Kaslı bacaklarım ve kasları kollarım bunun yanında ince belim var Spor yapmıyorum. Sebepsiz yere bende kas var
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genetik bir durum olabilir. Kas her insanda bulunur yağ oranınız düşük olduğu için kaslarınızı göz ile görmeniz mümkün
Güzel bişey sende kaslı bir erkekle iyi uyum sağlarsın ne güzel işte😂
Kaslı erkekler hiç aldatmiyor niye ciddiyim sıska erkekler aldatıyor kaslı erkekler aldatmiyor
Ozaman ben istisnayım diyelim, uzun zamandır spor yapıyorum evliyim ve partnerlerim var, verdiğin örnek bana uymadı😂
Sen proteyin tozu kullanıyorsun oyuzden cicim
Bide kaslı değilsin bence 80 kilo falansındir kısasındir 180 falan
Onu kullanmıyorum, daha çok bcaa ve creatin diyelim ama beslememe dikkat ediyorum, ayrıca protein tozu kullanan herkes kas yapsaydı keşke ya da okadar kolay olsaydı iç tozu sabah kaslı uyan öylemi sanıyosun, bir emek gerekiyor disiplin gerekiyor. Öyle uzaktan göründüğü gibi değil cicim
Kas anlayışın ne bilmiyorum ama 175 80 kloyum sana göre kas kilolu ya da uzun olmakmı
İlk önce cicim sen yeni spora başlamışsın eşini aldattamyi övünerek anlatman çok kötü bir şey
İkincisi ben senin gibi amatör Sporculara bahsetmiyorum sadece dış görünüş için kas yapanlarda bir çok sporcu erkek arkadaşım oldu çoğu da çok iyi insanlardır hiç biride eşini aldatmamis gerçekten tam bir abi diye bileceğim durust adamlardı umarım benimde onlar gibi erkek arkadaşım sevgilim olur
Senin kas dediğin gömleğin altında birazcık beli olan kolar ve karın kası bana göre kas güçlü olmak evet kaslı çocuğu insan hata kızlar 70 ve 80 kilo boyları benim kadar ana kas kilo değil o yani sen fit bir vücuda sahipsin ama kaslı değilsin
Ben böyle mutluyum kaslı erkekler aldatmıyo dedin bende tezini çürüttüm yoksa övünmüyorum, neyse senin vucut kaslanmamış ödem onlar, ama beyine ne olmuş anlamadım😀 kaslı değilsin kısasın diyosun partnerlerim var diyorum protein tozu kullanıyosunda ondan diyosun😀 kas çalışmadan oluşmaz bilimsel olarak bu böyle ilgi çekmeye çalışma😉
Tamam ben kaslı değilim 😃
Gidip arıştira bilirsin cicim genetik mi değilmi ama genetik babadan gelen genler cicim senin babanda sporcu olsaydı Sendede bu genler olurdu. Not olarak kaslı kızları hiç sevmem ve beğenmem. Neden dikkat çekmek isteyimki
Bidaha karnı aldatma. adam ol . Seninle ne hayler kurarak evlenmiştir onu hayal kırıklığına ugratma yazık
Bi sal beni artık
😂
1 kurtulamazsın
2 kendini sevmeye baslamalisin
3 kas kötü bir sey degil
4 ben kasli fizige sahip kızları daha cok beğeniyorum mesela. Öyleleri de var merak etme :)
Çok güzel bir şey değil mi?
Hayır ben ince naif kızları seviyorum . Vücudum sirtmsan diye uzun tişörer ve bol pantolonlar gitmekten sıkıldım cidden hiç Spor yapmadan bende kas var sanırsam genetik bir şey
İnce kızlar pek estetik durmuyor ama şöyle yapabilirsin. Gunluk alman gereken miktarın 300 fazla kalori alarak yağ oranını artırabilir ve kıvrımli hatlara sahip olabilirsin. Bu daha estetik ve daha güzel olur bence
Zaten kıvrımlı hatlarım var oyuzden sirtiyorya. Kaslı bir bacak. erkeklere yakışır veya kol bende yemek yemesen proteyinler yağ ile birlikte vücut onları yakar diye düşünmüştüm tessekurler tekrardan cvp verdiğin için
Genetik galiba
Abartı mi duruyor kasların gitmesini istiyorsun
Abartı bana göre. Çünkü incecik kızları seviyorum ben şekili vücutları sevmiyorum
Hiç spor yapmadan nasıl abartı kasın olabiliyor onu anlamadim
Ailende sporcu var mı
Genetik olabilir mi
Evet
😭😭 malesf
O zaman biraz zor gibi ama zayıflamayı dene
55 kiloyum boyum167 kaslı kollarım ve bacaklarım var ama Karın düz. Belde ince olunca bildiğin kum saati vücut tipi dar pantolon giyemiyorsun veya açık kolu tişört 😭😭😭
Hormonel tedavi alman gerekir
Hormonal tedavi neden goriyim ki bozuk değiler ki
Kaslı yapın testeron fazlalığından olabilir
Noo genetik bu tam tersi östrojen hormonu fazla olarak bende var. ikiside iyi değil
Üffff amma attın haa
İyi ya :)
Keşke seninle arkadaş olabilseydim..