Evlilik aşkı öldürür derler… Peki ya Sporu?
Evlenince Spor azalır/biter mi?

Evlilik aşkı öldürür derler… Peki ya Sporu?
Evlenince Spor azalır/biter mi?
Evlilik, spor yapmaya olan ilgiyi azaltabilir ancak bunun nedeni evlilik değil, genellikle yaşam tarzı değişiklikleri ve zaman yönetimi zorlukları olabilir. Bazı çiftler spor yapmaya birlikte zaman ayırarak ilişkilerini güçlendirirken, diğerleri ise yeni sorumluluklar ve zaman kısıtlamalarıyla spor yapmaya daha az zaman ayırabilirler. Önemli olan, çiftlerin birbirlerini destekleyerek sağlıklı yaşam tarzlarını sürdürmeye çalışmalarıdır.
Yani ben bazı tanıdıklarım var hep sipora giderler falan evlenince kendini bir daha sipor salonuna adım bile atmiyor bu arada erkeklerden bahsediyorum 🤦♀️🤦♀️
Evliligin bir seyi oldurdugunu sanmiyorum. İnsanlarin kendine saygisi devam ettigi muddetce bekarken ne yapiyorsa daha fazlasini bile yapabilirler evli iken.
Ben de aynı düşünüyorum… kendine saygısı sevdiğine saygısı birleşince çoo daha fazlasını yapar…
ben mesela haftasonu sabah 7 de kalkıp antrenmana gitmem gerektiğinde derse ki gitme ailece kahvaltı yapalım sıkıntı olur en iyisi hiç bulaşmamak
Cevap
3Cevap
Denginle evlensen hayır ama sporu sevmeyen biriyle birlikde olsan hayır ve kendini bir anda göbekli bulursun
Dengin konusu derin konu bence…. Kalben ve mantıken dünyaya bakış olarak anlaşabilmektir daha çok… hobilerde de dengimi ararsam oooo…
Ne alaka ben aramıyorum 😂…umduğum bulduğum olmuyorsa … ne anlamı var …
Umduğun bulduğun olmuyorsa kaç ordan …
Ben dünya turuna çıkarım büyük ihtimal… keiterime uygun birini aramıyorum….
Demek istediğim denklik ile spor konusunu insanlar bağdaştırmamalı… zaten denklik kavramı çok yanlış anlaşılıyor…
Denklik asla yaş, boy, maddiyat, eğitim değildir…
Denklik Karakter, anlaşma, kalbi güzellik ve dünyaya bakış açısıyla alakalı bir durumdur
Eşitlik ne ama … sana herşeyiyle eşit birini dilesem inan mutlu olmazsın…
Denklik ve eşitlik… günümüzde yanlış anlaşılıyor…
Mevzu ahenk mevzusudur… o ahenk için önemli olan … Karaktersel, içsel, dünyayı algı ve dünyaya bakışlar konularda denkliktir…. Buna inanmak gerekir
Bunun dış faktörlerini meslek yaş boy memleket olarak görmek mantıklı görünsede esasen yetersiz ve özünden uzak bir durum…
Şidmi eşit olsa mutluluk olzm diyorsun izah edeyim neden eşitlikde mutlu olunacağını ben müzik öyretmeniym ve opera balet vokal tiyatro ves severim şimdi eşitlik olmasa ben operaya severk izleyende o bu ne be anırıyolar dese e o zaman bunun neresinden ahenklik olacak mutluluk neresind? Yda onun sevdiyi kahvehaneyi yda arkdaşlarlyla aylak aylak boş zamanda dolanmaslndsn ben rahatsz olsam ahenklik bozulmuyomu? Ben boş zamanda gel gidelim müzeye söylesem o ııhhh o ne yaa bilmem ne parkına gidek dese ahenlik bozuluyo Yda söyle diym zengin fakir edebiyatı diye laf var tam açılımına vakıf deylim ama anladğmı diyim bir terazi var bir de zenginlik bir de normal orta hallik var e denge bozuluyo eşitlik bozuluyo? Bana göre deng her şeyde olmasada senin yaşamına uygun biri olmalı terazi bozulmamalı dengi dengine boşuna söylenmemiş laf
Laf boşuna değil ama algılaması yanlış…
Boş insansa evet mutsuz olursun … ama kahve de oturduğu için değil… boş müzik öğretmeni vardır … boş boş her gün oturup saçma sapan müzik dinleyip günü geçirir… bunu bir farkı yok…
burada karaktersel bir konu var….
Sen müzik öğretmenisin…. Çalışkan iyi karakterde müzikten anlamayan sanatsal değil sayısalcı bir adam olur … çok daha iyi anlaşırsın…
Müze arkadaşınla evlenmek çok mutsuzluk getirir bu arada …
Birbirinde değer veren iki insanın müzeye gitmesi çok daha güzel olabiliri… komik olabiliri… havalı olabiliri … fark etmez daha güzel olur…
İçsel ahenk olay …
Evliyim eşim mesleği gereği spor yapıyor bende evde elimden geldiğince amatörce spor yapıyorum.
Wow sporcu eş seninle bir bence yazsak…
Sporcu eşi olmanın iyi ve zor yönleri diye 😃
Profesyonel değil asker olduğu için mecburi spor yapıyor 🤭
Hmmm ok anladım kahraman yani 😁
Benim ve çocuklarımızın kahramanı 🫡
Spor yapıyorum, ilerde evlilik denen şeye yakalanırsam ve karım spor yapmama engel olursa boşarım bu kadar.
🙄
Spor ilk aşkım diyorsun 😂
Sadece spor değil, asıl vücudum. Kadın aldatıp terk edebilir, sonsuza kadar yanımda olmayabilir. Ancak ölene kadar bu bedenin içindeyim u yüzden ona iyi bakmak, ona aesthetic katmak benim görevim.
😅😅niye engel olsun ki södjskdks yapmiyorsa onu da aliştirirsin
@meliketefrikxx Annem geçmişte babama bunu yapmış spor yapacağına evde otur ne iki de bir dışarı çıkıyorsun demiş 🤣 sonra da baklavalar gitmiş göbek gelmiş. Babamdan nasihat geldi sonra bana.😂
beraber yapsalar ne güzel olurmuş 😅😅 ama nasihatlar iyidir babandan fazla fazla almaya bak😀😀😁
Yooo sevdiğinle birlikte yaparsinnn işteee😋😋😁
Hshshs güzel fikir
Evli olup spor yapanlar var ama bebekli kadınlar için spor yapmak zor olsa gerek.
Beraber yapılırsa sonuna kadar gider bence
Güzel fikir dödmk
evlilik sporu neden öldürsün? yeterki sen spor yapmak iste.
Hayır neden azalsın ki
Salmak yok yani
Olmaz olmamalı
Söz mü
Hsjsjsjsh söz
O da ayrı bir maraton neticede.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?