benim öngörüm şu anda 2 kontenjan açık durumda. alexi de bence dondurucaklardır 3 olucak. kesinlikle hucumda skorer bi ofansif orta saha oyuncusu on numara alıcaklardır. alexin yerine.
yine bence kesinlikle erikin yerine bir üst düzey yaslı olgun isimli savunmayı cekip ceviricek net bir stoper alıcaklardır. bu kararından bence vazgecmez kesinlikle hoca. bu kararı da alır yani.
3. olarak benim düşüncem valentin kesinlikle affedilecektir. eğerki affedilmez ise oyuncu gitmeden kesinlikle sağ bek alınmıyacaktır. daha acil bölgeleri düşüncektir hoca muhtemelen. 3. tranferi ben 6 numaraya yazıyorum. bence hoca üst düzey devşirme işine girişmezse ilk akla gelen böyle sert. savunmacı. savunmayı rahatlatıcı. enerjik kosan. az cok ayagı olan. direk eskiden tanıdıgı bi isim. net hazır direk oynucak bi isim 6 numara önlibero alınıcaktır. amiri kesinlikle orada düşünmez demiri de bence sert bulmaz. necipi düşünür dicem ama bence ister ya.
bu arada yerli zorunlulugu var 3. ona pek dikkat kesilmedim. sanırım sorun olmaz zaten sahaya kaleyi elersek 2 türk koymak gerekiyo. halleder ya. bence yeni hoca doneminde salihe byby diyebiliriz. ilke kesik ona gelicektir. zaten sallanıyordu. ancak sakatlık olurda yerli oynatmak gerekirse diye süre alıcaktır. onuru begendiğini sanmıyorum hocanın. valentinle vedalasırsa yerine kesin oyuncu ister. yerli net oyuncu bulunmaz gibi o yüzden yabancı. bahtiyarıda stoperde oynatmaz bence. o da bence az süre alıcaktır.
rize macında cok begendim bu arada serdar hocamı. iyi bi şekilde işi yönetti. semihi bence biraz daha tutsa idi bence hetrik yapabilirdi. raşidin tasıdıgı topu gol yapabilirdi bence. neyse uzattım. artık gs fb düşünsün. fark kapanıcak liderliği alıcagız:D besıktaslı umudunu asla kaybetmez matematiksel olarak imkansızlasmadıkca.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer