Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada klişe soru gelmeden söyleyim. Fight club izleyip falan yazmadım :) En az 4-5 sene geçmiştir izlememin üzerinden.
Öyle bir şey olacak ki, kendinize denk rakip bulabileceksiniz. Sakatlık olmaması için gerekli önlemler olacak, sadece istediğiniz kişiyle buluşup kapışacaksınız. Süper olmaz mıydı?
Dövüşten anlamam, ama yine de buna okey diyen bir arkadaş veya bunu sağlayan bir platform olsa ben üstüne sağlam bir para bile verirdim. Ama sanırım yok :)
Sizce neden yok?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her şey serbest mi yoksa belli kurallar olacak mı? Mesela insan vücudunun belli zayıf bölgeleri var, tek vuruşta nefessiz kalıyorsun ya da bayılıyorsun. Bunlar serbest mi yoksa adam gibi sadece sert darbe mi sokak dövüşü gibi?
Valla bilmiyorum uzmanı değilim. Anlaşmaya da bırakılabilir. Ben bayılmayla bitmesini istemezdim, hatta kafaya darbe olmasa sakatlık riski az olacağı için huzurlu olurudm. Sen hangisini tercih ederdin?
Hassas yerlere vurulmasa daha iyi olur çünkü eğlence için yapılıyor ya. Para dönecek mi peki?
Hassas yerler konusuna katılıyorum. Ben zarar verme amacı olmadan kapışma niyetinde giderdim, ama para bazen hırs getirir, para ödülü olsun istemezdim.
Ama, kazansam da kaybetsem de rakibime katıldığı için para ödemeye okeyim :) Yeter ki böyle bir şey organize edebileyim ve sakatlık çıkmadan bitsin :)
Para ödülü dediğin gibi hırs yaptırır, daha fazla zarar vermeye oynarlar. Para olmasa daha iyi olur ama bu sefer de katılan az olur ama olsun, az ve öz.
Valla dediğim gibi. Ben para öderim. Kazansam da kaybetsem de. Kimseden para da istemem :) Buna herkes ok demez ama belki böyle olursa rakip çıkar :)
Bu arada denemek ister miydin? Ben isterdim ama nasıl olur emin değilim, senin düşüncelerini de sevdim sakatlık çıkmaması için önlemleri belirleyip yapabiliriz bence.
Ben katılırdım direkt zaten.
Bi özelden yazayım
Uff kendime yüklerdim
Ahaha de mi :) Üyeliğine aylık 2000 lira olsa bile öderdim :)
Denesek mi
Ben hazırım. 196 boyum 135 kilom var
Ahaha ciddi mi :) Boy neyse de kilo ver.
Ama böbeksizim
O ne demek? Anlayamadım
Yani göbeğim yok
Hee. Sporcu musun dostum? 135 kilo olup göbeksiz olmaz zor, ben 80 kiloyum kocaman var :)
Kocaman olmasa da biraz var :)
Yok hiç spor yapmadım ama kemiklerim kalın mesela babam 193 boyunda 140 civarında o unda göbeği yok bizde genetik
Hee maşallah
Senin boyun kaç
178. Ama istersen deneriz kapışmayı, biraz adaletsiz ama değişik bir deneme olur, başedemezsem bırakırız nolacak.
Hacı eminmisin kırarım kolunu bak
Ahaha :) Kırmazsın yav fark çoksa pes ederim. Diyecem de kesin çoktur :) Bende eğitim teknik yok bu arada.
Bendede teknik yok eşitiz
Sen döversin bu arada ben
İ
Ahaha çok düşük ihtimal yenmem :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!