Fitness a başladım 1 hafta oluyor. Çok kaliteli besleniyorum hiç ekmek ve türevlerini yemiyorum. Ama şu yağ oranını 40-35 den aşağı düşüremiyorum. Bugünde %50 almışız yağ almak demek direk yağlanmak demek mi yoksa vücudun yağa da mı ihtiyacı var?
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kaloriyi kısman lazım abicim yağ yiyince yaglanmiyorsun. Ayrıca ekmek zararlı bir şey değil şu algı oyunlarına gelmeyin. Sağlıklı beslen ve kaloriyi kontrol et sadece.
Günlük ihtiyacını internetten hesapla -500-600 falan yap. Günlük ihtiyacının ne kadar olduğunu bilmediğim için yorum yapmak zor. Umarım fiziksel aktiviten vardır , sadece diyetle kilo veriyorsan işin zor çünkü
Spor salonu 2 gün kapalı normalde spor salonuna gidiyorum. Bu 2 günlük süreçte evde bolca mekik bugün 7 dakika kostüm squat 2 tane 5 litrelik su aldım onları kaldırıyorum haraketliyim.
Sen baya bu konuda bilgili birisine benziyorsun. Bir sorum var. Benim hedefim ufaktan kol Kasım olsun fit gozukeyim azıcık ta karın Kasım olsun diğer insanlar gibi yok 45 cmmiymis yok değişik vucutlarmis hedefim yok. Her gün düzenli fitness sporumu yapsam her gün düzenli beslensem 105 gram kadar protein yeter mi? 150 gram diyenleri duydumda ondan soruyorum?
Protein çok abartılıyor kanka bu bir algı inanmayın. Günlük 100 al yeter. Diyetteysen biraz daha arttırsın o başka ama diyette değilsen gerek yok. Sen plaj vücudu istiyorsun anladım seni. Ama estetik olabilmek için önce biraz kas kütlesi koymak lazım ve bunun için de bulk yapmak lazım yani sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş kilo almak lazım. Bu süreçte sabırlı olman gerekiyor kas kutlen ne kadar bilmiyorum ama bence biraz kilo al kaslan sonra ufak bir diyete girip karın kaslarini cikarirsin
Kaslanmak için illa kilo mu almak gerekiyor? Bildiğim kadarıyla her insanda karın kası varmış sadece yağlı olduğumuz için gözükmüyormuş. Ben kilo almak istemiyorum kilo almadan olduğum yerde sayarak vücudumu güçlendirip yağ oranını düşürüp estetik olmak istiyorum mümkün mü bu?
karın kaslarını çıkarmak için zayıflayabilirsin ama sonuç olarak zayıfladığın için vücudunun her yeri küçülecek kolların da buna dahil. Yani karın kasların gözükecek belki ama vücudun küçülmüş olacak baya. İşte bunun önüne geçmek için ben önce kilo alıp kas koymanı tavsiye ediyorum ki zayıfladığın zaman çok fazla bir küçülme olmasın. Ve kas yapmak için kilo almak şart yani kalori fazlalığıyla ilerlemek gerekiyor. Kilo almadan da kas yapılabilir ama bu çok zor ve çok yavaş olan bir şey. Genelde insanlar uzun bir süre kilo alma dönemi uygular, kilo alır sonra diyete girip kilo alırken ki kazandıkları yağı yakıp kası gün yüzüne çıkartır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaloriyi kısman lazım abicim yağ yiyince yaglanmiyorsun. Ayrıca ekmek zararlı bir şey değil şu algı oyunlarına gelmeyin. Sağlıklı beslen ve kaloriyi kontrol et sadece.
1.81 boyunda 83 kiloyum 1754 kalori almışım iyi mi sence?
Gün boyu miktarı bu
Günlük ihtiyacını internetten hesapla -500-600 falan yap. Günlük ihtiyacının ne kadar olduğunu bilmediğim için yorum yapmak zor. Umarım fiziksel aktiviten vardır , sadece diyetle kilo veriyorsan işin zor çünkü
Spor salonu 2 gün kapalı normalde spor salonuna gidiyorum. Bu 2 günlük süreçte evde bolca mekik bugün 7 dakika kostüm squat 2 tane 5 litrelik su aldım onları kaldırıyorum haraketliyim.
7 dk hiçbir şey bu arada 30 yap onu
Sen baya bu konuda bilgili birisine benziyorsun. Bir sorum var. Benim hedefim ufaktan kol Kasım olsun fit gozukeyim azıcık ta karın Kasım olsun diğer insanlar gibi yok 45 cmmiymis yok değişik vucutlarmis hedefim yok. Her gün düzenli fitness sporumu yapsam her gün düzenli beslensem 105 gram kadar protein yeter mi? 150 gram diyenleri duydumda ondan soruyorum?
Protein çok abartılıyor kanka bu bir algı inanmayın. Günlük 100 al yeter. Diyetteysen biraz daha arttırsın o başka ama diyette değilsen gerek yok. Sen plaj vücudu istiyorsun anladım seni. Ama estetik olabilmek için önce biraz kas kütlesi koymak lazım ve bunun için de bulk yapmak lazım yani sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş kilo almak lazım. Bu süreçte sabırlı olman gerekiyor kas kutlen ne kadar bilmiyorum ama bence biraz kilo al kaslan sonra ufak bir diyete girip karın kaslarini cikarirsin
Kaslanmak için illa kilo mu almak gerekiyor? Bildiğim kadarıyla her insanda karın kası varmış sadece yağlı olduğumuz için gözükmüyormuş. Ben kilo almak istemiyorum kilo almadan olduğum yerde sayarak vücudumu güçlendirip yağ oranını düşürüp estetik olmak istiyorum mümkün mü bu?
karın kaslarını çıkarmak için zayıflayabilirsin ama sonuç olarak zayıfladığın için vücudunun her yeri küçülecek kolların da buna dahil. Yani karın kasların gözükecek belki ama vücudun küçülmüş olacak baya. İşte bunun önüne geçmek için ben önce kilo alıp kas koymanı tavsiye ediyorum ki zayıfladığın zaman çok fazla bir küçülme olmasın. Ve kas yapmak için kilo almak şart yani kalori fazlalığıyla ilerlemek gerekiyor. Kilo almadan da kas yapılabilir ama bu çok zor ve çok yavaş olan bir şey. Genelde insanlar uzun bir süre kilo alma dönemi uygular, kilo alır sonra diyete girip kilo alırken ki kazandıkları yağı yakıp kası gün yüzüne çıkartır.
Bunu nasil nerden ölctun
Fatsecret app
Nasil oluyo bu ya
uygulamayı indiriyosun canım günlük yediğin besinleri yazıyorsun o sana söylüyor
He bu yedigin şeyi soyluyo
Yediğin şeylerin toplamda değerlerini söylüyor
Çok iyi knk bozma