Bu protein tozu çok güzel, sade kullanmak yerine pirinç unu gibi öğünlerimin içine katıyorum baya güzel oluyor.

Bu protein tozu çok güzel, sade kullanmak yerine pirinç unu gibi öğünlerimin içine katıyorum baya güzel oluyor.

optimum kullanıyorum
supplementler in muzlu olanı var onu kullanıyorum güzel bişe ama içerken en dibini sevmiyorum. Soğuk su ile karıştırıp içince daha güzel ve kolay içimli oluyor
Rica ederim kl
Cevap
28Cevap
Bunları içme dandik şu an bir şey olmaz ama 10 yıllık kullanımında IBS gibi hastalıklar yaşarsın. WEIDER den dışına çıkma. Supplementte olsa vücuduna işlenmiş madde alıyorsun bağırsakları en iyi oranda koruman lazım Weider Premium Whey al
Yo hayır ben memnunum ve seviyorum bir çok sporcu da memnun.
Seviyor olabilirsinde dandik
Fitness salonuna gittiğim zamanlarda bile kullanamadım ama whey proteini gelişim açısından iyi diye biliyorum
Protein tozu hiç kullanmadım Kullanan olarak sen Nasıl Faydası çok oluyor mu örneğin ne faydası var 😊
Toz kullanmıyorum. Sadece bu markanın pirinç kreması var onu alıyorum.
sporu bırakınca havası sönmüş balon gibi oluyorsun doğal yolla ilerlemek daha mantıklı
Yeşilmarka, sade protein tozu 1.5kgsine 100 gram kakao döküp karıştırıp içiyorum.
Hardline whey 3 matrix, limonlu cheesecake aromalı olanı kullanıyorum sütle karıştırıp
Erkekler maşallahınız var
Bu reklam mı yoksa harbi güzel mi
Reklam ya da sponsorluk yok sadece açıkça fikrimi söyledim
Link var mı
Teşekkürler, alacağım ama beğenmezsem dayak.
Bende karşılık olarak yumruk ve uçan tekme
:D
Onlardan kullanmam
Why ve Hardline
ben kullanmıyorum ki
Bir türlü baslayamadıkki spora kullanalım
Kullanmıyorum doğal protein den yanayım
Kullqnmiyprimda gerek yok
Hiç birini kullanmıyorum
Protein tozu zararlı degil mi ya
ne olduğ bellimi hiç kullanmam
Kullanmıyorum