Sağlık Teticik ne arkadaşlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 12 mayısta estetik ameliyatı olacağım anlamadım 10 Mayıs teticik 🤔 Güncellemeler+1 yıl Neyse sağ olun yanındaki kızın hatası benim hatam mı Allah Allah 😂 Güncellemeler+1 yıl Ay sinirim bozuldu kendimi canımsın gibi hissettim 😂🤦 Teticik ne arkadaşlar? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl 10 Mayıs tetikçi oluyor 12 Mayıs yaralanıyor ameliyat 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Savaş çıksa önde ben hedef gösteririm kendimi doktor kararıyla, 😂 Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Kadınlara ateş edilmez gül verilir 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Bana dikeni verdiler yapraklarımı soydu pislikler Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl O Zaman Seni tekrardan sulandırmak lazım Yorumla Soran +1 yıl Su bulmak zor len, kuraklık geliyor kendini düşün barıı Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Yok seni arkada bırakamayız yaşayacaksın biraz dayan güllerin açılacak ve kokun ile hayat güzelleşecek 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hayat felleğini şaşar Allah billah aşkına nediyin len sen Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Haha Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. Teticik değil teravih yazıyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Tetkik o 10 Mayıs. 0 0 Yorumla
lfercanl Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tetkik olm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam yaaa herkes bildirdi 😂 Yorumla lfercanl +1 yıl Tüh Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl orada tetkik yazıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aboo gölge herkes bildirdi leen tamam Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Sorry. Sıradan gidiyordum. Soruya giriş yapmamıştım 😃 Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Tetkik😀 0 14 Yorumla By_Zenci +1 yıl Hatasız kul olmaz Yorumla Soran +1 yıl Bunu diyen adamın hatası illam varmış Yorumla By_Zenci +1 yıl 😂😂bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Olur zenci kardeş olur Yorumla By_Zenci +1 yıl 😂😂 Yorumla By_Zenci +1 yıl Bir şey olmaz ya Yorumla Soran +1 yıl Ya olur Yorumla By_Zenci +1 yıl Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla By_Zenci +1 yıl O zaman git diğer odada utan sonra gel konuşalım😁 Yorumla Soran +1 yıl Diğer oda 🤔nedüyün len sen Yorumla By_Zenci +1 yıl Oturduğun oda da olur Yorumla Soran +1 yıl Ben uzayda yaşıyom len Yorumla By_Zenci +1 yıl Hee marsa git😀 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tetkik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seol enginar Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı. Tetkik yazmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende mal gibi düşünüyorum bunu yaa ne demek istedi diye Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tetkik olmasın o :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sorma yaa kız öyle yazmış deli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazıları hızlı yazıyorlar karışık gelmiştir sana. D Yorumla Soran +1 yıl Bende düşüne düşüne kırk takla attım ne diyor bu diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse ki danışacağın burası var ücretsiz. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tetkik yazmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kız anladım bende düşüne düşüne kırk takla attım valla Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tetkik demiş tetkik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
10 Mayıs tetikçi oluyor 12 Mayıs yaralanıyor ameliyat
Savaş çıksa önde ben hedef gösteririm kendimi doktor kararıyla, 😂
Kadınlara ateş edilmez gül verilir 😀😀
Bana dikeni verdiler yapraklarımı soydu pislikler
O Zaman Seni tekrardan sulandırmak lazım
Su bulmak zor len, kuraklık geliyor kendini düşün barıı
Yok seni arkada bırakamayız yaşayacaksın biraz dayan güllerin açılacak ve kokun ile hayat güzelleşecek 😀
Hayat felleğini şaşar Allah billah aşkına nediyin len sen
Haha
Teticik değil teravih yazıyor
Teticik değil, tetkik
Tetkik o 10 Mayıs.
Tetkik olm
Tamam yaaa herkes bildirdi 😂
Tüh
orada tetkik yazıyor
Aboo gölge herkes bildirdi leen tamam
Sorry. Sıradan gidiyordum. Soruya giriş yapmamıştım 😃
Tetkik😀
Hatasız kul olmaz
Bunu diyen adamın hatası illam varmış
😂😂bir şey olmaz
Olur zenci kardeş olur
😂😂
Bir şey olmaz ya
Ya olur
Olmaz
Olur
O zaman git diğer odada utan sonra gel konuşalım😁
Diğer oda 🤔nedüyün len sen
Oturduğun oda da olur
Ben uzayda yaşıyom len
Hee marsa git😀
Tetkik
Seol enginar
Tetkik o tetkik
Tetkik yazıyor
Tetkik yazmış
Bende mal gibi düşünüyorum bunu yaa ne demek istedi diye
Tetkik olmasın o :)
Sorma yaa kız öyle yazmış deli
Yazıları hızlı yazıyorlar karışık gelmiştir sana. D
Bende düşüne düşüne kırk takla attım ne diyor bu diye
Neyse ki danışacağın burası var ücretsiz.
Tetkik yazmış
Tamam kız anladım bende düşüne düşüne kırk takla attım valla
Tetkik demiş tetkik