Spor Kalp pili takılan biri futbol oynayabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lütfen bilgisi olsan halı saha için dedim Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar oynamamalı ya oynamali mi demiyorum oynayabilir mi? Kalp pili takılan biri futbol oynayabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Daha stressiz ve hareketsiz sporlar 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Oynamamalı, mekanı cennet olsun bir arkadaşım bu şekilde vefat etti yıllar önce. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalp pilimi vardı Yorumla uzak21durun +1 yıl Eve kalp pili vardı, maç ortasında nefes sıkıntısı yaşadı ve kalp krizi geçirerek vefat etti. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Oynasa bile sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oynamaması en doğru olanıdır. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık yönetmeliği buna izin vermez. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha stressiz ve hareketsiz sporlar
Oynamamalı, mekanı cennet olsun bir arkadaşım bu şekilde vefat etti yıllar önce.
Kalp pilimi vardı
Eve kalp pili vardı, maç ortasında nefes sıkıntısı yaşadı ve kalp krizi geçirerek vefat etti.
Oynasa bile sıkıntı
Oynamaması en doğru olanıdır.
Sağlık yönetmeliği buna izin vermez.
Oynamamalı
tabiki hayir
doktora danış