Güncellemeler
+1 yıl
lidere selam durun

Biz bu futbolla lideriz şu an inan aklım almıyor:) ama bjk iyi top oynuyor yinede yenildiler ama bileğinin hakkıyla yenildiler kırmızı görmeseydi bjk farklı olabilirdi
ne varmış fb takımın da ilk başta çok gol yiyorduk artık kalemizi gole çok iyi kapatıyoruz şimdi tek sıkıntı hücum bölgesi oraya da mesut özil ve osayi takviyesi ile hallederiz
Mesutu bu sezon unut bence ben çok verim vereceğini sanmıyorum 7 aydır top oynamıyordu mesut.. kadromuz fena değil ama erol hoca oynatamıyor takımı objektif bakmak lazım Fenerbahçenin şu an bi oyun anlayışı yok malesef.. dün Rize maçında frikik golüyle kazandık ilk 30 dk kaleye şutumuz yoktu.. bi önceki deplasman maçlarında ilk 40 dk kaleye şutumuz yoktu fikstürümüz kolaydı son 6-7 maçımız Sivas alanya hariç.. salı günü hatay maçı var çok çok önemli maç bizim için çünkü daha sonra gs ile evimizde oynucaz..
mesut için ön yargı yapma bence o adam premier lig de çok iyi oynayan dünya yıldızı türkiye ligi onun dişinin kavuğunu zorlamaz ve ozan tufan dan daha kötü olamaz heralde
mesuta güveniyorum ben irfanı fb klübü sayfasın dan duyurmadı daha ben fb den duymadan inanmam en doğru haberi fb klübü veriyor
bu arada şimdi fb klübü face de kahve dolu bir fincan resmi paylaşmış irfan can kahveci ile alakası olabilir soyadı kahveci ya ondan ama niye şifreli şifreli mesaj vermek yerine direk söylemiyorlar onuda anlayamadım
ozan bence yedek kalmalı irfan hemen onun yerine geçsin ozan çok kötü performansı çok düştü bu durum çok net fark ediliyor önceden adam eksiltiyordu dikine koşuyordu iyi pas atıyordu gol atıyordu ozan düşüşte
bi oynatılırsa artık bakacaz erolun keyfini bekliyoruz
mesela hocanın samatta ısrarı sanki çok iyi oynuyor 11 de forvette
yönettim samatta leşini ilk 11 de oynatmaya devam et mi diyor
samatta leş lemos da leş lemosun yerine atilla yı aldık çocuk lemos dan daha iyi diyebiliriz ama şimdilik öyle görünüyor sonrası için bişey diyemem samatta konusuna gelirsek onun yerine iyi bir forvet alınması lazım benim önerilerim bupenza larin talişka ya da gomis oda iyiydi ama olur da forvet transferi yapılmazsa da sezonu cisse yi ilk 11 de başlatarak kapatabiliriz cisse de iyi sadece ona top fazla gelmiyor samatta nın yakaladığı kadar şans yakalasa daha çok gol atardı samattanın sivas maçın da kaçırdığı pozisyonu gördün mü orda cisse olsa o topu aşırtma yapar atardı veya orda ki fb li oyuncular dan birine topu çıkartıp golü attırırdı samatta naptı kalecinin üzerine vurdu onu atsa şu an 1 değil 3-4 puan farkla lider olurduk
bupenzayı almak çok zor değil sponsorlarımız var acun ılıcalı da yardımcı oluyor bir kaç oyuncuyu takas ederek fiyatı 10m den 7 ye çekebiliriz irfana 10m vermeyi iyi biliyorlar ama cisseye gelirsek ilk 11 oynar mecbur çünkü elin de daha iyi bir forvet yok cisse ikinci yarı oyundan çıkarılır onun yerine kanat oyuncusu alınır oyuna sonra mame tiam forvete geçer orda oynayabiliyor zaten oyuna giren kanat oyuncusu da mame tiamın boş bıraktığı yere geçer o şekil de olur cisse ikinci yarı da oynayacağı süreyi ilk yarı da oynayacak böylece ilk yarı da skoru ayarlamış olcak golü bulunca zaten gerisi geliyor
