Bak şu an her şey bitti İsmail kartal 3 forvet oynatıyor lan bu adam teknik direktörlük belgesini nerden almış ben eğitimci oldum halde bu takımı çok güzel eğitirim harbi sinirlerim hopladi şu an
Bu İsmail kapıcısıni takımı. Başına koydular buda torpille oğlunu koydu yardımcı antrenör takıma bak küme düşmeye oynayan konyayi yenemiyor lan iki adam sakatlandı çıktı senin antremaninada doktorunada birde kaç gün üst üste maç yapiyoruz diyor şimdi ne dicek bu adam. harbi vasıfsız nerde bu aziz yıldırım kulüp elden gidiyor harbi
Bunların vizyonu bu kadar yazık şu kurulan milyon Euro'luk takımı İsmail gibi çapsızı getirdiler şu kadro jesusda olaydı şimdiye 20 puan fark yapardı ama nerde sadece futbol değil tamam hakemlerde kardeşim sms sen çıkıp sahada hepsini yeneceksin böyle olmaz rezil ettiler koskoca camiayayı zaten takım Süper kupa krizinden sonra komple çöktü oyuncular Arap İsmail ile kavga etti sonra takım çöktü
İsmail adam yerine koymuyor topçu tabi koymaz adam bilmiyor yabancılar şaşırdı bunun futbol bilgisine ötekisi başkan TFF sesi çıkmıyor açıklama yapıyor boş beleş açıklama icraat yok ulan fenerin başkanı icraat yapar sen kocsun koç 6 yıllık başkanlığında 3 GS sampiyonlugu gördün
Bunlardan bir bok olmaz kapatsınlar klübün futbol şubesini kilit vursunlar bu dava da bitsin yeter bu taraftarın çektigi senelerdir taraftwr elinden geleni yaptı maddi manevi ama bu başkan bu yönetim gitsin oyuncuların suçu yok hepsi gidecek yani yeter
Bu başkan gitsin İsmail zaten gitti ama baştaki beceriksiz böyle becerilsiz bir başkan görmedim ulan adamlar aziz yildirimi görünce kaçacak delik arıyorlardı bunu görünce sallamiyorlar bile
Bu klüp daha da düzelmez aziz yıldırım ağır adamdı ama oda borc taktı klube gitti ayrıştırdı milleti sonra her türlü klüp kendi kendini bitrdi zaten eğer Fenerbahçeye oparasyon çekilmeseydi yıllar önce şu an GS nin kat ve kat önündeydi şimdi onları öne geçti hep
O operasyondan sonra fener borca battı yoksa ilk 5 sokmuştu aziz yıldırım kulübü ama bu Ali koçla olmaz gene aynı borc ve çöpleri doldurdu takıma artık düzelmez bu takıl disiplin şart acilen ikiside direk bugun bırakacak
Evet aynen öyle oldu ama bunlarda bırakacak yüz yok bence bunlar konya da kalsın uçak bile bunlara lüks yani yazı günah valla koca bir sezon hayal kırıklığı oldu
Yaa o adamın konuşması alzheimer hastası gibi ne dedigi belli değil ondan hoca moda olmaz yani defolsın gitsin mal etti takımı şu takımı bana versen daha iyi oynatırım yani
Bu takım daha da düzelmez baştan aşağı klüpde kim var kim yok değişmeli ve kulübe bir kurşun bile döktürsünler bu vasatlık bitsin artık yeter bence artık
Oyuncular maç oynamadan sakatlaniyor turan toptan gol atamıyor adama turan top antrenörü getirceklerdi istemedi vasıfsız kondisyon sıfır bu adam birde başarı yok egosu yüksek
Başarısız birde kendini dünya hocası sanıyor bir kere apoletin yok şampiyon hoca olamadın olamazsın da ego takımın önüne geçerse o takım da gün gelir ortada bırakır takımdaki en önemli oyuncularla kavga etti zaten Sivas maçından önce süper maçı olayından sonra olay bitti
Merak ediyorum imam İsmail dini bütün şerefi varsa istifa eder etmezse taraftarın gözünde adam yerinde kaybedecek diğeri zaten seçilemez başkan olarak seçilirse bu fenerin maçıni izlemem birdaha
Bu saatten sonra ne olacaksa olsun ben olsam maça bile gitmem boş kalsın stad yazık giden bu paralara ve yıllardır acı çekiyor taraftar hepsi ceplerini düşünüyor takımı düşünen yok hep çıkıp süni gündem olup konuşuyor laftan FB yi düşünseler çoktan giderlerdi halen o koltukta oturmamaları gerekiyor
Ben artık seneye falan maç izlemem decoder de iptal ettrcemm izlemem artık uzun bir süre bu takım kendini toplayana kadar klüp olarak güçlü durana kadar herşeye karşı yoksa böyle hep üzülürüz gerek yok hasta oldum resmen kaçkere
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Konyaspor Vs Fenerbahçe maçı sizce nasıl sonuçlanır sizce Fenerbahçe bin şampiyonluktan koptu mu şansını nasıl değerlendiriyorsnuz?