Spor Spordaki değişimim nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ill fotolarda 192 boya 72 kilo falandımşu an güncel 88 kiloyum Güncellemeler+1 yıl guncel Güncellemeler+1 yıl up Spordaki değişimim nasıl sizce? Cevapla Fal Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bi aydır şunu sormaktan bıkmadın dostum, azminden dolayı tebrik ediyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl eyv kral Yorumla
KarKüreyenAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda asla yalan söylemem biraderim. 10 numara fiziğin var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hala zayif duruyosun 10 kilo daha al tamamdir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl temiz bir 10 kilo daha alsam bel simidi çıkar muhtemelen. istedigim kadar clean bulk yapayim sonuc belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boylede iyi ama ilk fotograglarda omuriligin yamuk gibi o duzelmis sanki o dikkatimi cekti Yorumla Soran +1 yıl poz vermeyi bilmiyordum belki ondan olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ne lan zargana 2 9 Yorumla Soran +1 yıl zargana sevsin seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sie zargana Yorumla Soran +1 yıl kimsin lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane ulan Yorumla Soran +1 yıl bizim sizofrensin kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kim moruk Yorumla Soran +1 yıl cik gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nayır nolamaz Yorumla Soran +1 yıl hadi hadi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Skolyozun olabilir bu arada 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ilk fotoda sacma bir poz verdigimden dolayi. ayrica boyum uzun illa vardir skolyoz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bi aydır şunu sormaktan bıkmadın dostum, azminden dolayı tebrik ediyorum
eyv kral
Olur olur devammm
Spor konusunda asla yalan söylemem biraderim. 10 numara fiziğin var.
Hala zayif duruyosun 10 kilo daha al tamamdir
temiz bir 10 kilo daha alsam bel simidi çıkar muhtemelen. istedigim kadar clean bulk yapayim sonuc belli
Boylede iyi ama ilk fotograglarda omuriligin yamuk gibi o duzelmis sanki o dikkatimi cekti
poz vermeyi bilmiyordum belki ondan olabilir
Bu ne lan zargana
zargana sevsin seni
Sie zargana
kimsin lan
Sanane ulan
bizim sizofrensin kesin
O kim moruk
cik gizliden
Nayır nolamaz
hadi hadi
Skolyozun olabilir bu arada
ilk fotoda sacma bir poz verdigimden dolayi. ayrica boyum uzun illa vardir skolyoz