cisse niye çıkarmasın ilk 11 de oynadığı maçlar da oldu ne yaptı bayıldı mı koşmaya devam etti ön yargılı olma zaten bize lazım olan onun bitiriciliği topu alacak samattanın yapamadığını yapacak bupenza sezon sonu gelmesin ara sezon da gelsin gelecekse forvet alarm veriyor acil forvet lazım zaman yok
ya cisse 90 dk oynasın demiyorum bi 45 dk kadar bile mi oynayamaz yaşlı olabilir ama hiç yaşı gibi oynamıyor koşması o hırsı yetiyor zaten bupenza için şu an bilgi yok ama beyaz futbol da duydum başka bir takım almaya kalkışırsa fb devreye girer dedi biri teklif yapsın fb hemen gider alır rahat ol sen
daha transfer sezonunun kapanmasına 3 gün var
ön yargı yapma bence en son internette fb nin forvet baktığı iddeaları vardı
marega diyorlardı
evet
osayi yerine ferdiyi aldı adam ayakta duramıyor osayi çıkmasa çoktan rahatlardı oyun
ama forvete takviye de lazımdı onda pek yanlışlık yok asıl yanlışlık ikinci yarıya mesutla başlamaması
yok be ne gol yicez mesut oyuna girdi topla fazla buluşmadı sadece 1 pasla gol pozisyonuna soktu
şans golü mü pozisyonu başlatan kim
tamam da atağı başlatan kim
hakem maçı katletti
hakem nasıl maçı katletmedi tertemiz golü ofsayt diyip iptal etti penaltımızı vermedi erol hoca da suçlu thiam oynamadı diye mesut da ilk 11 de yoktu ama hakem hata yapmasa maçı almıştık mesut daha erken girmeliydi dk 60 dan sonra girdi fb atak yapmaya başladı duran toplar da etkili oldu o gol ortası vardı ya iptal olmasa asisti yapmıştı
Lider olmamış masum köylü gibi olmaları gayet doğal kaç senedir şampiyon olacağız diye kandırılıyorlar hshshs Beşiktaş bu arada gayet iyi oynadı bence. Bir Galatasaraylı olarak güzel maçtı
gs lisin madem yerini bil de konuş biz lideriz siz nesiniz üçüncü laf sokmaya devam edersen bende laf sokarım
Hahha lidermiş shdhdhd mayıslarda kim lider olur görürsün
boş yapmaya devam knk
Liderliğinizde profil fotoğrafın kadar sahte o yüzden kanma üzülürsün djdj iyi geceler
profil fotosu diyip konuyu değiştirdiğine göre haksızsın ancak haksız olanlar kişiler bu kadar konuyu değiştirip saçmalar liderliğin sahtesi olmaz bizim maçları ligin başından bu zamana kadar izlesen hakemlerin kaç kere nasıl hakkımızı yediğini görürdün biz hakemlere rağmen şampiyonluk yarışın dan kopmadık ve lider olduk neyin sahtesin den bahsediyorsun
Cevap
13Cevap
Güzel bir derbi oynadı her iki takımda ama BEŞİKTAŞ'ım kaybetti canı sağolsun kaybediceksek de böyle güzel oynayarak kaybedelim siz bizi yenemediniz ya TS yendi diye seviniyorsunuz keşke Kadıköy'de 10 kişi kalmış Beşiktaş'a karşı siz yenebilseydiniz şimdi lider olduk diye de fazla sevinmeyin haftaya Hatayspor sonraki haftalar Galatasaray Beşiktaş TS maçlarında görcem ben sizi illaki sizde puan kaybetceksiniz
arzucum bilmediğin bişey var onu dile getireyim bjk fb yi hakemle yendi eğer dürüst biriysen inkar etmezsin beşiktaşın ilk 2 golü faul dan hakem o faulleri verse 3-4 yerine 3-2 olcaktı ve biz kazanacaktık fb de puan kaybedebilir ama önemli olan bjk tekrar puan kaybedene kadar bizim kazanmamız lazım bjk 20 de 20 yapacak değil ya illa ki bi puan kaybı daha yaşayacaklar ben illa puan kaybederler dedim ts yendi bjk daha önce puan kaybederdi de hakemler saolsun bjk yı çok kolladı bjk zaten hızlı oynuyor ama bjk yı bu kadar güçlü yapan hakemler hızlı oynamak her zaman yetmez
Yenilince sürekli hakem bahanesine sığınmayınız. Yenince hakem iyi yenilince hakem kötü mü oluyor?
