Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk kafayı yemiş 😂kompleksli engeli kaldırıp sayıp tekrar engel atıyor canım. Özelde rahatsızlığa hayır yönetim. Oliver denen çocuk yollansın
Güncellemeler
+1 yıl
Ama nasıl kafalar güzel😄adamakıllı konuşcaklar gelsin. Fanatıkler, sığkafalar değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok umutluyum🦅🦅 tüm takıma etki edecek oyuncular ….
İki oyuncu da nokta atışı oyuncular.
Muçi 21 yaşında gelecek vaad eden önemli Balkanlı bir oyuncu… Ailesi kültür yakınlığı sebebiyle ve maaşının 500€bin alırken 1.8 mio€ ya çıkması için çok istediler Beşiktaş’a transferini…
Kulubü asla bırakmak istemedi… Polonya Cumhur başkanın Telefonu sonrası transfer gelişti… Beşiktaş başkanı Olympıyak komitesinde görevi sebebiyle Polonya cumhurbaşkanı ile yakın ve onu araya soktu… ayrıca 10Mio € peşin ödendi….
Hucumda etkili Semih gibi çıkışta ve çok gelecek vadeden, para kazandırabilecek bir oyuncu.
Bjk Hocasının Polonya milli takımın çalıştırırken çok beğendiği bildiği israrla istediği bir oyuncu.
Esas büyük transfer ise al-Musrati çok net bir oyuncu… Braga kulübündmutsuz olan oyuncuya 30 mio € teklif geldi Benfica dan… direkt rakibi olduğu için …. kabul edemedi braga… rakibe vermemek için futbolcuyu …12 milyon az geldi satmak istemediler ama Braga hisselerinin Sahibi Katar sermayesine ait ve bjk başkanı kararlıları soktu araya…Futbolcu da Müslüman oyuncu Bragada mutsuzdu …. defansı toparladı Beşiktaş Hayırlı olsun
Kopyala yapıştır. özgün ol 2 dk
Kendi yorumum 😁🙄 kimseden almadım
Kendı yorumunu kopyaladın :))
Bir zahmet kendi yorumum :))
Senden once oldugu kesin abicm, ayrica adamlar daha saha cikmadan sen biraz fazladan sallamiyormusun? Ya talisca gibi cikarsa ne yapacan la, sen gs nin böyle gittigine bakma öyle bi borca girdiki 3 5 sezon kendine gelemeyecek. Bak bu yorum kalsin burada önümüzdeki seneden sonra izle gs ni ;)
Neyden benden önce :)) yo gayet iyi sallıyom ki olsa mupiç için sallar. Kim duydu adını bırak bu ayakları son günler de deneme transfer yapılırmı sen olsa sende aynı düşünürsün. Talisca sizde mi ünlendi :)) aynı örnek mi bişey yapmam mı lazım. Gs dan bahsetmedim övmedim. Çok iyi de gitmiyor nerden bılıyon gireceğini :)) klasik futbol müneccimlerinden oldun. Neye göre konuşuyon böyle dersiniz sonra tersi çıkar. Gayet emin adımlar atılıyor ekonomik anlamda kendi takımına bak.
İsterse sitenın her yerinde kalsın 😂banane her türlü her yerde ı🤣😀👍zlerim Gs ımı. Kendı takımına bak kendı derdine yan. 10-15 e ikisini aldıysanız asıl borca girecek sizsiniz nasıl aldıysanız adam mı sattınız para da yok. Aldığınız yıldızlar gönderildi boş çıktı rezil haldesiniz Avrupa da yoksunuz seneye UEFA ya gideceğiniz meçhul bi de konuşuyon hayır olur desen iyimser olsan transfer 😄takımla nyse bide kalkıp Gs a dil uzatıyon
Talisca gs ye civilerken taliscanin adini sen hic duymusmudun abisi bi düşün bakalim, ayrica fetö tarikati ile yillarca haksiz maclar kazanan ve adnan polatin ankaragücü macinda verdigi dogan arabalar felan yaptigi şikenin haddi hesabi yok. O yüzden sansini fazla zorlama gevelemeye baslarsin yoksa abisi. Zira eski profosyonel topcuyum kimin ne mal oldugunu iyi bilirim
Neye göre konustugumu seneye görürsün abisi ekeomisi nasil görecez sirf 3 topcunun 3 yillik maliyeti 55 milyon dolar mk daha digerleri var. Sana laylaylom geliyor burdan hersey
Sadece gülüyorum sana çok boş konuşyon 🤣🤣🤣ne konuşyon, ne anlatıyon sen koçum. Ne kullanıyosan derhal bırak
Senın gıbı düşünüp, konuşmuyom da. Artistlik de yapmıyom. Ukalalık hiç yapmıyom. Ya tutarsa transferi, son gün böyle transfer olmaz tutacağını sanmıyorum dedim diyorum vay bu şurda kalsın o ötede kalsın sonra gelip bakalm gibi saçma sapan laflar istekler etmem :)) ergence ayrıca. Kalsın ya da kalmasın. Bağlamaz umrumda olmam büyük de konuşmuyorum dünyanın sonı da olmaz tutabilir de. Sen bekle yapar sana 10 asist 8 gol.
🤣🤣
Gzehall ın patladığı sene gibi yapar aman gözünü ayırma ha mupicin yapar sana. Gzehall nerde onu da düşün.
Ların vardı 30 attı gol kralı oldu yıldız golcü dediğiniz o ne oldu sonra sizden gitti ne alemde
Bilader hic birini okumadim emin olabilirsin. Geyik yapamam bilgisiz biri ile sen devam edebilirsin ;)
🤣🤣okumuyosan ne konuşuyorsun, ne diyaloğa giriyon baştan beri emin olamam. Şapşal. Sana geyik yap diyen mi oldu, geyik mi yapıyom la n ben. Bilgisiz biri karşımdaydı 🤣🤣kendın gibi birini bul sen devam et 😉🤣🤣züppe, ukala.
İşine gelmedi tabi. Hadi yaylan
La bana bak mk evladi o gs ni alir senin bi yerinde gezdirir kicindan cikaririm. Git ananla futbol geyigi yap. 2 kelime yazdik die kicin basin ayri oynamasin. Ergenler bile bole kicini yiiim ayaklarina girmio adam ol biraz şimdi diktir git almiyim o olmayan beyinini abasi hadi canim
İhsan Kalkavan amcan nerde onu bi öğren merak ediyoruz, nereye kacmış. İbrahim akın nasıl hayatını sürdürüyor öldü mü kaldı mı hocalarla iletişim kuruyor mu danışıyor mu hala.
Efendi olmayıp efendiyiz diyen şerefsizlik edip şerefli gözüken kulübün taraftarı sizi 🤣🤣git de para borç batağına girmeyin sonra elektrik su faturası ödeyemezsini zz mazallah
Umrumda değil valla bjknin kicikirik transferleri