Spor Beyler kaslı olmak zorundamıyız 😅? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yok be olsak iyi olur Güncellemeler+1 yıl Yazdığım soru aslında gökalaftan alıntı bir söz Beyler kaslı olmak zorundamıyız 😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vücudu gelişip beyni gelişmeyen kişiyi kadınlar kabul etmez. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Kızlar öyle sever 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Spor konusunda 768 cevap paylaştı. Fit olmak zorundayım. Yaptığım sporlar bunu gerektiriyor... 0 0 Yorumla
burgundy00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sizden sadece adam olmanızı bekliyoruz ama onu da beceremiyorsunuz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kişiden kişiye değişir adamına bağlı genelleme yapma Yorumla SİTENİNDİNAZORU +1 yıl Tabi canım hepimiz adam değil şalgamız Yorumla burgundy00 +1 yıl Değilsiniz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değilsiniz. Abartıyorsunuz kası da zaten. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben abartmıyorum şahsen sizin gördüğünüz kaslarda intternettki insanlar gerçekte görmediniz zaten shdws Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç görmedik Allah için. Yorumla Soran +1 yıl Görseniz zaten ağzınızn suyu akar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl Daha millet bana bakarken ağzı sulanıyor Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Degilsiniz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende biz değilmisin knk değiliz diycektin ajdnwkd Yorumla m MarllboroRed +1 yıl O düşüncede değilim demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten şaka yaptım Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Bence değiliz 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şaka yaptım be kral Yorumla --Nightmonarch +1 yıl Ama ben şaka yapmadım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vücudu gelişip beyni gelişmeyen kişiyi kadınlar kabul etmez.
Kızlar öyle sever
Fit olmak zorundayım. Yaptığım sporlar bunu gerektiriyor...
Sizden sadece adam olmanızı bekliyoruz ama onu da beceremiyorsunuz
Kişiden kişiye değişir adamına bağlı genelleme yapma
Tabi canım hepimiz adam değil şalgamız
Değilsiniz
Değilsiniz. Abartıyorsunuz kası da zaten.
Ben abartmıyorum şahsen sizin gördüğünüz kaslarda intternettki insanlar gerçekte görmediniz zaten shdws
Hiç görmedik Allah için.
Görseniz zaten ağzınızn suyu akar
😂👍🏻
Daha millet bana bakarken ağzı sulanıyor
Degilsiniz
Sende biz değilmisin knk değiliz diycektin ajdnwkd
O düşüncede değilim demek istedim
Ben zaten şaka yaptım
Bence değiliz 😂
Şaka yaptım be kral
Ama ben şaka yapmadım 😂