Evet arkadaşlar bu akşam Fenerbahçe'nin hakemlerle nasıl kazandığını bir kez daha gördük. Peki sizce Ismail kartal ile Fenerbahçe şampiyon olabilir mi? Bence kesinlikle olamaz! Hakem desteği olsa bile bu futbolla zor! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar bu akşam Fenerbahçe'nin hakemlerle nasıl kazandığını bir kez daha gördük. Peki sizce Ismail kartal ile Fenerbahçe şampiyon olabilir mi? Bence kesinlikle olamaz! Hakem desteği olsa bile bu futbolla zor! Ne düşünüyorsunuz?

İlk izlediğimde penaltı olmadığını düşündüm hala da izleyince penaltı olmadığını düşünüyorum ama pozisyondaki Kasımpaşalı futbolcu maç sonu kendimi sakındım gibi şeyler söyleyince eline değdiği anlaşıldı. Ama bunu hakemler nasıl gördü onu anlamadım farklı bir açı varsa bilmiyorum ama bu sene ne olursa olsun şampiyonluğu son maça bırakacaklar. 2 hafta sonra Fenerbahçe öne geçsin bu sefer de Galatasaray'a maç kaybettirmezler. Başa baş götürülecek bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray.
Biraz da GS maçlarını izlemeni tavsiye ederim. GS'nin hakem desteği olmadan kazandığı maç yok nerdeyse. Onu napicaz? İcardi, görüntüler sosyal medyada çok fazla yayıldığı için disipline sevk edildi mesela. Hem de tedbirsiz olarak. Sonuç olarak ortada baştan aşağı sarı kırmızı bir federasyon var. Bu tarafgirlik sona ermeden ülke futbolundan bir halt olmaz.
Taraflı yorum yapıyorsun şu an. Neyse senin sorularına görüş yazmayı bırakıyorum..
Cevap
10Cevap
Ayırmalı bence
Kabadayı gibi konuşan futbol yöneticilerinden çok sıkıldım
Özhan Canaydın ve selim Soydan gibi kibar adamlara ihtiyacımız var
Ülkeyi yöneten olsam
Hüseyin Eroğlu nu TFF başkanı seçtirir altınordu sistemini kurar
Mls sistemi gibi denk futbol bütçesi sistemini kurar
Her başkan kendi dönemindeki borçları öder maddelerini ekletir
Her Spor kulübünü gençlik ve Spor bakanlığı Spor denetmenleri tarafından her ay ay denetlerdim
Bir Galatasaraylı olarak Galatasaray ın, Beşiktaş'ın, fenerin yapmış olduğu pahalı hamleleri anlamış değilim
Parayı TL ile kazanıyoruz dolar ile ödüyor uz
Altınordu sistemini kur başarıya aç türk oyuncuları oynat
1 milyar TL ye akademi için futbol tesisi kurarız o parayı transfere harcıyor uz
Erden Timur u seviyorum ama oda değişti
Bilet fiyatları düşerse
Artık herkes aileler maça gidebilir se
Holigan mafya vari transfer manyağı taraftar profili Yok olursa sorun kalmaz klüpler artık baskıyı hissetmez
Kaybedersin elenirsin
Gayet normal
Ama bizim taraftarlar para veriyorlar futbolcuları köle Sanıyor
Ben Galatasaray ve Fenerbahçe nin yerinde en baştan maça çıkmaz dım
Sonradan kabul ettiler şov yaptılar
Eskiden fanatiktim şimdi değilim sadece keyfine bakıyor um
Evet hakemlerle olmaz jaydeninki penaltıydı verilen penaltı penaltı değildi
Ben maçı izlemedim ama maçın özetini iki defa izledim, oeterwolde'nin pozsiyonu çizgi üzerinde başlıyor dolayısıyla net penaltı ama ne hikmetse var burada devreye girmiyor. Kardeşim bu pozisyon penaltı ver bunu, olmayan penaltıya niye hakemi çağırıyorsun? Veya tadic'in rakibin ayağına basması var net kırmızı kart var çağırmıyor bile ve hakem faul bile vermedi!
Türkiye ligini izlemekle vakit kaybetmeyin topun sahada kaldığı süre 40 dk bile değil Prag maçında hakem nasıl kartları tak tak gösterdi bizdekiler elini cebine atmaya korkuyor Premier Lig izleyin futbolun tadını çıkarın
Ferdinin pozisyon penaltıydı son dakkadaki verilen penaltı olmasada
Memleketin takımlarına bak, fetösaray, şikebahçe. Gel de bu ülkede keyifle futbol izle
Kaloriferci İso hocaya söyleyin Dedekoya Baston alsın çünkü Dedeko hep yerde olmaz böyle şey
Gözlük takın gözlük kasımpaşalı oyuncu eliyle dokunuyor sonra elini çekiyor alıştınız algı yapmaya ne penaltı
Net penaltı
Kardeşim hatırlarsan Fenerbahçe adana demirspor'a karşı geçen sezon mert hakan'la gol atmıştı ve gol iptal edilmişti ama görüntü net değildi. Sonra Fenerbahçe maç 0-0 bitti diye hakeme baya yüklenmişti ama ne hikmetse sonra 3-4 gün sonra bir görüntü çıktı ve mert hakan'ın eli net gözüküyordu. Eğer bu pozisyonda da böyle bir açı veya görüntü varsa versinler ama mevcut görüntülerde top ele bile değmiyor, sen nerenle izledin de eli gördün?
