Fotoğraf bana ait değil ama ben çeksem anca bu kadar aynı olurdu doğum yapmadım sadece kilo alıp verdiğim için oldu ten rengi vücut yapısı çatlak rengi boyutu her şey aynı sizce çok mu kötü beni çok etkiliyor sanki hayatıma bi erkek girerse gözüne çok batacakmış gibi
Sacmalama kiz. Bazi vucutlae çatlağa meyilli. Bende ergenlik zamanlarimda max 59 kilo olmusumdur hic kiloli bir insan olmadim ama vucudum çatlağa çok çok meyilli. O zamanlar basladi catlaklarim daha 16-17 yaslarindayken dusun yani. Zamanla alisiyorsun hic rahatsiz etmiyor Şu an beni. Ki benim goğüslerimde, alt bacaklarimin baldirlarinda, popomda, ust bacaklarimin önlerinde var. Nerdeyse her yerde yani. En zoru da gögüslerde olmasi. Yazin tisort giyerken zorlaniyorum önü azcik acik hic bir sey giyemem mesela cok belli oluyor kotu gozukuyor. Ama ilk ciktiginda doktora gitmistim doktor catlaği hicbir sey gecirmez demisti. Yapcak bir sey yok yani. Belki bazi guzellik salonlarinsa lazer yapiyorlar biraz daha gecirirse belkii
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben 2021 de seansa girmiştim iğneli bi işlem yapmışlardı üç seans dediler ben tek seans gittim verdikleri jelleri de kullanmadım ona rağmen bi tık inceldiler plasmapen yaptırmayı düşünüyorum o geçirir bence bir de vücutta çatlak olunca o bölge sıkı olmuyo kilolu biri değilim çıktığım en yüksek kilo 67 ydi ama karnımdaki çatlak 100 kilodan inmişim gibi sarkma olmasa da bi tık esneklik yaratıyo çatlak o yüzden de geçsin istiyorum
Normal yani kilo alip verince olur boyle seyler. Benim de ergenlikte boy uzadigim icin sirtimda ve iki bacaklarimin tam basladigi kisimda bileklerde yani iki uc boyle cizikler var hic farkinda bile degilim yani unutmusum resmen