Spor Sporla aranız nasıl, düzenli spor yapar mısınız? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Düzenli spor yapar mısınız Güncellemeler+1 yıl Yapın yapın Güncellemeler1 yıl Yapıldı mı sporlar Sporla aranız nasıl, düzenli spor yapar mısınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Spor severim 0 0 Yorumla
Gidicemhemen35 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Spor mu? Ben onu televizyonda gördüm ssdece skdkdmc 0 1 Yorumla Professore +1 yıl Whattt 😨😂 Yorumla
Yorgunlukahvesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Krav maga'ya gidiyorum daha önceden de bir kaç tane savunma savaşına gittim savunma savaşlarını seviyorum bu benim hobilerim arasında. 0 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Eskiden yapardım da spor salonu üyeliğim bitti. Yenisini de yapmayacam. Evde yapacam. Bir program yazayım kendime yakında başlarım. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. İyi diyelim her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Vestat Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Yapardım. Artık hevesim yok. En azından şu dönem için 0 0 Yorumla
Erdem066 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl zamanında aktif profosyonel sporculuk yaptığım için benim için vazgeçilmez oldu her gün ilk önce spor yaparım :D 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Düzenli yapabilsem şahane olacak ama nerdeeee 0 0 Yorumla
bitmeyen_cile Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Sürekli başlamak isteyip bir türlü başaramadım 0 0 Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 3 gündür boşluyorum yarın devam edecem inş 0 0 Yorumla
lostinlastonlist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Düzenli çalışmıyorum arada bir giderim salona 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır çabuk sıkılırım dağınık biriyim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaran var herhalde. Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 439 cevap paylaştı. Düzenli olmasa da yaparım 0 0 Yorumla
İsmimmühimdeğil Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Senelr once biraktim duzenli olmadi 0 3 Yorumla Professore +1 yıl Yaşın kaç 😂 Yorumla İsmimmühimdeğil +1 yıl Yirmiiki Yorumla Professore +1 yıl Yaşlıymışsın Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Spor konusunda 351 cevap paylaştı. Gayet iyi 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 440 cevap paylaştı. hiç iyi değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Spor severim
Spor mu? Ben onu televizyonda gördüm ssdece skdkdmc
Whattt 😨😂
Krav maga'ya gidiyorum daha önceden de bir kaç tane savunma savaşına gittim savunma savaşlarını seviyorum bu benim hobilerim arasında.
Eskiden yapardım da spor salonu üyeliğim bitti. Yenisini de yapmayacam. Evde yapacam. Bir program yazayım kendime yakında başlarım.
İyi diyelim her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Yapardım. Artık hevesim yok. En azından şu dönem için
zamanında aktif profosyonel sporculuk yaptığım için benim için vazgeçilmez oldu her gün ilk önce spor yaparım :D
Severim gayet iyi anlaşıyoruz
Düzenli yapabilsem şahane olacak ama nerdeeee
Sürekli başlamak isteyip bir türlü başaramadım
Severim hakkını veririz.
3 gündür boşluyorum yarın devam edecem inş
Düzenli çalışmıyorum arada bir giderim salona
Son zamanlar baya bi boşladım
Evet yapıyorum ama pscos hastalığı beni zorluyor
Hayır çabuk sıkılırım dağınık biriyim
Yaran var herhalde.
Düzenli olmasa da yaparım
Senelr once biraktim duzenli olmadi