Bu sene hakemler Fenerbahçe ile Galatasaray'ı yarışta tutmak için ortada olan tüm kararları bu 2 takım lehine veriyor
2 takımın da bu rahat 7-8'i geçti. Geçen hafta Fenerbahçe'nin rakibine inanılmaz ucuz bir kırmızı kart bu hafta da Galatasaray'in penaltı öncesi top Zaha'nın dirseğine değiyor ama yine hakem rahatlıkla el var verebilecekken vermiyor penaltıyı veriyor
Bu sene gerçekten iş çığırından çıktı. Sampiyonun Galatasaray-Fenerbahce derbysinde belirlenmesi icin ellerinden geleni yapiyorlar.
🤣🤣🤣ne tiyatrosu. Asıl ne zaman bitecek bu çirkeflik algılar, fenevlilerin çamur atmaları.. İğrenc rezil haldeler. Hakemlik skora edecek bişey olmamışken. Tartışılcak bişey de çıkmaz. Penaltı pozsiyonu yanlış mı🤣topa mı vuruyor nasıl düşüyor zaha kırmızı olmasa hadi Sarı olsun. -3 nası oluyor neye göre 🤣dk kaçtı penaltı da. Zaten penaltı kaçtı neyin kafası bu. Komıksiniz. 2 dk sonra attı yine İcardi. Kendıleri sütten çıkmış akkaşık ya! :)) her iç saha macında kırmızı ve penaltı çıkan fenevliler ötede oynasın. Başka zaman yakalarsınız Gs ı😀😀😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O top zamanın kolundan değil rakibin omzundan sekip önüne düşüyor eğer o pozisyona el verilecekse ilk yarı kasımpaşalının kolundan dönen topta da Galatasaraya penaltı verilmeli eğer o top kasımpaşalının koluna çarpıp ceza sahasından çıkmasa arkasında gs li futbolcu ya kaleciyle karşı karşıya kalacak ya da corner olacak... ama bunu konuşmassınız çünkü işinize gelmez neyse Galatasaray kudurtma modunu açtı gene iyi kudurukluklar
kaç tane maçınız berabere iken 90 artılarda gelen bedava penaltılarla 3 puanlar aldınız 1 2 olsa anlarım defalarca nerdeyse her hafta dünde golünüzden önce faul vardı nerde bu var hakemleri? senin o resimde gösterdiğin pozisyonda top ikisinide çarpıyor adamın arkası dönük zaten. resim çekerek pozsiyon yorumlanmaz. ama fenerliler hakemlerle maç alıp nedense hakemi eleştirirler.
Galatasaray gol yediğinde hem 15 dakika geriden incelemeye başlıyorlar.. Yayıncı kuruluş kesinlikle pozisyon ve açıları her zaman ama her zaman malum takım lehine veriyor.. Bugün verdikleri açıdan kol görünmüyordu yine… Bir de benim kafama takılan pozisyon var sosyal medyada da hiç görmedim.. GS’nin üçüncü golünden hemen önce orta yapılmadan Kasımpaşalı yerde kaldı.. Orada da faul şüphesi var bir kere bile ekrana gelmedi.
Futbol futbol değil ki ortaya karışık siyaset menfaat sadece ortada top dönüyor bir sürü adam koşuyor başka bir şey değil artık tadı yok gerçekten ben açıpta izlemiyorum ya dünyanın en fanatik insanıydım
Bein Sportsları iade edecek fenerbahçeliler bunların para kaynağını keseceksin ki bak bakalım tiyatro bitiyor mu izlemiyorum ki zaten takkeli şeytan fetonun emriyle zaten
Hakemler her takım aleyhine hata yapabiliyor. Bunu çok abartmamak lazım. Fenerbahçeliler başarısızlıklarını sadece bir iki hakem hatasına bağlayıp yönetimlerini eleştirmekten çekiniyor. 10 yıl daha şampiyon olamazsınız bu yaklaşımla.