Duyduğum kadarıyla Passolig başvurusu yapmadan artık maça girmek mümkün değilmiş. Başvurduktan sonra kartım henüz bana ulaştırılmazsa Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinde “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş yapabiliyormuşuz. Ama ben bununla uğraşmak istemiyorum gerçekten :(passolig olmadan maça girmekMaça girmek için başka seçeneklerim var mı? Tavsiye istiyorum.
Evet bu sistem halen devam ediyor maalesef. Türkiye kupası maçları ve özel maçlar, kutlamalar hariç hiç bir lig ve şampiyonlar ligi maçına giremiyorsun. Eğer passolig almayı düşünüyorsanız https://www.passolig.com.tr/uye-ol bu linkten üye oluyorsunuz ve bir süre sonra size gönderiyorlar. Ayrıca eğer üye olursanız kartınız gelmeden maça girebiliyorsunuz sadece satın aldığınız maçtan önce gişelerden gidip biletinizi almanız gerekiyor.
PassoLig Kart, 14 Nisan 2014'te yürürlüğe girmiş bir uygulamadır. PassoLig Kart, eski uygulama olan kağıt biletlerin yerine geçmiş ve futbol maçlarına girişi elektronik ve basit bir yönteme geçirmiştir.
PassoLig Kart sayesinde hem Türk futboluna maddi kazanç sağlanmaktadır hem de tribünler daha güvenli yerler haline gelmektedir. PassoLig Kart sayesinde sorun çıkaran futbol seyircilerinin kimliklerini saptamak ve onları maçlardan uzaklaştırmak kolaylaşmıştır.
Futbolseverler, PassoLig Kart sahibi olduktan sonra bilet işlemlerini elektronik ortamda hallederek maçlara hızlı giriş şansı yakalamaktadırlar. PassoLig Kart yalnızca maç girişlerinde değil, çeşitli kampanyalarda da kullanılan bir karttır. Dahası, PassoLig Kart tercihinize göre krediniz kartınız yerine geçebilmektedir.
PassoLig Ne İşe Yarar?
PassoLig sahibi değilseniz futbol maçlarına giriş yapmanız mümkün değildir. PassoLig sahibi olduktan sonra passolig. com. tr adresinden ya da PassoLig mobil uygulaması olan Passo'dan bilet işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
PassoLig ayrıca kullanıcılarını çeşitli alışveriş kampanyaları ile tanıştırmaktadır. Eğer PassoLig kartınızı kredi kartı çeşidinde alırsanız kartınızı kredi kartı olarak da kullanabilirsiniz.
PassoLig Olmadan Maça Girmek Mümkün Müdür?
PassoLig olmadan maça girmek mümkün değildir. Futbol maçlarına girmenin tek yolu PassoLig sahibi olmaktır. Ne var ki, bu durum PassoLig kartınızın yanınızda olmasını gerektirmiyor. PassoLig kartınız yanınızda değilse bile mobil uygulamadan QR kod okutarak maça giriş sağlayabilirsiniz.
Maça giriş yapabilmek için PassoLig kart başvurunuzun tamamlanmış olması da gerekmiyor. PassoLig'e hiç başvurmamış biri olsanız bile maça gitmeye karar verdiğinizde siteden veya mobil uygulamadan başvurup biletinizi hemen alıp QR kod okutarak girebilirsiniz. Başvurmuş olmanız yeterli!
Yurt dışından Gelenler için PassoLig Zorunlu mu?
Yurt dışından gelenler PassoLig uygulamasının dışında tutulmamaktadır. Yurt dışından gelenler de futbol maçlarına giriş yapabilmek için PassoLig başvurusu yapmış olmalıdır. Bu konuda kendilerine bir istisna oluşturulmamıştır.
PassoLig olmadan maça giremezsin. PassoLig sahibi olmak için de bulunduğun ilde illaki başvuru noktaları vardır gidip bir defaya mahsus ücret ödeyerek kartını alabilirsin.
