Adidas veya Nike olabilir. Spor yaparken ayakta yokmuş gibi rahat hissetirecek spor ayakkabı önerileriniz neler olur?

Adidas veya Nike olabilir. Spor yaparken ayakta yokmuş gibi rahat hissetirecek spor ayakkabı önerileriniz neler olur?

1. Nike Air Zoom Pegasus: Bu model, hafif ve yastıklama sağlayan bir yapıya sahiptir. Koşu ve diğer spor aktiviteleri için oldukça popülerdir.
2. Adidas Ultra Boost: Mükemmel yastıklama ve geri dönüş enerjisi sunar. Esnek üst kısım ve stabilite sağlayan tabanıyla hem rahat hem de performans odaklıdır.
3. Nike React Infinity Run Flyknit: Yumuşak, esnek ve dayanıklı React köpüğü ile ayaklarınızı destekler. Yüksek enerji dönüşü ve stabilite sunar.
4. Adidas Cloudfoam Pure: Hafif ve rahat yapısıyla günlük spor aktiviteleri için idealdir. Cloudfoam tabanı, ayaklarınızı adeta bulutlarda yürüyormuş gibi hissettirir.
Ama bana soracak olursan ayak tabanını veya giydiğin ayakkabının rahatlığını en iyi sen bilirsin Ya illa belli bir markalara bağlı kalma Daha önce de kullandığın markalar varsa onları da deneyebilirsin güzel sporlar dilerim.
Adidas çok güzel tutuş sağlıyor. Her modeli değil tabii tam model kodu bilmiyorum da deneyince yerde sürtmesinden tutuşundan anlarsın. Ve işin garibi nike air jordan giyiyordum salonda ve yere cidden daha sağlam bastığımı hissediyordum. Squat machine gibi hareketlerde daha dikkatli olunmasını da söylemem lazım zira tutuşu o kadar iyi değil, sporda giyilmek için olmadığından SKJHFHDJSAFASDF
Cevap
3Cevap
Tabanı kaygan olmayan, kalın, hafif bir ayakkabı seçilmeli Trainier ayakkabı türleri gayet uygun. Converse tipi düz tabanlı ayakkabılar asla uygun değil.
Nike koşu ayakkabısı almstm çok iyi çıktı hafif ve esnek
Adidas var
Star runner 3 kullanabilirsin. Hereke bu modeli kullanıyor ama rahat diyebilirim
Ben adidas diyorum
Nike
krampon 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?