her sene ayni b*k yalniz size de üzülüyom her sene böyle diyonuz köy takimlarini yeniyonuz sonra bi andan Düsüyosunuz puahahahah 10 senedir bu sene farkli diyen MAX FEBE
Sene sonunda görüşelim bence köy takımı dediğiniz 19 maçtır kazanıyoruz geçen sene 14 maç kazandınız sanki premier ligde 14 maç kazandınız havalara girdiniz biz kazanın ca köy takımı öyle mi geçen sene ki takımlar bunlar iyi hatırla ayrıca ofsaytımsı pozisyon diyen hakemimiz de yok... d gelene 5 gidene 3 o kadar bu son dizide bekliyor tatlim
tatlim deme beynini yamulturum senin bosuna aglama cünkü anca köy takimlarini yenersiniz anca ben dogrulari konusuyorum 10 senedir bu sene o sene bu sezon biz sampiyonuz diye havalara giriyosunuz ama cöpsünüz bu ispatlanmis bisey zaten bosuna aglama civciv
Sene sonunda paslaşalım söz ver bana. 20 yıldır maç izliyorum iddaa oynuyorum 5 senedir tahminlerim de tutar perşembenin gelişi çarşamba dan belli olur demişler kızım ayıktın 😉. Fenerbahçem farklı bu sene
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fenerbahçe
Fener alır gibi de umarım maç öncesi ve sonrası olay çıkmaz.
Bence çıkmaz çünkü şampiyon Luk ümitleri yokkk
Haftasonu hamsi avına cıkıyoruz Tadic kaptanla
Prenses helal sana. d
Klasik Abdullah Avcı full defans ama ezerek yeneriz 💛💙
Fenerbahçem alır maçı
3-1 Fenerbahce
umarim ts alir
Ben Fenerbahçe' liyim ama gönlünce olsun
bende galatasarayliyim iste yenilirse iyi olur
Çok beklersin emineh bu sene farklı 😄
her sene ayni b*k yalniz size de üzülüyom her sene böyle diyonuz köy takimlarini yeniyonuz sonra bi andan Düsüyosunuz puahahahah 10 senedir bu sene farkli diyen MAX FEBE
Sene sonunda görüşelim bence köy takımı dediğiniz 19 maçtır kazanıyoruz geçen sene 14 maç kazandınız sanki premier ligde 14 maç kazandınız havalara girdiniz biz kazanın ca köy takımı öyle mi geçen sene ki takımlar bunlar iyi hatırla ayrıca ofsaytımsı pozisyon diyen hakemimiz de yok... d gelene 5 gidene 3 o kadar bu son dizide bekliyor tatlim
tatlim deme beynini yamulturum senin bosuna aglama cünkü anca köy takimlarini yenersiniz anca ben dogrulari konusuyorum 10 senedir bu sene o sene bu sezon biz sampiyonuz diye havalara giriyosunuz ama cöpsünüz bu ispatlanmis bisey zaten bosuna aglama civciv
Amann şiddete karşıyız kızım !
Asker cephede belli olur bu sene görecez bakalım kim şampiyon.
Gecmiş le övünme gecmişadi üstünde
HAHAHAHAHAH hala ümitleniyo ya oy oy kiyamam civciv seni valla aciyom ya 10 senedir kim bilir nasil bi acidir iyi ki galatasarayliyim
Sene sonunda paslaşalım söz ver bana.
20 yıldır maç izliyorum iddaa oynuyorum 5 senedir tahminlerim de tutar perşembenin gelişi çarşamba dan belli olur demişler kızım ayıktın 😉. Fenerbahçem farklı bu sene
HAHAHSJSJSJSJSJSHDHSHSHAHAHAHSHSHSHA TAMAM SENSIN DAYI
Emineh ben hiç teslim olmadım olmam da pes etmem 😄😄😄
Ne demiş reis bir umuttur yaşamak !
Hak eden şampiyon olsun okkk
İçinden geçer Trabzon bu sene çok kötü
Fener bahçe kazanır
3-1 fenerbahçe alır
Fener yenilir
Belki tam tersi olur he 😉