O günkü maçta hakem nasıl bizi tutabilir? Kırmızı kart gören Beşiktaş penaltı kullanan fenerbahçe ayrıca uzatmada 10 dakika oynandı siz hakem sayesinde yenmeye çalıştınız ama yenemediniz kabul edin o gün bileğimizin hakkıyla oynadık söke söke aldık 👌
Bugünkü maçta yenilmiş olabiliriz ama asla hakem bahanesine sığınmiyorum dorukhanin kartu doğru kırmızı karttı her iki tarafta müthiş oynadı ama TS kazandı
bjk lı birin den dürüst olmasını beklemek hata kardeşim attıkları o 2 gol faul dan bjk ya kırmızı verildiyse fb ye penaltı verildiyse bu hakem hatası değildir fb nin çoğu maçın da penaltıları verilmedi eğer orda hakem penaltıyı verdiyse o pozisyon net penaltı demektir fb nin kolay kolay penaltılarını vermeyen hakem orda verdiyse vardır onda bir gerçeklik payı bjk tarafın dan kollanıp da suçu fb ye atma hakemler ne zaman fb yi kolladı ayrıca kazanınca hakem iyiydi diyen kim ben burda hep soru paylaştım öyle bişey demedim yalan söyleme fb kazandığı halde yine hakemleri sitem ettim bilmiyorsun bari konuşma
hakem tarafın dan kollanıyor bjk biz bilmiyoruz sanki hakem diye laf etmezsin zaten çünkü hakem zaten sizin yanınız da
Tatlım profildeki gibi sen dekolte vererek bir yerlerini paylaş futbol konuşma futbol cahilisin hiç konuşma bence
Beşiktaşinda çok hakkı yendi emin ol biz hakemlerle buralara gelmedik!!
sen boş yapmaya devam et sana gerçekler den bahsediyorum hemen konuyu değiştirip profil resmine getiriyorsun haksız olan konuyu değiştirir hep
Sürekli aynı şeyleri söylüyorsun tek bildiğin hakem şöyle yaptı hakem hakkımızı yedi he he bir tek sizin hakkınız yeniyor
bak kendi ağzınla itiraf ettin hakem sadece sizin hakkınızı yemiyor başka takımların da hakkını yiyor dedin bjk maçında da bizim hakkımızı yedi hakem ilk gol da adamı yere indiriyor hakem devam ettiriyor ikinci gol da adam kafa vururken bizim oyuncuyu iterek yere indiriyor yine devam ettiriyor böyle olursa bjk tabi yener

Bir üfledim bir gülümsedim yakında şampiyon olacak tütütütüü
Fazla havalanmayın sizde çok kalıcı değilsiniz lider Galatasaray olacak
gs mi güldürme insanı zirve ile arasın da 3 puan fark var onu geçtim daha bjk takımını yenemediniz önce onu yenin ondan sonra olursunuz asıl siz çok hava yapmayın
3 puan fark çok mu tek bir maça bakar artı beşiktaşı siz de yenemediniz
siz bjk ya 1 tane gol atamadınız biz 3 attık unutma cumartesi gs fb ile oynuyor bjk takımını yenemeyen takım bizi de yenemez üstelik maç kadıköy de
3 attınız da ne oldu haticeye değil neticeye bak sonuçta yenildiniz hemde 10 kişi kalmalarına rağmen size 4 attılar, biz 10 kişi kaldığımız halde bize 2 attılar 😀 kadikoydeyse ne olmuş kadıköyün büyüsü bozuldu artık
