Spor Yoga ile ilgilenen birileri var mı? Desert_Lotus Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Calistenic ile uğraşıyorum. Jimnastiğe geçeceğim bu kadın kadar esnek olabilmem için ne kadar süre çalışmam gerek? Amut kalkıyorum ama belim anca bridge hareketini yapabilecek kadar yay halini alıyor.. Yoga ile ilgilenen birileri var mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. yok ilgilenmem 0 0 Yorumla
Spartanian Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İlgileniyorum biraz ama bu kadınınki başka ya baya esnek 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben yoga yapıyorm su yogası 0 5 Yorumla Desert_Lotus +1 yıl Woow o nasıl oluyor? Ben yüzücüyüm hiç duymadım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Veya ateş yogası Yorumla Desert_Lotus +1 yıl Toprak ve hava kaldı son 2 element onlarıda yap da avatar ilan edelim seni 😅 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yaparmmm Yorumla Desert_Lotus +1 yıl İşte bu haha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yok ilgilenmem
İlgileniyorum biraz ama bu kadınınki başka ya baya esnek
Ben yoga yapıyorm su yogası
Woow o nasıl oluyor? Ben yüzücüyüm hiç duymadım
Veya ateş yogası
Toprak ve hava kaldı son 2 element onlarıda yap da avatar ilan edelim seni 😅
Yaparmmm
İşte bu haha