Spor Kimler sporla uğraşıyor? rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben çooook seviyorum sporu ama karın calismak cok zor Sporla ugrasanlar kimler? Güncellemeler+1 yıl Gobek baglamis KS 10 kisi falan mi yapiyo sadece spor Kimler sporla uğraşıyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Fintess yapıyorum 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Lise çağımdan beri spora aşığım. Ama kardiyovasküler çalışmayı sevmiyorum. 0 3 Yorumla rosetale +1 yıl Bnde Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl P90X i denemelisin. Tabii evde yapıyorsan Yorumla rosetale +1 yıl Him peki Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben voleybol oynamayı çok seviyorum tek yaptığım şey yürüyüş yapabilmek 0 0 Yorumla
Kdo299 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 2 aydır. Ağırlık kaldırıyorum ve koşu yapıyorum ama hiçbir değişiklik yok 0 3 Yorumla rosetale +1 yıl 3. aydan sonra etki eder bide beslenmen protein agirlikli degilse olmaz kas Yorumla Kdo299 +1 yıl Kas için yapmadım ama yinede proteyin alıyorum Yorumla rosetale +1 yıl Kas icin yap bence cok formda hissedersin Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kovalanmadigim sürece koşmak çok mantiksiz geliyor , yataktaki harici spor yapmiyorum 0 4 Yorumla rosetale +1 yıl Igrnc Yorumla terenzi +1 yıl İğrenç olan ne Yorumla rosetale +1 yıl Sence ne Yorumla terenzi +1 yıl Hiçbiri Yorumla
SeyidPak Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evde karın çalışmanın kolay bir yolu var 0 9 Yorumla rosetale +1 yıl Nasil Yorumla SeyidPak +1 yıl 2 elinizide belinize koyun, yatağın ucuna oturun sonra yatın. Elleriniz belinizdeyken bacaklarınızı beraber kaldırın, indirirken yavaşça ve iyice gerin. 10-15 tekrar yeter başlangıçta. Yorumla rosetale +1 yıl Anlamadim ki elimm belimdeyken yatarken mi kaldır diyosun ayaklari Yorumla SeyidPak +1 yıl Evet elini beline koymazsan bel çok zorlanır o yüzden alt karın kaslarını çok iyi çalıştırıyor bu hareket Yorumla rosetale +1 yıl Him sporda bi alet vardi tutup yukari kalkmali o ise yaramiyo galiba Yorumla SeyidPak +1 yıl Salonlarda işlevsiz alet olmaz :) Ama yatak ucunda yapılan germe hareketi daha etkili Yorumla rosetale +1 yıl Him peki denerim ama six pack olusturan bisey istiyorum Yorumla SeyidPak +1 yıl Six pack için en iyi harekette yüzüstü gerilmek diye biliyorum. Çeşitli mekik versiyonlarıyla beraber Yorumla rosetale +1 yıl Him peki thank u Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Uğraşıyorum bağımlılık yapması dışında problem yok 0 7 Yorumla rosetale +1 yıl Evet ya Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Ne zamandır yapıyorsun Yorumla rosetale +1 yıl 3 ay falan Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Sen daha çok yenisin bırakma sporu hayatın düzene girecek Yorumla rosetale +1 yıl Cok zor geliyo sicak havada ama😂 Yorumla AntiHayalperest +1 yıl O yüzden güzel bir spor salonuna gitmek lazım havuzlu falan Yorumla rosetale +1 yıl Him önerin var mı Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bugün ön kol ve omuz var, şu an shrugdayın 0 3 Yorumla rosetale +1 yıl Shrug ne Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Omuz hareketi Yorumla rosetale +1 yıl En çok hangi hareket zor sence Yorumla
İbrahimAsaf Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Bakbana yeterli 🤣🤣🤣 0 9 Yorumla rosetale +1 yıl Sen nerdesin Yorumla İbrahimAsaf +1 yıl İstanbul. profil bn Yorumla rosetale +1 yıl Tabi tabi Yorumla İbrahimAsaf +1 yıl Sen nerden Yorumla rosetale +1 yıl Gercegin peşindenim Yorumla İbrahimAsaf +1 yıl Nedemek oluyor🤣🤣🤣🤣 Yorumla rosetale +1 yıl Fake olma demek Yorumla İbrahimAsaf +1 yıl Oldu bide çıplak fotomu koyayım resim üstünde oynayamazmiyim Yorumla rosetale +1 yıl Bilemiyorum gözlerim fake gormeye alışık abicim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fintess yapıyorum
Lise çağımdan beri spora aşığım. Ama kardiyovasküler çalışmayı sevmiyorum.
Bnde
P90X i denemelisin. Tabii evde yapıyorsan
Him peki
Ben voleybol oynamayı çok seviyorum tek yaptığım şey yürüyüş yapabilmek
2 aydır. Ağırlık kaldırıyorum ve koşu yapıyorum ama hiçbir değişiklik yok
3. aydan sonra etki eder bide beslenmen protein agirlikli degilse olmaz kas
Kas için yapmadım ama yinede proteyin alıyorum
Kas icin yap bence cok formda hissedersin
Kovalanmadigim sürece koşmak çok mantiksiz geliyor , yataktaki harici spor yapmiyorum
Igrnc
İğrenç olan ne
Sence ne
Hiçbiri
Evde karın çalışmanın kolay bir yolu var
Nasil
2 elinizide belinize koyun, yatağın ucuna oturun sonra yatın. Elleriniz belinizdeyken bacaklarınızı beraber kaldırın, indirirken yavaşça ve iyice gerin. 10-15 tekrar yeter başlangıçta.
Anlamadim ki elimm belimdeyken yatarken mi kaldır diyosun ayaklari
Evet elini beline koymazsan bel çok zorlanır o yüzden alt karın kaslarını çok iyi çalıştırıyor bu hareket
Him sporda bi alet vardi tutup yukari kalkmali o ise yaramiyo galiba
Salonlarda işlevsiz alet olmaz :) Ama yatak ucunda yapılan germe hareketi daha etkili
Him peki denerim ama six pack olusturan bisey istiyorum
Six pack için en iyi harekette yüzüstü gerilmek diye biliyorum. Çeşitli mekik versiyonlarıyla beraber
Him peki thank u
Uğraşıyorum bağımlılık yapması dışında problem yok
Evet ya
Ne zamandır yapıyorsun
3 ay falan
Sen daha çok yenisin bırakma sporu hayatın düzene girecek
Cok zor geliyo sicak havada ama😂
O yüzden güzel bir spor salonuna gitmek lazım havuzlu falan
Him önerin var mı
Bugün ön kol ve omuz var, şu an shrugdayın
Shrug ne
Omuz hareketi