Kartın adresine ulaşmadan maça gidip gidemeyeceğini soruyorsan burada yöntemler açıklanmış. Mobil uygulama ile ya da gişeden tek girişlik bilet alarak girebilirsin:
Passolig başvurusu internet üzerinden de yapabilir. Başvuruyu yaptıktan hemen sonra normal stad gişesine gidip o maç için tek kullanımlık maç bileti alabilirsin. Kartın eline ulasıncaya kadar bunu uygulayabilirsin.
Passolig kart ücreti 15 TL + Eve kargo ücreti 7.5 TL. Eğer kargo ücreti ödemem diyorsan merkez ptt şubesine gönderilir. iyi geceler.
Ben Besiktasliyim takim sampiyonluga oynuyor burnumun ucuna maca geliyor adamlar yilda 1 ona da passolig var diye giremiyoruz bir de yasalastirdilar siyasilarin oyunlari bunlar gezi parkini tribunden indirmek icin yapildi bilhassa cArsi taraftarini engellemek icin
Macta kural yok ki. Ikiye bir girseniz bile vikartamazlar. Her zaman giselerden mactan 20 dakika kalaya kadar cok fazla yuklenmebolur. Iceri ne sekilde girersen gir cikartamazlar. Bir bilet ile 3 kisi iceri girmisligimiz olmustur.
Kartını hemen almak istiyorsan git stada statdan 15 dk içinde anında veriyorlar internetten başvuru yaptığın taktirde kartını 15 is gününde ancak alırsın yani en mantiklisi stad
giremezsin bu sene buna tepki olarak bütün stadlar boş kalıyor maçlarda, kişi başı 20 tl yıllık aidat var soygun var yeni saraylar yeni gemicikler lazım malum
Süper Lig maçlarına giremezsin, mutlaka sisteme girip başvuruda bulunup parayı da ödemen gerekli ardından cep telefonundaki uygulamayı kullanabilirsin.
oy da vermeyin, ama mis gibi veriyorlar. Kartı olmayınca giremiyorsun, turnike atlamak için yaşım başım var:) aldığımda gene giremedim. 4 büyük takım tutmak sıkıntılı, küçük takımın tarafları oldum. Yani, hep engel hep ızdırap
Daha dün Beşiktaş Trabzonspor maçına gittim passo falan hikaye cesaretli olacaksın turnikeye geldiğin an öndekine yapış 10 kişiden 2 sini falan geri çıkardılar ama her türlü girersin
internetten basvuru yapıp daha gelmediyse mac gnü stada gidip basvurum daha gelmdi dediginiz zaman size tek girşlik kart verecekler bu gireceginiz yerin fiyatyla alınır extra ücret ödemcen
evet tek geçişlik katıyla girilir. Bu pasoligkartı bir taraftan, futbol şiddet karşı iyi bir çözüm fakat tafarları seçtiği anda farklı konforsuzluk yaratıyor.
sorduğumda hiç bir fikir yoktu. Bir gün içerisinde araştırdım ve çözümü buldum. Burada benzeyen binlerce sorular soruyor fakat kimse onları neden 150. kez bu soruyu sordun diye sorgulamıyor.
Bende yeni duydum girilmiyormus ay ne kadar dacma ya mesela ben sivastan pasoling aldim maca girdim diyelim Ankara gittigimde o pasolingle girebiliyomuyum otobus ego akbil gibi bisey heralde bu
Merhabalar benim de bir sorum olacak biri 8 diğeri 9 yaşında 2 oğlumla başka bir ile bir kereliğine maça gitmek istiyoruz passolig olmadan giremez miyiz sonuçta uzun bir süre işime yaramayacak o kart birde çocuklara da çıkartmak gerekiyor mu
ya yurtdışından misafirim gelicek onu pasolig kartı olmadan sokamazmıyım? yani illa onun da mı kartı olmak zorunda? kendi kartımdan alamıyor muyum? ya da pasolig kartı olmadan alabileceğim bir bilet yok mu
int üzerinden başvurursan bekelrisn ama ben mesala bizim stada gittim pasolig kartını çıakrmak istiyom dedim 20 tl verdim bana kartı verdiler sonra karata maç yükledim bursa fener maçına girdim