Spor Spor yapmaya yeterince vakit bulabiliyor musunuz? ballistic Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İş veya okul derken spor yapmaya zaman bulabiliyor musunuz? Spor yapmaya yeterince vakit bulabiliyor musunuz? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet spor hayatımın parçası.. Haftanın maksimum altı günü sabah saat 6/6.30 gibi antrenman yapıyorum. Sabah saatleri işe gitmeden tercih ettiğim zaman dilimi oluyor ve es geçmeyeceğim şeydir.. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 857 cevap paylaştı. Düzenli olarak yapıyorum. Bazen yapmaya üşensem de emek verdiğimi hatırlatıyorum ve geçiyorum spor başına. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Evet vaktim var 0 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet kendi vaktimden ödün veriyorum. Haftada 2 gün en az zaman ayırırım. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Işten 6 da çıkıyım 7 de evdeyim 8.15 spora gidiyorum 10 buçukta cikiyorimn 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bazen erteledim oluyor 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır o yüzden üyeliğimi iptal edicem 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar