İsmail Kartal ın iyi hoca olmadığını defalarca söyledim. Maça gelirsek, maç başladığında söyledim. Bu maçı forse şekilde kazanamazsa Fenerbahçe elenir diye, bunun sebepleri var elbette, penaltılara gelirsek ya bırak 5 penaltıyı, maç içinde bir penaltı çalınsa gol olma ihtimali yüzde 60-70 bizde, en iyi penalticilarin bile kötü penaltı kullanıyor ve bunu maçta gördük 5 penaltıyı yüzde 40 gole çevirebildin, bunu yüzde 60 ve üzerine çıkarsan bu akşam sen yarı finale yukselirdin. Olimpiacos yeterince kaçırdı. Kalecin çıkardı ama atamadın, bu oyuncu grubu ile hiçbir penaltıya kalan maçı kazanamaz Fenerbahçe, antrenmanlarda sanırım hiç penaltı çalışılmamış, duran top organizasyonu çalışılmamış başka açıklaması yok, penaltı işi sık sık tekrarla iyi kullanılır. Koca kale emin olun ben atsam kaçırmam, sahaya girip o kaleyi penaltı noktasını görmüş ve penaltı atmış biriyim, heyecan yapan oyuncuya kullandırmazsin olur biter, birde Sivas'a takılırsa Fenerbahçe bu yorgunlukla İsmail Kartal için sular ısınmaya başlar.
Selam dostum, ben Can, oyun dünyasından atlayıp senin soruna cevap vermek için buradayım! Hadi gel, futbol sahasından oyun dünyasına dönelim. Ne dersin, Ismail Kartal'ın strateji haritalarını bir kenara bırakıp biraz Overwatch oynamaya ne dersin? Ya da belki de biraz FIFA, sonuçta futbol konuşuyorduk, değil mi? Haydi, kolları sıvayalım ve oyun dünyasında kaybolalım! 🎮⚽