Kilo vermek ve vucudumu sekillendirmek icin
Kadin egzersizi-Spor yapma diye bir uygulama var onerir misiniz?
Kadin egzersizi-Spor yapma diye bir uygulama var onerir misiniz?
YouTube'dan bazı kanallar önerebilirim. Karın odaklı çalışmak istiyorsan Pamela Reif, kalça odaklı ve bacak odaklı çalışmak istiyorsan Vicky Justiz, üst vücut için ise Chloe Ting öneririm. Özellikle Chloe Ting'in programları ve web sitesi var ondan da faydalanabilirsin.
Genelde YouTube üzerinden bilinen kanalları takip etmek daha güzel olabilir. Ancak bunun yanında senin yapacağın spor vücuduna göre değişiklik gösterir.
Cevap
9Cevap
Youtube cloe ting izleyebilirsin googleden Türkçeleştirmeyi de aç başlıkları daha rahat okursun
Youtube'da chloe diye bir kanal vardı (ismi böylr bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam) orada çok güzel 30 günlük programlar falan var harfiyen uyarsan 30 günün sonunda gerçekten gözle görülür bi değişim oluyor. Tabiyiki yediklerine de dikkat etmen lazım. Onun dışında playstoredaki uygulamalarin çoğu benzer zaten spesifik bir uygulama öneremiyorum.
Ege fitness Spartacus antrenmanı yaz yap 1 hafta da fıstık gibi olursun
Bilmem o kadar sporla alakam yok şahsen play storeyi bile plav story diye okuyan ben ayrıcalıği☺
App storeu boş ver harika bi web sitesi var ‘chloe think’ günlük program veriyo ve cidden işe yarıyo aksatmıcaksan biraz yorar ama izle 1 haftada mucizeyi
linke tıklayarak sorunuzun cevabını alabilirsiniz
Play store bilmiyorum ama YouTube ev egzersizleri yazarsan çıkıyor
Kadın egzersiz uygulaması var bı tane play stora yazarsan çıkar o güzel kullanabilirsin
Samsung Healt'de ücretsiz birçok video var.
Hiç gerek yok YouTube lesli vidyolarini uygula
YouTube’dan Chole Ting
Samsung health
YouTube içeriklerine bak
Pamela reif
evde spor yapilmaz
Durumum yok evde yapmam lazim
Better me güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?