Evet sizce? hadi bakalim
Bilek gucu
Kondisyon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir de sorunun sonuna hadi bakalım lafını eklemiyor musunuz! Bir zamanlar kral tv de sunucu olarak çıkan totoşu çağrıştırıyorsunuz. Ha keşke gerçekten bir şeyleri öğrenme amacıyla sorsanız. Sırf laf olsun torba dolsun. Lakin gene de soru güzel. Boş geçmeyelim.
Cevap: İkisi de değil. İster teke tek olsun, ister bire karşı on, fiziksel mücadelede doğru anda doğru hamleyi yapmak önemlidir. Karşındakini yere düşürebilirsin. Ama bu sadece resmi müsabakalarda zafer olarak algılanır. Gerçekte ise yere düşmüş olan rakibin yerden tekmeyi salladığı gibi kaval kemiğini kırabilir. Doğru anda doğru hamle. Buna vücudun kendi yolunu bulması denir.
kondisyonu iyi olan rakibe karşı hem kondisyonun olması lazım hemde bilek gücü
kondisyonu olmayan birine karşı sade kondüsyon ve az güç işi bitirir
aga kondisyonu guncel tutamiyorum ya illaki yorucu hareketler lazim basit yolu yok mu
Bilek gücü dediğin şey kolunu kaldırıp rakibe vuruncaya kadar geçen süreden ibarettir. Kondüsyon ise bunun üzerine ekleyebildiklerindir yani bu vuruş sayısını, süresini arttırmak adına verdiğin uğraştır. Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak verdigin uğraşların bütünü. Cevap belli bence.
Güçlü ama hantalım.190 boyunda 150 kiloyum. Vücudum sarkmasa da yağ oranım %26. Yüksek yani. Hem de çok yüksek. Bir erkek için. Her ne kadar hantal olsamda çocukluğumdan bu yana beni devirebilen maksimum 2-3 kişidir (Hocam hariç her derste devirir beni :D ). Teknik bu ikisinden de daha önemli bence. Zira 165 boyunda 60 kiloluk hocam beni iki hareketle yere çarpıyor.
Yani olay senin düşundüğün gibi olmuyor. :D Karşındaki kişi seni kaldırip metrelerce ileri atabilecek veya yere çarpabilecek bir kişiyse teknik dışinda bir şansın yok. En azından Türkiye'de böyle.
kardesim amacim guc gosterisi degilde belli olmaz ama ben devirebilirim seni 😂 benimde boyum 1.90 kilom 100 iriyim altyapida var biraz ama belli olmaz dedigim gibi amac guc gosterisi degil dostumsun
Yok kardeşim estağfurullah. Vücudun bana göre çok daha iyi. Bende kas yapısı vücut geliştirdigim için sağlam. Ancak %26 yağ oranı normal bir erkek için çok yüksek. Bu işler vücut işi değil zaten her zaman söylerim. En başta teknik. Ancak 125 kiloya kadar birini alıp metrelerce ileri fırlatabilirim. :D Ama 60 kiloluk hocamdan dayak yiyorum çaktırma 😂😂
@Bloodelph bencede kizma yere serer tosun gibi adam hani şu agziyla tir cekenlerden 😂😂😂
Cevap
2Cevap
Kesinlikle kondisyon.
Teknik daha önemlidir. Sonra güc, sonra çeviklik.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar