiz alırız
İyi de bu adam gibi baya iri yarı birini dövmüştü diye hatırlıyorum.
Dövdügü kişi 1.90 boyunda 120 kilo normal insandı birde yaşı büyüktü ve dünyanın en güçlüsü değil vücutçu sadece
Bu haftor bjornson 2.05 boyunda birde 195 kilo ayriyetten boks ve jijutsu eğitimi var ve dünya üzerindeki en güçlü adam nasıl dövsün haftor bjornsonu bu imkansız fizik kurallarına aykırı bence haftor mezara sokar Kaan kazganı