Arkadaşlar bugün fitness da alete geçtim sonra su almaya gittim yaşlı bir tane adam benim harekete geçmiş 50li yaşlarda sanırım. Neyse sonra ben yapıyorum abi dedim sonra eee dedi bende istiyorsan beraber girelim dedim. Oda tamam dedi sonra ben dedim sen yap ben şuradaki harekete geçeceğim oda tamam dedi sonra ben gittim başka harekete geçiyordum o hareket iki kişilik yapılıyor sonra dedi ki bana gelme buraya ben yapcam ikisini de sonra bekle ya da dedi bende tamam dedim sonra şurada da var istersen orada yap dedim bana ya sen hayırdır bana orayı mı gösteriyorsun git orada sen yap falan dedi bende abi niye sert konuşuyorsun dedim o da bana bağırdı oğlum git şuradan falan üzerime yürüdü sonra salondakiler hemen yaşlı diye bana git buradan oğlum falan cart curt birşeyler dedi. En çok onun sesi çıkıyordu sonra ben gittim benim arkamdan hâlâ bağırıyor sonra ben gittim onu beklemeye başladım sinirliydim o da durdu bana tutuldu yapmadı hareketi bende onu bekliyorum sonra benim üzerime yine yürüdü derdin ne senin falan bağırdı çağırdı sonra salon hocası geldi ayrıdı hâlâ bana sert sert konuşuyor sonra dedim ki benimde babam var çağırayim mı benim de tanıdığım var onları mı çağırayım sonra adam bir yumuşadı yok yok çağırma falan dedi sonra gel sen yap hareketi dedi ben dedim yok idmanımı yapıp gittim soyunma odasına sonra adam soyunma odasında benle el sıkıştı birşeyler dedi çözüldü sizce kim haklı.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazıları gerçekten dayağı hakediyor iyi dayanmışsin yerinde olsam geçirirdim yumruğu
Yorumunu yeni görüyorum teşekkürler bende çok üzüldüm herkese karşı saygılı davranmaya çalışıyorum ama insanlar böyle çok kaba davranıyorlar. Sence babama söylemeli miyim çünkü çok sinirimi bozdu. Bu arada yaşım 18-2
İki tane yumruk atamadın mı mk gurursuz musun
Kışkırtma
Kışkırtmak değil bu ben böylelerine saygı falan duymam daha önce benimde aynısı başıma geldi adam heralde beni ezik sandı elimle tuttum boğazını yere serdim böylelerine kendini ezdirme ayrıca babana niye söylüyon aw çocuk değilsin artık kendin hallet
Yaşım 18-2
Bende 18 yaşındayım ne olmuş ben herşeyi kendim hallediyorum
Şimdi ben buna temas ettim diyelim vurdum ben haksız olmayacak mıyım hem orada da herkes onu tuttu savundu ben haksız gibi hissettim
Ve ben o adamı dövdüğüm zaman 16 yaşındaydım
- eksi işareti demek istedim
Onların tutup tutmaması önemli değil kendini kimseye ezdirme ezdirirsen daha çok üstüne gelirler ayrıca orada genç olarak seni tutmaları gerekirdi aw beyinsizleri
Napiyim ki şimdi ben evdeyim adamda evindedir salonda gördüğümde vurayım mı napayım
Artık adamla el sıkışmışsınız yapacak bişey yok onu an yapacaktın sen bi daha olursa acıma
Ama çok sinirlendim nolacak ki el sıkışsak ve ben OKB hastasıyım yani takıntı hastalığı birşeye taktım mı senelerce takabilirim ya ben adama zarar vermek istiyorum vurmak ya da babama söylemek babama söylersem babam çok yiğit adam bende keşke onun gibi yiğit olsam gider spor salonunu başlarına yıkar öyle bir basar ki orayı mesela kavga edince biriyle abilerine söyleyebiliyorlar bende babama söylesem ne olacak ki
Dostum baban her zaman yanında olmayacak anlattığın gibi takıntın varsa git döv rahatlat kendini ne diyim
Babama söylemek yerine dövmeli miyim diyorsun yanu
Adam senden güçlü mü
Boyum 1.83 onun 1.70 falan kaldırdığımız ağırlıklar aynı o benden daha yaşlı 45 falan ben sana dedim zaten
Birde ilkokul zamanında kick boksa gittim
Rahat alırsın keşke o an yapsaymışsın ama illa kin tutarım diyosan da kendin hallet zaten boyunda iyi kaslıysan da sorun yok
Kavgadan korkmuyorum açıkçası dayak yer miyim bilmiyorum ama o an ki sinirle saldırsaydım büyük ihtimalle dayak yesem bile acımazdı canım çünkü ondan sonra idmanı hiç hissetmedim. Çok teşekkürler ilk senin beni kışkırtacağını zannettim ama çok sağol.
Ama benim asıl korktuğum şey şu ben birkaç defa kavga ettim ve karşı taraf darp raporu alacak gibiydi sonra vazgeçtiler darp raporu alırsa ne olacak
Kanka rapordan bişey çıkmaz eğer feci şekilde dövmezsen ve şikayet eden tarafın emniyette tanıdığı yoksa
Bilmiyorum var mı yok mu ya şimdi ben çok arada kaldım şimdi kamera kayıtlarına bakılırsa o bana temas ediyor sonra üzerime yürüyor sürekli ama kamera kayıtları bildiğim kadarıyla her gün siliniyor bu yüzden babama söylersem ben direk haklı olacağım babamla beraber gideceğiz salona falan babam üzerlerine yıkar salonu adam çok yalanda söylüyor ya kamera kayıtları silinirse bilmiyorum nolur. Ve ben bunu gördüm ve dövdüm diyelim bir süre sonra beni mahkemeye verirse ben napcam
Kamera kayıtları daima çalışır her gün silinmez kim dediyse seni keklemiş
Olm kendine niye güvenmion adam senden kısa zaten bi de yaşlı bi itsen zaten yere çakılır iki tokat at geç işte
Başıma geldi kanka babam hapse girecekti kamera kayıtlarına bakacaktık sonra hepsi günlük silindiği için olmadı
Ya ben sanırım hem babama söyleyip hem vuracağım
İyi tamam sen bilirsin
Dostum sen bana çok eril enerjisi yüksek geldin ben sana göre daha yumuşak kalıyorum (t0p değilim) sen olsan napardin sana anlattıklarımi da sayarak hem okblisin hemde kamera kayıtları olaylarını falan biliyorsun napardin
?
Dediğini yapacağım lütfens söyle
Sen yazmıyon kanka ama ben sanırım saldiracagim ona sonra babam babamın haberi %99 olur zaten
Ben ona vurursam onunda eli armut toplamaz herhalde ona bana saldırır darp raporuda çıkmaz herhalde
Olm 18 boyunla adam seni nasıl dövecek ben olsam yerden yere çarpıp tokatlardım
Teşekkürler her şey için ben yarın full fitnessta olacağım ve soyunma odasında görürsem saldiracagim. Senle konuştuktan sonra yemin ediyorum rahatladım ama nasıl desem kavgadan önce bir içinde bir his olur ya insanın öyle bir his var bir burukluk var ama bakalım.
İyi bakalım bana yaz yarın
Tamam birde dayak yiyip yazıyormuşum 😂😂 benim vücudum çabuk kızarıyor yaw o yüzden kalın giyincem 😁😁
Bu kadar şey olma kendine güven
İstersen bana kendi hesabından yaz burdan konuşuruz
Yazdım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!