Ayak bileğimin altındaki kemigimde zedelenme oldu canım çok acıyor ve dizime veriyor ağrı nazara geldik 🥹

Ayak bileğimin altındaki kemigimde zedelenme oldu canım çok acıyor ve dizime veriyor ağrı nazara geldik 🥹
Bu bilek denilen yer bir kere burkulunca götü başı doğrultamıyor. Eğer başınıza bu olay geldiyse ve bileğiniz tam döndüyse (acı bir ses geliyor) hemen buz tedavisi uygulayın. eczanelerde satılan mavi jel olan buzları tavsiye ederim çünkü bileği kavrıyor. bu jelleri 20'şer dk aralıklara uygulayın ve ardından bileğinize bandaj sarın. sonra da mümkünse üzerine basmayarak doktora gidin ve görünün çünkü çatlak da olabilir. Geçmiş olsun 🤦🏻♀️
Teşekkür ederim bileğim değilde bir altı burkuldu o jellerden var bende okaliptüs içeriyor keskin kokusu var onu da koydum ilk
Rica ederim umarim tez zamanda iyilesirsin 🌷
Çoook teşekkür ederim 😚 çiçekler kadar güzel hayatınız olsun
🌷💖
Cevap
21Cevap
Geçmiş olsun üzerine fazla basma. Doktorun verdiği ilaçları kullan
Doktor alçı yapacakti müsaade etmedim çünkü bir ay bekleyemem o yüzden ev yöntemleri denedim belki iyi gelir diye ayrıca kas gevşetici iğne kullandım teşekkür ederim 😇
Bir ay çıkarmıyorlar ve ben yeni ameliyat oldum dışarı çıkmak istiyorum artık ondan yaptırmıyorum
Ayağinu neye bantliyisun uşağum ha boyle çitirundan sjsjs
Ne oldu ne oldu anlamadım 🤭
Yeni kesilmiş kuzu ya da koyun derisi iyi gelir ama bulmak zor deriyi ıslak ıslak saracaksın
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Kuzu kulağı bitkisini iyice ezip çiğnenmiş kıvama geldikten sonra oraya sürüp üstüne bez bağlayıp bekletmek iyileşme sürecini hızlandırıp acıyı sızıyı azaltıyor. Ayrıca ayakların çok çikin bee
Geçmiş olsun sıcak soğuk etkiler çok haraket ettirme eye bak
Ben takılıp çıkarılan bir şey kullandığım için morarmış ayağıma buz koyardım o zamanlar.
Buz kompresi yap aralıklı, sargı bandı kullan dik ve düz tut
sıcak su ile bol bol ovun
Teşekkür ederim bir şeyler denedim olmazsa hastaneye giderim
Geçmiş olsun hanımefendi acil şifalar diliyorum
Teşekkür ederim beyefendi
Doktora git alçıya alsin
Bir ay kalır diye korkuyorum
Ojeler iyimiş bu arada
Teşekkür ederim
Rica ederim konuyla pek alakası yok ama
Hemşirim ben bu arada soğuk buz torbası koy üstüne
Ya ben rendelenmiş zeytinyağı sabunu ve yumurta kullandım sonra da ayağımı sardım
Yani hastneye gitsen daha iyi olur bir röntgen çekerler
Sorun varsa belli olur sonra tedavi uygularlar
Teşekkür ederim giderim hastaneye
Rica ederim
buz tedavisi uygulama
Soğan
Teşekkür ederim iyileştim ben
Olsun
Eczaneye git spor yaralanması için krem alırısj
geçmiş olsun havada tut
Ne yaptınmda nazar ettiler kim bilir.
Geçmiş olsun cnmmmmn 😊
Şişmiş zaten. Tek yapman gereken ustune basmamak
Geçmiş olsun doktora gidin
Rheumon gel diye bir krem var
geçmiş olsun
Gel attirim bir düzelir
Terbiyesiz
Akil
Fzt.
Ne demek bu
Fizyoterapist
Onu nerden bulayım
Çoğu Hastanelerde mevcut
Benim olduğum ilçe de yok
Genelde merkezde oluyorlar evde yapabilecegin hamur ve zeytinyağı gibi şeyler var en fazla
Hamur sar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?