Diğer Kadınlar ampül takabilir mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Ya ampülü nasıl takıcam yapamıyorum of Güncellemeler+1 yıl Ampulü edison buldu Kadınlar ampül takabilir mi? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Takabilirler 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Ampul takma, perde asma, kırık çıkık tamir etme ve bel çekme hep erkek işi.Musluk ve elektrikli eşya tamirini saymıyorum bile :)) 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla Peynirciyim +1 yıl Mesafe yakın olsaydı, evindeki tüm erkek işlerini hallederdim Çiçek Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok basit bir işleyişi var aslında sadece yuvasına takıp döndürüyorsun o kadar. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Olmuyo dönmüyor Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl böyle elinle deli deli hareketini yapıp arızalı ampulü çıkarcan sonra yine deli deli hareketiyle yeni ampulü takıcanbasit yani yaparsın sen 2 2 Yorumla Little_Devil +1 yıl Yıkıldım buna güzel yorum 🤣😁😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yapamıyormm Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bu işin cinsiyeti olmaz😂 2 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Oluyo iste Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. Yuvaya koyup saat yönüne doğru çevireceksin alt tarafı 2 1 Yorumla Little_Devil +1 yıl En açıklayıcı yorum 👏 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Nereye takacaksın. Eğer tavan avizesi ise düğmenin kapalı olduğundan emin ol. Yok başka bir şey ise elektriğin kapalı olduğundan emin ol. 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Efenim öncelikle düğmenin kapalı olduğuna emin olun gerisi kolay yuvaya oturtum çeviriyorsunuz 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl getir bana ben hallederim 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hallet Yorumla
MichealJack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl tasarruflu mu, edison mu 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bilmiyorm Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Nedne takamayalım. İsteyip yapamadığımız şey mi var bizim☺️ 0 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kör bile koklaya koklaya takıyor be o kadar zor olmasa gerek 😅#bribón 🙏🏻🌹 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aman Allah'ım çok zor. Nasıl takacaksınız? 😂 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Saçlarını topuz yaparlarsa takabilirler. 1 0 Yorumla
KardanKadı Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Neden takamasın geçen gün evde duyu değiştirmiştim. Bence iş başa düşerse prenseslik filan kalmaz. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sokucan çeviricen 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne diyosnn Yorumla
okandemirayx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nereye bagli 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Lamba tavanda Yorumla okandemirayx +1 yıl Tavan olur Yorumla
Edarella_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl takabilir çevircen ne var onda 0 1 Yorumla neyapsambilmek +1 yıl Ak partinin ampulleri desem.. zuhaaa Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ampül takmak da ne varmış ki 😂 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 703 cevap paylaştı. Ne ampulü o 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ampülü yuvaya sok sonra kendi etrafında dön sjsj 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı. takamaz 1 0 Yorumla
PatlakApandisit Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Uzaya roket yollamıyorsunuz , sadece ampul 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. takabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Takabilirler
Ampul takma, perde asma, kırık çıkık tamir etme ve bel çekme hep erkek işi.
Musluk ve elektrikli eşya tamirini saymıyorum bile :))
Evet ya
Mesafe yakın olsaydı, evindeki tüm erkek işlerini hallederdim Çiçek
Çok basit bir işleyişi var aslında sadece yuvasına takıp döndürüyorsun o kadar.
Olmuyo dönmüyor
böyle elinle deli deli hareketini yapıp arızalı ampulü çıkarcan sonra yine deli deli hareketiyle yeni ampulü takıcan
basit yani yaparsın sen
Yıkıldım buna güzel yorum 🤣😁😂
Yapamıyormm
Bu işin cinsiyeti olmaz
😂
Oluyo iste
Yuvaya koyup saat yönüne doğru çevireceksin alt tarafı
En açıklayıcı yorum 👏
Nereye takacaksın. Eğer tavan avizesi ise düğmenin kapalı olduğundan emin ol. Yok başka bir şey ise elektriğin kapalı olduğundan emin ol.
Efenim öncelikle düğmenin kapalı olduğuna emin olun gerisi kolay yuvaya oturtum çeviriyorsunuz
getir bana ben hallederim
Hallet
tasarruflu mu, edison mu
Bilmiyorm
Nedne takamayalım. İsteyip yapamadığımız şey mi var bizim☺️
Kör bile koklaya koklaya takıyor be o kadar zor olmasa gerek 😅
#bribón 🙏🏻🌹
Aman Allah'ım çok zor. Nasıl takacaksınız? 😂
Saçlarını topuz yaparlarsa takabilirler.
Elektrikçi çağrı taksın o zaman
Neden takamasın geçen gün evde duyu değiştirmiştim. Bence iş başa düşerse prenseslik filan kalmaz.
Sokucan çeviricen
Ne diyosnn
Nereye bagli
Lamba tavanda
Tavan olur
takabilir çevircen ne var onda
Ak partinin ampulleri desem.. zuhaaa
Ben takıyorum basit ki.
Takabilir neden takamasın
Ampül takmak da ne varmış ki 😂
yaptık.. onu da yaptık
Takar bence ben takiyom.