Fitness kavgasında sizce kim haklı?

Arkadaşlar bugün fitness da alete geçtim sonra su almaya gittim yaşlı bir tane adam benim harekete geçmiş 50li yaşlarda sanırım. Neyse sonra ben yapıyorum abi dedim sonra eee dedi bende istiyorsan beraber girelim dedim. Oda tamam dedi sonra ben dedim sen yap ben şuradaki harekete geçeceğim oda tamam dedi sonra ben gittim başka harekete geçiyordum o hareket iki kişilik yapılıyor sonra dedi ki bana gelme buraya ben yapcam ikisini de sonra bekle ya da dedi bende tamam dedim sonra şurada da var istersen orada yap dedim bana ya sen hayırdır bana orayı mı gösteriyorsun git orada sen yap falan dedi bende abi niye sert konuşuyorsun dedim o da bana bağırdı oğlum git şuradan falan üzerime yürüdü sonra salondakiler hemen yaşlı diye bana git buradan oğlum falan cart curt birşeyler dedi. En çok onun sesi çıkıyordu sonra ben gittim benim arkamdan hâlâ bağırıyor sonra ben gittim onu beklemeye başladım sinirliydim o da durdu bana tutuldu yapmadı hareketi bende onu bekliyorum sonra benim üzerime yine yürüdü derdin ne senin falan bağırdı çağırdı sonra salon hocası geldi ayrıdı hâlâ bana sert sert konuşuyor sonra dedim ki benimde babam var çağırayim mı benim de tanıdığım var onları mı çağırayım sonra adam bir yumuşadı yok yok çağırma falan dedi sonra gel sen yap hareketi dedi ben dedim yok idmanımı yapıp gittim soyunma odasına sonra adam soyunma odasında benle el sıkıştı birşeyler dedi çözüldü sizce kim haklı.
Fitness kavgasında sizce kim haklı?