ben barfiks ve şınav çekmek istiyorum ama olmuyor. E barfiks çok önemli spor programım için baya bir şekil alıyor vücut. neler yapmam lazım kol kasını güçlendirmek için?
şimdiden teşekkürler.
şimdiden teşekkürler.
Kendini yukarı çekmeye çalışma. zıpla yukardan kendini yavaş yavaş aşağıya indir. Bu süreyi uzatmaya basla. yapabilirim dediğin zaman ufaktan basla
ben anca zıplayıp yapabiliyorum zaten. o da olur mu yani?
tamam çok teşekkürler
Az AZ Yaparak Alışıyosun,
Yaptıkça o Kaslar Gelişiyo Zaten Sonradan Zorlanmadan Yapabiliyosun :D
teşekkür ederim :)
Kollarını geliştirirsen çekersin :D
çok sağol ya :D
yo anladım canım :D onu yapıyorum ama hoca aynı anda barfikste çek diyor
o kasla cesaret edemem :D zaten onine :D
Cevap
10Cevap
cevap veriyorum kadınlar erkekler gibi barfix çekebilir
teşekkürler
Sık sık barfiks çek ilk başta zorlanorsın ama sonra 1 ken 2 iki iken 3 derken artar..
bir spor salonuna gidiyorsan ve hala bunu başaramamışsan hocanda iş yok demektir
yok online spora gidemiyorum evde yapmam lazım barfiks aleti var ama
once kol kaslarınmı ve kanat kaslarını gelıstırmen gerekelı daha sonra kolayca cekebılırsın
ağırlık çalışıyorum ama hoca ikisini birden yapcan diyor bende yapamıyorum
yavaş yavaş artık
neyse ço teşekkür ederim yardımın için
demır olcak barfıx demırı ayagının altındada tattıravallı olcak ayagına destek olcak ,
Önce dambilla kolunu güçlendirmen lazim
zamanla alışır vucüdün sen çekmekten vazgeçme.
Bodye git 2 yılda demir gibi kol yaparsın
Spor partneri şart :D
erkeğe mi benzemek istiyosun kol kası filan...:)
istesem de zor. kadınlar ve erkekler farklıdır. erkekler kas yapmaya müsaitler fıtratları gereği. erkeklerin 1 ayda yaptığını ben 7 ayda belki yapabilirim. metabolizma falan farklı :) en azından yağ sarkmasından kas yapmak iyidir değil mi?
ewet haklı olabilirsiniz ama barfiks şınav yerine size yüzmeği öneririm bence vücuda en iyi gelen spor fazla kasta yapmazsınız hem fiziksel olarak barfiks filan zor olur.. :)
yüzmeye gitmek çok istedim ama biraz pahalı geldi :))
haklısın biraz öyle olabilir o zaman platesi dene... :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar