Spor Kimler spor yapıyor? DoğanınTadı Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi egzersizleri yapıyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Genelde karın ve bel için neler yapılabilir Kimler spor yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karın ve bel için kardiyo yapabilirsiniz. Amacım kas yapmak yağ oranım yok denecek kadar az diyorsanız ona göre konuşalım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Evet ben yaparım 0 0 Yorumla
angelonmyshoulderxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evde çalışıyorum tükenişe kadar şınav, plank, barfiks 1 0 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl her sabah 5km hafif tempo koşu. yeni başladım 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karın ve bel için kardiyo yapabilirsiniz. Amacım kas yapmak yağ oranım yok denecek kadar az diyorsanız ona göre konuşalım
Evet ben yaparım
Evde çalışıyorum tükenişe kadar şınav, plank, barfiks
her sabah 5km hafif tempo koşu. yeni başladım
Ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Fizik tedavi alıyorum
Yapiyorum
Nasıl çalışıyorsun peki
Ben varım
Yapıyorum