kas kütlesi artışı için bulk dönemine girdim ancak kas kütlesi yerine yağ kütlesinde artış oldu neyi yanlış yaptım acaba konu hakkında uzman olanlar yorumlayabilir mi?
kas kütlesi artışı için bulk dönemine girdim ancak kas kütlesi yerine yağ kütlesinde artış oldu neyi yanlış yaptım acaba konu hakkında uzman olanlar yorumlayabilir mi?
Yanlış yaptığınız bişey yok, yağlanma doğal olaraktan artacaktır bulk döneminde. Yeterli protein almşsınızdır sanırım ve kas kütlesi de artmıştır muhakkak, tabi yağ gizliyordur hatları. Bu süre içinde ağırlıklarda artış oldu mu, mesela bench press 60 iken 70 oldu gibi. O zaman en azından göğüs, arka kol, ön omuz kasları illa gelişmiştir. Görüntü için de proteini sabit tutup kalori açığı bırakarak, ve daha hızlı görmek için kardiyo yaparak devam edebilirsiniz. Kolay gelsin.
ağırlıklarda felaket atış oldu 3 ay öncesine kadar 25 kilo zor gelirken şu an 40 kilo ile rahat çalışıyorum vücut eskisine göre daha iri görünüm almaya başladı sadece keskin hatlar belli değil oda yağlı görünümden dolayı onun dışında tartıya çıktığım zaman kilomda ortalama 7-10 kilo bir artış var aşırı kilo almamış olmam kafamı biraz karıştırdı çünkü yağ olarak geri dönseydi kilom daha ağır basardı
Ağırlıklar arttıysa çok iyi kaslar büyümüştür, 2 kg kadarı kas olarak gelmiştir muhtemelen
Karb çok mu yedin
hayır genelde protein içerikli beslenirim yani karb yanında çok az bir oranda tüketirim
Kardiyo yaptin mi
uzun süredir cardio yapmıyorum galiba bir 4-5 ay olmuştur genelde ağırlık çalışırım
Aç karnına kardiyo yapman lzımm
aç karnına spor yapınca tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor spordan en az 2 saat öncesi yükleme yaparım
Ne yaptığına bağlı. Koş demedjm tempolu yürüyüş açik havada
yürüyüş işini genelde akşam yatmadan bir kaç saat önce yaparım zamanlama olarak sabah mı akşam mı daha iyi olur bilmiyorum ama akşam uyumadan önce yapınca uyku sırasında vücut karbonhidrat harcadığı için yağ yakımı hızlanıyormuş diye duymuştum
Sabah aç karnina daha iyi yağ yakımı için
tavsiyeniz için teşşekürler alışmış olduğum düzeni değiştirmek biraz olacak ama denemeye çalışacağım
Cevap
3Cevap
Bence kalroi fazla gelmiştir
konuda pek uzman değilim ama bildiğim kadarıyla sanırım temiz bulk yapman gerekiyor yani yağsız protein alman gerekiyor
bu ekonomik şartlarda saf protein kaynağını bulmak da çok zorlar gibi ama bakalım antrenman sayısını ve cardio süresini arttırdım
Yanlış yapmissin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar