Spor Düğüne öncesi Nişanlınız sizin için Baklava yapmaya karar verse, siz de onun için baklava yapmayı öğrenir miydiniz ✨? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bayram Baklavası…İyi BayramlarHey Couch- iyi SporlarNe dersiniz bu işe skkssk Güncellemeler+1 yıl Soruyu izah: Erkek karın kası baklavaya yapıyor Kadın tatlı olan baklava yapmayı öğreniyor hamaratlık Düğüne öncesi Nişanlınız sizin için Baklava yapmaya karar verse, siz de onun için baklava yapmayı öğrenir miydiniz ✨? Cevapla İş Soruları Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Öğrenmezdim çünkü çok zahmetli bir iş bunun yerine hazır alırdık ama benim en sevdiğim tatlı triliçe zaten 2 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Baklava da yapmam, Baklava da istemem, erkek dediğinin azcık göbeği olsun kafamızı koyup uyuyabilelim dimi yani. 😅 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Ev işinden korktu dicekler ıkggffjjfg Doludoludolu +1 yıl Desinler alırım hazır😄
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 858 cevap paylaştı. Hangi baklava şimdi? Erkeğin ki olan kütür kütürü mü yiyeceğiz ve baklava yapacağız yoksa baklava mı açacağız? Benim kafam duman. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Erkek karın kası yapacak sen de hamur açıyorsun dhdhddhjfcn Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Annemden öğreniriz ya. Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Geçen yıl baktım biraz da insan unutuyor. Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 471 cevap paylaştı. 🤔🤔artık sorudan anladığım kadarı ile hayır yapmam hazır alırdım 😂😂😂🤣🤣🤣 2 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Baklava yapmasın sevmiyorum zaten.. Çiğköfte olabilir.. 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Baklava yiyen baklava yapamaz yalnız 😃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok doğru kendine yapmış olur yotıjrjfffnfjnf Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hayır hazır alıp veririm 😂 2 1 Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😃😄😆😆 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karışık tehlikeli soru gibi geldi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gerek yok 1 0 Yorumla
Gizemliiess12 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Diyet baklava yapmayı öğreniriz artık napalım 🤣🤭 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öğrenmezdim çünkü çok zahmetli bir iş bunun yerine hazır alırdık ama benim en sevdiğim tatlı triliçe zaten
Baklava da yapmam, Baklava da istemem, erkek dediğinin azcık göbeği olsun kafamızı koyup uyuyabilelim dimi yani. 😅
Ev işinden korktu dicekler ıkggffjjfg
Desinler alırım hazır😄
Hangi baklava şimdi? Erkeğin ki olan kütür kütürü mü yiyeceğiz ve baklava yapacağız yoksa baklava mı açacağız? Benim kafam duman.
Erkek karın kası yapacak sen de hamur açıyorsun dhdhddhjfcn
Annemden öğreniriz ya.
Geçen yıl baktım biraz da insan unutuyor.
🤔🤔artık sorudan anladığım kadarı ile hayır yapmam hazır alırdım 😂😂😂🤣🤣🤣
Baklava yapmasın sevmiyorum zaten.. Çiğköfte olabilir..
Baklava yiyen baklava yapamaz yalnız 😃
Evet çok doğru kendine yapmış olur yotıjrjfffnfjnf
Hayır hazır alıp veririm 😂
😂😃😄😆😆
Karışık tehlikeli soru gibi geldi
Gerek yok
bencede yapamaz
Diyet baklava yapmayı öğreniriz artık napalım 🤣🤭
O kadar karısık sormusun ki bi bk anlamadım