Hoşlandım çocuk Beşiktaşlı ne güzel yeniyorlardi o keyifle aradı beni aradıktan sonra Antalyaspor arka arkaya gol atarak berabere bitmiş çok üzüldüm ya zaten kazanmasalar aramazdi şimdi ya kizarsa senin aradım yenildik derse. 😵
Ya of neden BJK maçı berabere bitti ki?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Sen ona maçın en iyisi Gedson'du de mutlu olur.
Hakemin maçı kötü yönetmesi ve teknik direktörün yaptığı saçma değişikliklerle maç bu noktaya getirildi, bugünde kanser olduk
Sazan gibi kendi kalenize gol atmışsınız
Saçma sapan düşünme kırmızı kartı sen mi yedin de beşiktaş 10 kişi kaldı dfşghkşfdghdfg niye sana kızsın
Nasıl yani açıklasana şu maçı ben izlemiyordum yarın ararsa güzel bir açıklama yapayım Beşiktaş kırmızı Kart mı yedi on kişi kaldı
Beşiktaş ilk yarıda kırmızı kart yedi 10 kişi kaldı 2. yarıda da alanyaspor çok baskılı oynadı beşiktaş 2. yarı doğru düzgün yarı sahayı geçemedi 1 tane kendi kalesine gol attı ikinci yarıda ardından da gedson fernandesin penaltıya sebep olmasıyla penaltıda 3. golu yedi maçta böylelikle berabere bitti
O zaman aynen böyle diyeyim adam gibi oynasaydiniz kizca konuşayım birazda ilk yarıda kırmızı kartı yiyip ikinci yarıda Kendi kalenize gol atmışsınız öğrendim herşeyi diyeyim.
aynen öyle de şlfdghlfgh
😃😃 tabi ararsa.
e o da var ya aramazsa? dişhlifghj
Deme öyle ya arar.
Beşiktaş kazanmalıydı
bizi kanser etmeye yemin etmisler
Kimler sazan mısınız siz kendi kalenize gol atmışsiniz
besiktas adami kanser eder diyorum senin okudugunu anlama huyun yok sanirim
Tamam işte bende onu diyorum bjk kendi kalesine gol atmış sazan takım.
yorum yapmadim var say uza bence sen
Sinir olmuşuz yenilince
3-3 bitmek yenilme olmuyo ayrica neden sinr olayim sebepsiz gerilmem canım benm 😉
Olsun puan alamadiniz
galibiyet 3 puan beraberlik 1 puan sen cidden uza futbol bilmeden futbol basligi acmissin :)
Ya futbol konuşmak için açmadım ki sevgilimin keyfî yendikleri için yerindeydi yenilmişler diye açtım
hay sevgiline yav neyse uza sen bildirim gelip duruyo sen yazdikca
Ala ala 1 puan mı aldılar bunun içinde kızar şimdi seni aradıktan sonra 2 gol yedik diyecek kızacak
kurban olim yazma anladim kizicak sana :)
Ama çok az almışlar konuşalım işte
sevgilinle konus canım sen ya ogretsin sana futbolu :)
Ben futbolu bilmiyorum bir kere
futbolu bilmiosn sir adam futbol biliyo seviyi diye ona yaranmak icin dusunuyosn o da sana kizicak beraberligi bumu. sana nekadar deger veriyomus ya hdhdhd sen agzina eden adamin pesinde kosmaya devam et 😉
Ya ama yenildiler futbolu bilmiyorum diye kızmaz beni aradıktan sonra yenildik diye kızar
bikere yenilmedik berabere bitti ama 3 sifir ondeyken berabere kaldigi icin kizmistir sana da kizarsa sende katlaniyosan devam et :)
İşte o yüzden kızacak. Of ya çok üzüldüm.
sana konuscak adam. lazm ama sevgilinle konus sen en iyisi. sorunlu birisin sanki :)
Bak görmüş watshaaptan mesajımı yanıt bile vermedi
kizim seni umursamayan adam icin bukadar neye takiliyosun sende sal gitsin sorunlumusun
Aşığım çok aşığım ve onu delo gibi arzuluyorum bana söz verdi anneleri yarın Antalya'ya gidecek 1 hafta onların evinde evcilik oynamak için söz verdi.
evcilik oynicaksiniz ha hdhdhdh alemsin sen. yazik seni umursamayan adama asik olmak kotu
Demi çok kötü aslında umursamıyor değil ama benim gibi değil.
senin psikolojik sorunlarin var sanki. kac yasindasin bi psikologa gorun bence
Görüneceğim 30
yani gorunmen saglikli olur biraz skintilisin gbi. umarim kucuk bi sehirde yasiyosundur
Yoo Bursa e beni ben bununla ilişkiye de girsem ne isterse yapsam da hiç sevmeyecek mi
sevmeyen sevmez ama iliskiye girmek istiyosan gir keyif senin. senle iliskiye girdi diye neden sevsin
Tamam da ilişkiye girdi diye değil sevmesinin bir yolu yok mu
sevmeyeni sevdirmenin bir yolu yok bana gore. neyse muhabbet uzadi iyice yav burdan yazmicam daha istersen ozelden yaz
Kabul et
ettim
Xper az sen atar misin
yazdim mesajina bakarsin
Haha 😂
Alanya yalnız