Spor Dövüş sporunu kaç ayda öğrenirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendimi savunacak kadar öğrenme kıvamına ne kadar sürede gelirim? Güncellemeler+1 yıl Boksa başlayacağımı varsayalım Dövüş sporunu kaç ayda öğrenirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. İlk hafta Temel seviye kurallar ve basit hareketler öğrenirsin İkinci haftadan sonra kavramaya başlarsn Adapte olma süreci bir ay desek Amatörlügunu aşmak için disiplinli bir şekilde en azndan 3 aylık bir eğitim alman şart 0 0 Yorumla
Brkk77 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Semtte bir iki aya kelebeği bile öğrenirsin 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Semt çocuğu değiliz ki bro. Benim semtte sersiler rastgele birini dövmüşler. Bana da denk gelir kesin. O yüzden öğrenmem lazım Yorumla Brkk77 +1 yıl Kanka en güzeli tekvando yt den bak kursuna git gelisirsin cabucak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk hafta Temel seviye kurallar ve basit hareketler öğrenirsin
İkinci haftadan sonra kavramaya başlarsn
Adapte olma süreci bir ay desek
Amatörlügunu aşmak için disiplinli bir şekilde en azndan 3 aylık bir eğitim alman şart
Semtte bir iki aya kelebeği bile öğrenirsin 🤣
Semt çocuğu değiliz ki bro. Benim semtte sersiler rastgele birini dövmüşler. Bana da denk gelir kesin. O yüzden öğrenmem lazım
Kanka en güzeli tekvando yt den bak kursuna git gelisirsin cabucak