Sevilla
Inter
Lille
Roma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence ilk Avrupa macerası için Sevilla uygun olabilir diye düşünüyorum.
Sevilla hem La liga da üst sıralara oynayan hem Avrupa Ligini defalarca kazanmış bir kulüp ve buradan bir süre sonra Top 5 takıma transfer olma ihtimali de artar diye düşünüyorum.
İnter büyük bir kulüp bu yıl Seria da da şampiyon oldular ve gittiğindeki beklenti çok yüksek olabilir ve genellikle bu tür baskılar sorun yaratabiliyor.
Lille bu sene iyiler evet ama bakalım seneye nerede olabilecekler ve şu an oradaki Türk oyuncular formda diye Türk oyunculara sıcak baksalarda benim düşüncem seneye en iyi ihtimalle tekrar orta sıraları hedefleyecektir yani oraya gitmesi kısa vadede iyi olsa da eğer Avrupanın büyük kulüplerinde oynama hedefi varsa çok doğru olmaz diye düşünüyorum.
Romaya sıcak bakmıyorum şahsen yani genellikle Türk oyunculara çok da yaramıyor.
Cengiz'i örnek verenler olabilir ama Salih gibi oyuncular hiç tutunamadılar mesela.
Ve genellikle ne Şampiyonlar liginde ne de Avrupa liginde favori gösterilen kulüplerden değil diye düşünüyorum.
Cevap
8Cevap
Vallaha İtalya'ya ya da İngiltereye gitmesi benim tercihim. Kendi gelişimi ve takım rekabeti açısından
Ankete İnter yazdım 😉
Ama bu transfer haberlerini fotomaç fotospor çıkarırsa yalan haber yani pek inanmaya lüzum yok 😂
Aynen 😉 handanoviç geldi 38 yaşına yeter daa 😂
Yav taze kan varken yaşlıyı ne yapayım yaav kaleci dediğin tecrübeli olacak okey de Uğurcan da taze kan yani ordan oraya atlasın
Önce benim altayım gidecekti🥺
Nası yokk
Tipi var yetmez mi😑
Olmaz.
Nedenn
😂 .
Ben yalvarırım real madrit e alır benim altayımı😂
Hehe yalvar bakalım.😂
He mardinse belki de
Altayla birlikte benim motoru sa veririm alırlar
Da*
Lille'e gitsin ya. Hepsi orada ne güzel. :)
Lille e giderse Lille Türkgücü adını alacak gibi
Sevilla. İspanya da kendini daha iyi gösterebilir.
Lille git türklerle ol
Ama şimdi inter olsa da çok iyi olur ya. Bence bu ikisinden biri. ya da başka bir takım İngiltereden
Nereye gidiyor
Bence İnter'e gitmeliiiii 😅
Yolun açık olsun darısı altay ersin ve dogana
Lille'ye yakışır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?