Gitmiyor arkadas göbek gitmiyor. Obez değilim kemiğim kalın ve sertim yapı olarak 166 boy 68-69 kg. Bacaklarım aşırı kilolu değil düz vücudum bel boşluğum yok belim kısa yani. İnsülin direnci göbeği gibi. Erkek tipi göbeklenme olabilir pcos var. Ama gitmiyor sert yani nasıl gidicek bu doktor ne gizli nede normal şekerin var dedi temizsin dedi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğru mu anladım vücudun ince sadece göbeğin mi büyük ve şiş
Kemiklerim kalın vücut düz belim kısa hadise gibiyim ya karnım şiş ve sert
Peki bu şişkinlik yemeklerden sonra mı oluyor yoksa 7/24 hep aynı mı
orada mısınız
Hep aynı yemekten sonra özellikle çiğköfte falan baya şişiyor ama çatlayacak gibi oluyorum dahiliyyeye gittim dedi ki çökyak gluten hassasiyeti gizli şeker falan yok
Bulgura alerjin olabilir mi veya bası yiyeceklere
Çatlayacak gibi olman demek göbeğinin baya baya şişmesi demek kaç aylık hamile karnı gibi görünüyor
Alerji testide yaptırdım kollarımın hepsi kızardı ama beni geçiştirdi doktor bende sürünmekten bıktım öğrenciyim ve muayneler pahalı ilk işim zaten hepsini yapmak test vs
şu an mesela nasıl yemek yedin mi
Ya ben pcos var. Ben oldum olası göbekliyim o sert göbek var. En son pcos tanısı konmadan bir yıl adet görmedim sonra doğum kontrol ilacı ve sonra bırkaıp progestan aldım karnım bel çevrem az zayıfladı. Rahatladım ama böyle kendimi şiş hissediyorum. İlaçlar vardır ama fizikken şu göbekkçten bıktım sert bide inmiyor egzersizde yaptım
Göğüs hizamı geçiyor. Genelde göğüsle denk veya bir tık altı ama şiş
Sert ise o çok zor iner şimdi görmediğim için ne kadar şiş tahmin edemiyorum ama rahatsız edici derecede değilse zorlama kendini
Sertte nasıl iner ne var bununiçinde
Göğüs hizanı geçiyorsa yuvarlak baya alt kısmı mı şiş üstü mü
Organların var ama bence gaz problemin var
Üstte altta şiş hatta alt karnım simetrik değil yatay şekilde düşünürseniz sol kısım biraz daha şiş altta
Ya gaz çıkaran herşeyi yiyorum içten nasıl çıkabilir ne yapmalıyım
Dediğim gibi ya gaz sorunun var ya ödemin var ya da genetik olarak göbekli bir yapın var bilmiyorum alt karın kısmın hafiften şiş olsa o bölgede rahim var her kadında var derdim ama sen hem normal kilodasın hem dediğine göre baya şiş bir göbek var hamile gibi
Eveeet
Hamile gibi duruyorum zaten valla
Genetik olabilir diyabet var hala amca baba dayı annem vs ama göbekten kurtulabilrim bence şekerim yok
Üste şiş o gitse belki böyle kendimi iyi hissederim sert ya insan sinir oluyor gitmeyince
Keşke görsel ekleseydin baya merak ettim şimdi kötü mü duruyor peki
Ayrıca zor olsa gerek sürekli top gibi bir göbek hiç inmiyosa eğer
Siz çözüm bilmiyor musunuz. Top gibi değil şiş ve sert rahatsızım
Çözüm olarak detoks suları çeşitli bitkisel karışımlar gibi şeyler bulunabilir
Ama eğer istersen spor konusunda olurum yardımcı göbeğini eritmen için
Hem niye kızıyon ya tarif ettiğine göre öyle tahmin ettim bağırma bana😅
Su orucunu bir araştır
Yaptım ama vücudum titriyor aralıklı iyi geliyor
72 saatten sonra o göbeğindeki yağları yemeye başlıyor vücudun eğer 72 saat dayanabilirsen sonrasında açlık hissetmezsin çünkü vücut yaktığı yağı enerjiye çeviriyor. 8 günde 6.5 kilo verdim.
Elma maydonoz ve salatlıklı detoksumu da içebilir miyim peki. İlaçlarım var içmem gereken
Vücuda şeker alma ki, enerjiyi göbek ve bel çevresindeki katılaşmış yağları yakarak alsın. Elma yeme ama maydonoz ve su içebilirsin. Hatta su bile içme diyorlar ödemlerin daha hızlı atılması için. Bunu sebebi de vücudu susuz bıraktığında ödemlerinin içindeki sıvıyı kullanarak su ihtiyacını karşılıyor vücut.
Bunu denerim sen okul vs varken mi yaptın sınavım vs var benim kalbim çok hızlı atsr ama denerim. Zorluk çektin mi ne yaptın
İlk üç gün zorlandım, açlıktan kıvrandım özellikle geceleri 😂 ama o üç günü atlatınca şaşırıyor insan nasıl aç hissetmediğine. Hatta YouTubede deneyimleyen çok insan var benim sana anlattığım gibi. Ben masa başı çalışıyorum o yüzden pek problem olmadı. Aciliyetin yoksa sınavların bitince dene. Zaten bir hafta yeterli olacaktır. Bu arada bu söylediğim yöntem kesin işe yarıyor ama sağlıksız bilgin olsun. 1 haftayı geçirme o yüzden.
Bak bu hafta sınav var diğer hafta uzun yola çıkıcam hasta olsam ailem hayatta göndermez 😂 aklımda ama yapacağım erkek tipi kilo alıyorum ben belim kısa ama fiziğim düz güzel ama karnımın sertliği bitiriyor beni ne varsa gitsin yeter
Gider gider ahaha 😂 zaten gitmemesi imkansız. Vücuda yeterli besin almadığın zaman otomatik olarak en önce yağlardan yakmaya başlar. Bu da en çok bel çevresinde bulunan yağlardan başlıyor. Senin sonuç alamamanın nedeni ilk iki günde falan bırakman 😂
Ya pasta var önümde yemiyim mi
şu an ye ama başladığın andan itibaren yeme he 😂
Yok yok 3 günü aşmak için dua ederim sonra kalabilirsem insallah 5 günü zorlarım olduğu kadarıyla 7 vs
İnsan 2 ay’a kadar aç kalabilir. En az 1 ay kesin kalırsın. Dayanamamak senin iradenle alakalı. Ben seni tutuyorum yapıştır 7 günü 😂 sonuçları buraya yaz merak ederim 🫡
2 gün sonra pasta yiyeceğim ama🥹
Doğum günün mü?
Annemin doğum günü ve teyzemler ben gidicem diye bişeyler yaparlar yemeden gitmemm valla😂
Hahaha ye yaa ne olacak. Günler torbaya girmedi sonra yaparsın annenin doğum günü ve o pastalar tatlılar daha önemli 😅
Evet teşekkür ederim
Rica ederim sağlıklı günler 🌞