Düşünsene Türkiye nin en büyük ailesine mensupsun
bir para havuzunda doğuyorsun
Ne isterse alınıyor, ne yapsan affediliyor, mutlu yapılmaya uğraşılıyorsun
Sonra hasbelkader Fenerbahçe başkanı oluyorsun, ki öncesinde 3 temmuzda fenerbahçeyi yalnız bırakmana rağmen, onlarca futbolcu getiriyorsun onlarca teknik direktör getiriyorsun olmuyor da olmuyor o şampiyonluk kupası gelmiyor
Sonra başlıyorsun rakip takımlara saldırmaya
Rakibin diyor ki bu hakemlerle bu lig bitmez, sen diyorsun ki hakemlerde insan
Rakibin diyor ki federasyon fenerasyon olmuştur gitmeli, sen diyorsun ki hayır gayet başarılı
Sonra bir bakıyorsun son federasyon başkanları hem senin klubünden hem de kongre üyen (nihat özdemir, Mehmet ali aydınar ve Servet yardımcı)
Ama sen yine de yalanlarla koskoca FENERBAHÇE yi bitirmeye çalışıyorsun
Gün geliyor diyorsun ki Türkiye de ki rakibizin maçlarını iptal etti bu yönetim, yalan olduğu orataya çıkıyor Galatasaray Bayern
Sonra diyorsun ki yunan takımının maçı ertelendi, o da yalan
Kaybettiğimiz şampiyonluklar var son maçta diyorsun, denizliyi 90+16 da, trabzonu yenemiyorsun kendi sahanda
Ligden çekilme dahil her kararı almak için Ramazan da insanları stada topluyorsun, u19 ile maça çıkma kararı alıyorsun
Gerçekten süper kupa arabistan da neden oynanmamıştı hatırlıyor musun ey Fenerbahçeli dostlar
Atatürk tsirt ile Türk bayrağına yasak getirildiği için, İnsanlar ne dedi , süper kupa değil Atatürk Kupası olsun, Sonra ne mi oldu şov bitti, Ne bir Fenerbahçeli u19 futbolcusunu ne de yönetimden birisini gördük
Sonra bir bakıyorsun kaç tane hoca gelmiş, en kötüsü kalmış, kötünün kötüsü ismail kartal ile devam etmişsin, vasat bir yunan takımına saçmasapan elenmişsin
Neyse daha yazacak çok şey var da , Ben bilinçli bir taraftarım ve artık Fenerbahçeli kardeşlerimin bu kadar aldatılmasını, oyun oynanmasını hazmedemiyorum
Esen kalın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer