Bazen spor yapmaktan çok sıkılıyorum. Dans etsem spor sayılır mı?

Bazen spor yapmaktan çok sıkılıyorum. Dans etsem spor sayılır mı?

Bunu bu işin uzmanina soralım @Cendere1910 sayın hocam bir spor eğitmeni olarak fikrinizi almak isteriz dans etmek spor sayılır mı bu konudaki görüşünüz nelerdir?
Tabikide çok güzel kardiyo olur ☺️
@Cendere1910 engin tecrübelerinle bizi aydınlattığın için teşekkür ederim sayın hocam 🙏🙋
@r_engarenkyollar rica ederim efenim o sizin güzel dusunceniz
@Cendere1910 ,🙏🙋🙋🙏
Cevap
24Cevap
Evet enerji birikimini atıyorsn
Stres giderici
Kalori yaktığı için evet sayılabilir
Evet dans sporları da var , utanmasam ben de yapicam da kendimden bile utanıyorum ya😂 bu arada Ayşegül Demirsoy zumba falan yapıyor YouTube bakabilirsin
Zumba mesela ama sonra ben ciftelliye dönüyorum ruhumda var benim jsjsj olmuyor benden ya kolbasti ya Çiftellli
fiziksel aktivitelerin hepsi spordur. kasları yoruyorsa çalıştırıyorsa spordur. ama slow dans türleri olmayacak. Break Dance gibi olacak.
Bazı spor salonlarinda şimdi adını hatirlamadigim bir dans varmış. Karete gibi maitai gibi bişey
sayılır spor yapmak illa kas geliştirip vücut şekillendirmek değil hantal olacağına dans edip ter dök fit ol
Evet spor yapmış olur. Benim ablam eskiden kiloluydu geceleri hergün hareketli dans oynardı bende gizli izliyordum 🤣
Evde konsol üzerinden Just Dance oyununu açıp dans ediyorum. Yaptığım tek spor o. Bence olur yaaa neden olmasın sjsjsjssj
Hayır normal. Her konsolda var. PS ve Xbox’da nasıl oluyor bilmiyorum ama Nintendo’dan oynuyorum ben.
Joy-con’u elinde tutuyorsun hareketleri algılıyor. Aynı dansı yapıyorsun. Ne kadar doğru o kadar iyi puan. Hem de spor oluyor. Sakin kolay dans da var, hareketli zor dans da. Günde 2 saat dans et. Ter içinde kalırsın zaten. Keyifli aslında.
AA dans severim ben tabiki spor sayilir hemde en eğlencelisi bence
Sayılmaz
hemen ayakkabılarını giy ve yürüyüşe çık.
fiziksel aktivitelerin hepsi spor sayılabilir
Elbette sayılır, hareketli danslarla spor kadar efor sarfetmek mümkün.
seks bile spor sayılıyor dans sporun en güzeli durma danset :)
Tenisin bundan daha fazla spor olduğuna eminim spor dediğin terletir yorar çünkü
Bence sayılır her yeri çalıştırıyoruz Kalça özellikle karın
Disiplinli hareket etmekle bir tutulamaz spor 1-0 önde daima. Spor disiplini bambaşka.
Sayılır evet şu ha ha ha diye dans ederek kilo veren ablamız var mesela görmüşsündür 😂
Tabiki sayılır oda hareket sonuçta ama dansa göre de değişir tabi
Aslında evet sayılabilir çünkü egzersiz hareketleri ve benzer hareketler yapıyorsun
Evet allah kabul eder merak etme :D
Bu nasi soru ya.. niyet ettim allah rizasi icin spor yapmaya de ve dansa basla kabul olur kardesim xjsjjd
Bence evet hareket ediyoruz ve kalori yakıyoruz sonuçta
Nabzını belirli bir seviyeye getiren her şey olur
Ben evde kendi basimayken mezdeke açıp oryantal yapıyorum baya ter atıyorum güzel oluyor 💃
Hızlı ritm eklenince spora dans oluyor
Kesinlikle.
Dansta bir spor. Hareket ediliyor sonuçta.
Evet sayılır, önemli olan aktiflik.
Zumba sayılıyor. Sıkılaşmak için birebir.
Elbette sayılır.
Dansına bağlı bence :) 🖤
Evet sayılır
Elbette
Boş oturup bacak sallamak spor sayılırmı.
evet sayılmalı bence
Sayılır
kesinlikle sayılır
Hayir sayilmaz
Kolbastı oyna
Hobi
Zaten çoğu onun için yapıyor
Sayılır
Bence sayılır
Sayılır
Spor sayılmaz
ELbette