Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki bu iki mücadele nasıl sonuçlanır?
Süper kupayı Galatasaray şampiyonluğu Fenerbahçe alır
Süper kupayı Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray alır
Her ikisini de Galatasaray alır
Her ikisini de Fenerbahçe alır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İkisini de Galatasaray alacak. Eğer hakemler adil olursa tabi
Hakemler adil olsaydı geçen senede fenerbahce şampiyon olurdu. Bu düzen bu şekilde ilerliyor maksat sportif başarı değil gelir artırmak
Geçen sene Fenerbahçe hakemlerle yarışta tutuldu kardeşim. Biraz tarafsız bir gözle bakmayı dene bence. Geçen sene Fenerbahçe nin kullandığı penaltı sayısının haddi hesabı yoktu. Geçen sene hak eden takım şampiyon oldu. Hem iki maçta da ezeli rakibine 3-0 yenilen bir takim olan Fenerbahçe nin şampiyon olması gerektiğini nasıl söyleyebiliyorsun hayret doğrusu vallahi pes!
İki defa rakibine yenilmesi ve çok penaltı çalınması haketmiyor anlamına gelmez. Haksız verilen kırmızı kartlardan tut haksız çalınan penaltılara kadar. Galatasaray tff ye ağırlığını koyduğu anda işler değişiyor. Maalesef Galatasaray in lobisi fenerbahce den güçlü bu yüzden sessiz sedasız işini hallediyor. Sinirlenmene gerek yok. Hakslin her sene fenerbahce kullanır Galatasaray hep mağdur olur. Bu kafar temiz kalmayı nasıl başarır birtakım helal olsun. İyi ki varsınız. Sizden öğrenecek çok şey var.
Sinirlenmek mi o da nerden çıktı? Ben sinirlenmiyorum size hayret ediyorum sadece şaşkınlıkla bakıyorum size. Kadro kalitesi de belli her şey de belli. Asıl geçen sene Fenerbahçe ye ziraat kupasını haksızlıkla verdiler. Ziraat Türkiye kupası nı da Galatasaray ın güçlü kadrosu sayesinde kazanabileceğini biliyorlardı. Bu yüzden de kasıtlı bir şekilde Başakşehir maçında haksızlık yaparak Galatasaray ın elenmesini sağladılar. Oysaki her iki maçta da rakibi Fenerbahçe ye 3-0 atan Galatasaray ın Ziraat kupası nda da Fenerbahçe yi yeneceğini biliyorlardı. Hala dün gibi aklımda Başakşehir e 3-2 yenildiğimiz maç hatırladığım en net pozisyon ise Başakşehir li futbolcunun eline çok ama çok aşşırı net bir şekilde ceza sahası içinde topun değdiği ve hakemin adeta alay edercesine bu penaltı yı görmezden gelip vermemesiydi. Herkes her şeyi görüyor. Hatırlamıyorsan aç özetini izle Galatasaray - başakşehir ziraat Türkiye kupası maçını görürsün. Gerçi yine görmezsin sen , çünkü hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir..
Her maçı çok iyi hatırlıyorum sizin ofsaytimsilardan dönüp lige ağırlık koyduğunuz gerçeğini herkes biliyor ama neyse burada çocuk gibi sen öylesin ben böyleyim muhabbeti yapmaya gerek yok. Siz temiz takımsiniz her zaman sonuçta tebrik ediyorum hr zamn siz hakettiniz
youtube.com/shorts/31hPm-FhvrI?si=r68mVD9JTV1JOtvx
Al burada görürsün belki hiç sanmıyorum ama yine de atayım dedim.
Yemin ediyorum Fenerbahçe eğer haketseydi söylerdim Fenerbahçe hak etti diye ama hak etmedi. Evet Fenerbahçe nin geçen sene kurduğu kadro iyiydi fakat gel gör ki Galatasaray sürpriz bir şekilde çok daha iyi bir kadro kurdu. Maalesef ki sizin adınıza gerçek bu. Eğer iki sene önce Galatasaray ligi 13. bitirdiğinde o kadroyu kurmuş olsaydınız şampiyon Fenerbahçe olurdu... Bu seneki kadro için de geçerli bu. Eğer son iki sezondur kurduğunuz takımı 3 sene önce kursaydınoz Trabzonspor şampiyon olmazdı Fenerbahçe olurdu. Gerçek bu..
Kardeşime bu kadar çabalamana gerek yok ben kendi görüşmü söyledim sende söyledin benim başta anlatmaya calsit8gim şey şu bu ülkede birtakım şampiyon olmaz yapılır o kadar kirlendi ki futbol zevk alamıyorum fersah şampiyon olsa bile keyif alamayacağım inan bundan korkuyorum bıktım artık şu şöyle olmuş bu böyle olmuş demekten ve dinlemekten bende sana çok şey bulurum geçen seneye ait ama bu bisey değiştirmez ama şu bir gerçek fenerbahce bu ligte günah keçisidir her zaman. Bu da bizim yöneticilerin ve medyasının beceriksizliği
Futbolu elbette kirlettiler fakat geçen seneki şampiyon açık ara belliydi. Bu sene mesela biraz belirsiz çünkü iki takımın kadro gücü birbirine yakın Galatasaray biraz daha üstün kalitede olsa da yakınlar birbirlerine. Futbol kirlendi bu doğru bu yüzden ben de artık eskisi gibi zevk almıyorum artık. Çünkü şikeyi artık tüm Türkiye'nin gözü önünde yapıyorlar. Mesela Karagümrük maçında Samet in koluna top net bir şekilde çarptı ama penaltı verilmedi Karagümrük e. Geçen gün Trabzonspor -fenerbahce maçında Fenerbahçe li oyuncu Trabzonspor lu oyuncunun yüzüne ayak tabanıyla vurdu kırmızı kart yerine sarı kart verildi. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında uyduruk ve komik bir penaltı verildi Fenerbahçe ye o şekilde haksızlıkla kazandı , geçen Kasımpaşa -fenerbahce maçını yöneten hakem penaltı olduğunu hissettim diyor resmen insanlarla alay ediyor 😂. Galatasaray lılar da bunun üzerine hissiyatımsı diye konuşur oldular FB için. Artık bu kadar haksızlık görünce ben de zevk almıyorum futboldan. Galatasaray ın bildiğim en net haksız galibiyet i geçen seneki Sivas maçıydı başka da net bir haksız galibiyet i yoktu. Ofsaytımsı denilen pozisyon sadece.
Neyse boş ver daha fazla konuşmak istemiyorum uzadıkça uzar bu. Hadi iyi geceler
Aynen kardeşim iyi geceler
Galatasaray olur fenerin olma ihtimali yok gibi
Sanmıyorum birinden biri farklı olur iki takımda ikisini de alamaz vermezler
Hakemlere bağlı
Maç oynanmayacak