- Ayrıca Fenerbahçe Türkiye kupasına 2 yıl katılmama kararı aldı.
Bir başkan kulübü şampiyonda yapar rezilde eder, şu an Ali Koç babasının malı gibi kullanıyor kulübü sizin düşüncelerin neler özellikle Fenerbahçeliler ne düşünüyor?

Bir başkan kulübü şampiyonda yapar rezilde eder, şu an Ali Koç babasının malı gibi kullanıyor kulübü sizin düşüncelerin neler özellikle Fenerbahçeliler ne düşünüyor?

Bence Fenerbahçe sadece dikkat çekmek için yapıyor başka bir amacı olduğunu düşünmüyorum, yani bu kimi düşünebilecek ki Galatasaray'ın işine yarayacak söz ligden çekiliyorlardı. Fakir edebiyatı yaparak bir şeyleri kazanmaya çalışıyor başka bir şey yok..
6-0'lık skor tarihe karışır ve galatasaray en az 7 gol atarak Fenerbahçe'nin yıllardır avunduğu o skorun üstünde bir galibiyet alır. Fenerbahçe u19 takımıyla maça çıkacağına hiç çıkmadan 3-0 hükmen yenilmesi daha mantıklı!
Cevap
3Cevap
Kendi kararları ama normal takımla çıkmaları daha iyi olurdu
Çok kotu oldu ya bu bir 6-0 diye dalga geçme olayimiz vardı oda kalmicak
Ama benim tahminim o maç hiç oynanmiciycak sahada bilerek 3 kırmızı kart alarak maçı vericez
Merhaba bak burada bilmediğiniz bir konu var yönetim de çok iyi farkında U 19 ile maça çıkılırsa fark yeneceğinin bunu Fenerbahçelyim diyen kimse kabullenmez işin aslı şu
Sadece daha az ceza almak adına U19 takımı oraya götürüp maça çıkmayacaktır böylece olası alınacak cezadan en az hasarlı kurtarılması sağlanacak yapılan eylem protesto ise oldukça ses getirecektir
Hayır kırmızı kart falan olayı değil duymadıniz mi dinlemediniz mi oraya seyahat planlaması vs yapmayın bilet almayın denildi amaç oraya gidip rakip takım çıkınca hadi siz şimdi gidin kumda oynayin mesajını vermektir böylece daha az bir ceza ile kurtulmak söz konusudur
Öyle bir riski almayacaklari için kendi taraftarına çağrı yaptı bilet almayın diye ayrıca Şanlıurfa seyircisi ve Fenerbahçe takımı gönüllüsü futbol severlere daha sonra kendi aralarında maç yapacaklardir Urfa halkını Fenerbahçe takımı ile buluşturmak adına özel maç olarak düşünün
@birneviterapi Kupa kazanmak ne zamandır kumda oynamak oldu? Sen Fenerbahçesin mahalle maçı bile olsa kazanmak için oynayacaksın neymiş 3 gün sonra Olimpiyakos maç varmış. Bugüne kadar zaten 3 günde bir maç oynuyordun şimdi değişen nedir?
Ali Koç Türk futbolu ve Fenerbahçe için büyük bir tehlike koca camiayı ne hale getirdi
Fenerbahçe yenileceğini biliyor şampiyonluk yarışında darbe almamak için ali cengiz oyunları oynadıklarını düşünüyorum.
Artık tavrımızı böyle gösteriyoruz çokta fifi yani
Fenerin bu duruma düşmesi çok kötü durum bir kişinin eline mahkum olmuş klub yazık valla
Defolsunlar ya. Şikeci köpekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?