sen öyle san yeni seri başlar kadıköy de inş bjk bize 4 attı ama 2 si faul dan maçı iyi izlemiş olsan anlardın hakem bizim faulleri verse 3-4 değil 3-2 olcaktı ve biz kazanacaktık bjk o maç hakem ile kazandı bu gerçek
Tabi tabi 10 kişi yendiler size fenerin işi mazeret üretmek golün birini de zaten penaltıyla attınız yoksa 4-2 olacaktı biz 10 kişi kaldığımız halde 2 yedik siz 10 kişiden 4 yemişsiniz birde gelmiş bjk yendi sizi diyorsun 😂
tabi ne bekliyorum ki bjk lı birisi neden dürüst olsun sen hala inkar etmeye devam et bjk nın 2 golü faul dan diyorum hakem faulu vermedi diyorum sen hala diyorsun 4 yedi seninle aynı dil konuşmuyoruz heralde
Evet bjk ler dürüst olmayabilir ben bjk li değilim zaten gs liyim ben de sana diyorum ki haticeye değil neticeye bak öyle ya da böyle bjk 'den 4 yemişsiniz bize laf atıyorsun bjk ye yenildiniz diye
aga biz en azın dan hakem yüzünden yenildik hakkımız yendi gs naptı kendi hatası yüzünden yenildi top oynamadılar bile biz bjk maçın da topla oynadık biraz yani mücadele ederek yenildik hakem maçı iyi yönetse yenerdik arada ki fark bu dürüst biri olsanız laf atmak yerine anlarsınız
Hahaha ben demistimm lidere selam durunnn ağlayacaksaniz oynamayalım şimdi yine bjk maçında olduğu gibi hakem hakem diye ağlamayın 😂😂😂😂😂😂😂
Agam Rıdvan sakatlanmasa görücektiniz ama neyse ağzımı bozmuyorum hanımefendi gibi oturuyorum
rıdvan ne alaka sanki o sakatlanınca 11-11 oynanmadı
aynn ok aşko çok biliyon nskala ne kadar kötü oynuyor bilmiyosn herhalde.
neyse ney ben haticeye değil neticeye bakarım ipekcim
tamam prensescim tamam
almanyadan oğlum geldi diyip beşiktaşı liderlikten kaldırdık :D :D
Ne buyuksun be Besiktas, fenerliler hemen soru aciyor haftalar sonra lider olunca 😅
ne boş yorum bu ben hep paylaşım yapıyorum
Ne boş soru. Ne zaman gs kaybetti diye sordun mesela
gs kaybetti diye soru açmadım ama çok önceden sorumun açıklama kısmın da gs den bahsetmiştim soru boş değil dolu
Sormazsin cunku haftalardir lider besiktasta gozunuz 😅
sormadım ama açıklama da bahsettim diyorum neyin havasını yapıyon hala
Her mactan sonra aglayarak soru soran sensin
ben mi ağlıyorum galibe veletsin başladın yine velet velet laflar etmeye asıl ağlayan sensin fb lider oldu ya hemen gel burda boş yap
Haftalardir bjk liderken sen veletlikmi yaptin
bjk liderken gelip de ağzımı açıp laf soktum mu ben benim tuttuğum takım lider olmuş onun sevincini yaşıyorum sen tebrik edeceğine gelmişsin laf sokuyorsun
ben bjk liderken gelip de senin gibi laf sokmuyorum sen gelmişsin fb lider olunca laf sokuyorsun ayıp değil mi kardeşim
Gelip tebrik etmedin kalkmis benden tebrik bekliyorsun velet gibi
velet sensin sen soru paylaştın da ben mi görmezden geldim gizli kullanıcısın seni nasıl bulup da tebrik edecem biraz mantıklı düşün be