Öyle bi şey yok biraz zorlandık ama aldık
Ona penaltı demiyorsan futbol izleme kardeşim.
.
Bileğinin hakkıyla kazandık
Bence de bu pozisyonda penaltı vardı ama İsmail kartalla olmaz şampiyon olmak istiyorsanız
@sadece_melek2 neyi penaltı top ele bile değmiyor!
Fbahce maçı işte
@Reykart2 bence bu pozisyonda var ama Alanya maçında ki penaltı değildi
@sadece_melek2 izlediğimizi göremez oldun heralde
Hayır çamurda ki futboldan sonra kimse bahane uydurmasın sakın
Siz oynasaydınız alakayı anlardınız
Kaos var burada keşke yorum yazmasaydım hep bildirim geliyor
Benim yorumu siler misiniz?
@sadece_melek2 iki farklı görüş yazarken ne bekliyorsun ki her zaman tartışma yaratır bu konular
@sadece_melek2 Penaltı falan değil, pozisyonu nerenle izledin! ?
Silme yorumu
Her yerde Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe taraftarını olduğunu söyleyen polemik oluşturmak isteyen ergen kafalar yorum yapıyor
Milyonlarca insan bazen bunlar yüzünden aynı ortamda Maç izleyemez olduk
Beşiktaş Çarşı Galatasaray Taraftarını terörist der
Fenerbahçe aynı şekilde
Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen Taraftar grupları onlara küfür eder
Bı def olun gidin be artık
Hiç bir Galatasaraylı fetöcu değil
Hiç Bir fenerli şikeci değil.
Hiç bir Beşiktaşlı keyfe keder değil
Noluyor.
Sizin gibi ergen kafalar yüzünden huzur kalmadı
Tüm Türk futbolundaki başkanlar yönetim ler değişmeli
Ya sen ne anlatıyorsun bize ne futboldan kulüpten ya onlar bizi paramı veriyor onlar oynuyor onlar kazanıyor milyonları onlar yiyor hayatını onlar yaşıyor sen ben biz kimiz ya ne taraftarı Bırak ya keyfini çıkar ya kazansa da kaybetse de bırak artık bırak sen bizi ne anlatıyorsun ya bize ne onların terör muhabbetinden bize ne onların şike muhabbetinden bize ne bize ne bizi ne ilgilendirir ya paranın sahibi onlar kulübün sahibi onlar takımın sahibi onlar futbolcuların sahibi onlar biz kimiz
Burada sakın futbol muhabbetini kavga çıkarma bu konu kapanmıştır
Avrupa da Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş maç kaybediyor keyif alıyoruz bu nasıl hal
Sen başlamışsın objektif bir taraftar bilir onun penaltı olmadığını
Son yazdıklarımı okuduysan konuyu kapanmıştır artık tartışmak istemiyorum beni ilgilendirmeyen konular yüzünden ben burada saçma muhabbetlerinin içine girip kimseyle tartışamam bana hiç kimsenin faydası yok bu muhabbetten tartışmasının içinde giremem gitsin futbolcular tartışsın gitsin futbolcular kavga etsin yönetim kavga etsin kim kavga ediyorsa kavga etsin bu benim kavgam değil benim meselem de değil
Kaç senedir bir taraftar olarak herkes şikayet ediyor değil mi bu TFF alatasaray Fenerbahçe Beşiktaş işte bu Türkiye ligi kulüpleri Anadolu ligi kulüpleri 'nin sorununu çözebildiniz mi taraftar olarak sizi dinliyorlar mı yıllardır sizi dinliyorlar mı siz taraftarları dinliyorlar mı dinlemiyorlar öyle değil mi kimse sizi dinlemiyor ya anlayın artık ya siz bu oyunun içinde değilsiniz siz neyin muhabbetini yapıyorsunuz yıllarca ya sizin vaktinizi çalıyorlar sizin paranızı alıyorlar cebinizi boşaltıyorlar ama sizi kimse dinlemiyor siz kimsenin umurunda da değilsiniz artık uyanın
Yani o da yetmiyormuş gibi gelmişsin benimle kavgaya giriyorsun ya biz kimi kavgasını ediyoruz ya senin başka derdin yok mu sen başını dert mi arıyorsun
Senle kavga etmiyorum ben bileğinin hakkı ile sözüne kızdım
O yüzden en baş bu yüzden seni eleştirdim
Sonra tüm taraftarları
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı
Kazandı işte hadi diğer hafta da siz kazanırsınız bu dert edinmeyin şu maçları ya
Kusura bakma sert çıktı isem özür dilerim
Önemli değil
Futbol öğrende gel
Ucuz penaltı diye bisey olmaz ya vardır ya yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?