Spor Evlilik sporu nasıl etkiliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Salmamaya yemin mi edilse znsnsSalmak işin tadı tuzu mu?Bence salmamak lazım 😅Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Evlilik sporu nasıl etkiliyor? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evlilik spora mola vermek demek degldr Eşinle de spor yapabilirsn 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Evlilik spor hayatımı etkilemezdi benim.. evlensem de spora devam ederdim.. zaten eşimle birlikte yapardık spor 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 469 cevap paylaştı. 🙄ilaki videodaki gibi insanlar var dır Ben eşimle de spor yapardım ve spor evliliği etkilemz bence 🙄niye etkilesin ki 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çiftler arasında haz ve arzu kaynama noktasındaysa her an spor oluyor zaten. :D Ayrıca salmamak gerekir yav. Rahata alışınca bir salınıyor. 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 879 cevap paylaştı. Etkilemezdi beni herhalde ya daha çok isteklendirebilirdi hatta :D 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Benim aklım fesat ya. 🤣 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi 😃 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Evlilikten sonra daha çok spor yapılıyor diye biliyorum ben. 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur 😄 boğa kız kggk Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Gün nasıl gidiyor? Gözlerim ateşli şu an. 🤣 Yorumla Soran +1 yıl İşteyim çalışıyorum son 2 saat kaldı yaklaşık mesai bitimine….Bugün erken çıkarım cuma …Spora giderim büyük ihtimalle. Senin iyi misin sen ( Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Salmak iyidir daha iyi sporlar var sjsj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dnsndhs branş değişikliği mi Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Spor konusunda 367 cevap paylaştı. Güzel etkiliyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evlilik spora mola vermek demek degldr
Eşinle de spor yapabilirsn
Evlilik spor hayatımı etkilemezdi benim.. evlensem de spora devam ederdim.. zaten eşimle birlikte yapardık spor
🙄ilaki videodaki gibi insanlar var dır
Ben eşimle de spor yapardım ve spor evliliği etkilemz bence 🙄niye etkilesin ki
Çiftler arasında haz ve arzu kaynama noktasındaysa her an spor oluyor zaten. :D Ayrıca salmamak gerekir yav. Rahata alışınca bir salınıyor.
Etkilemezdi beni herhalde ya daha çok isteklendirebilirdi hatta :D
Benim aklım fesat ya. 🤣
Ne gibi 😃
Evlilikten sonra daha çok spor yapılıyor diye biliyorum ben. 🤣
Doğrudur 😄 boğa kız kggk
Gün nasıl gidiyor? Gözlerim ateşli şu an. 🤣
İşteyim çalışıyorum son 2 saat kaldı yaklaşık mesai bitimine….
Bugün erken çıkarım cuma …
Spora giderim büyük ihtimalle. Senin iyi misin sen (
Salmak iyidir daha iyi sporlar var sjsj
Dnsndhs branş değişikliği mi
Evlendikten sonra da devam
Güzel etkiliyor
alakasız konular
Bence de