Gizli kullaniciya tebrik edilmez mi velett
velet demeye devam edersen ağzımı bozmaya başlayacam ben düzgün konuşmaya devam ettikçe beni zorluyorsun düzgün konuşmayı bilmez misin
Ilk basta velet diyen sensin
Katiksiz veletsin
gizli kullanıcısın seni nerden bulup da tebrik yazacam diyorum anlamıyorsun ya da anlamazlıktan geliyorsun ya da seninle aynı dili konuşmuyoruz ben gizli kullanıcı olsam öyle bir soru paylaşmasam sen beni nasıl bulacan o zaman bende gelip niye tebrik etmedin desem doğru olur mu
Senin soruna hicmi bjkliler gelip yazmadi velet
ben ne diyorum sen ne diyon konuyu değiştirme haksız olan konuyu değiştirir demek ki haksızsın velet de sensin yürü git şurdan ya deli
Tebrik edeceksin beni velet
gizli kullanıcı dan 1 dk lığına çıkar mısın bişey yapacam da bu arada velet sensin şunu demeyi kes ayrıca ben şu an neyi tebrik edecem şu an da bjk bişey kazanmadı ki liderliği de bıraktılar benim şu an tebrik etmem için geç olmadı mı
Haftalardir etmedigin liderligin telafisini yap
Gizliden cikinca nolcak velet
velet sensin sen bi çık gizliden nolacak gör tabi korkuyorsun
Soylemeye korkuyor musun yoksa velet
velet ben korkak olsam senin gibi gizli üye olurdum yaşın 7 dimi
anlaşıldı sen gizliden çıkmayacan o zaman konuş kendi kendine ben yokum hadi by
3 yasinda gibisin velet
Daha dur uzun bı maraton var önümüzde hemen heveslendiniz 😂
olsun hava yapan bjk taraftarı bu yenilgi ile kendine gelmiş olur inş
Biz her zaman yanındayız takımımızın yensede yenilsede oyuzden sıkıntı yok yeterli iyi oynasınlar ☺️🤍🖤🦅
"Beşiktaş sermayesi insan olan kulüptür." Hayatı Futbola Değil, Futbolu Hayata Feda Ederiz
Sen gençsin pek bilmez ama bilen bilir ama yine de sorayım sana
Denizlispor u bilir misin?
denizli ne alaka şimdi daha o maça çok var o maça kadar fazla puan kaybetmezsek denizli sıkıntı etse de pek bişey olmaz dediğini iyi anladım zamanın da liderlere çelme takmıştı ama bu sefer işe yaramayacak inş
Çarşamba lideriz tekrar ne olmuş
bekle sen olursunuz fb nin maçı var fb kazanıcak siz kazansanız da geçemeyeceksiniz bırakın artık hava yapmayı
Unutma
Bugun yazdım burda da Trabzon alacak diye
lider Fenerbahçe
aynen
inş şu puan farkı biraz açılsın çok riskli
bjk çarşamba günü oynuyor biz salı kazanırsak onların kazanması işe yaramayacak yani geçemeyecekler
hatay takımını yenmenin tek yolu bupenzayı tutmamız gerek bjk ya naptığını gördük bjk ya öyle yapan fb ye neler yapmaz
bakalım nolcak
Sampiyon bjk sampuan fb
Bjkliyim ama belliydi yenilcemiz
Patladı💣puuuuhhaaaaaaa😅😅😅
Lig bitmedi henuz
lig bitti diyen kim lider olduk onun sevincini yaşıyoruz
bu ön yargı neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?